Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 6
anisiap spune:
apropo de cercei i am pus in sfarsit la pediatru cu anestezie locala si pistol inca mai are doua saptamani de purtat pe cei medicinali
http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132
belleane spune:
Astazi avem multi sarbatoriti: La multi ani! Chinabubulina sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu dulcica ta.
apoi copilasii nascuti intr-o zi de 11:Alessandra,Stefania, Diana Maria, Gabriel,Dragos Andrei,Andrei Catalin,Vladimir sa fie sanatosi si voiosi si sa umple de bucurie inimile parintilor.
ma duc sa citesc din urma...sper sa apuc sa mai scriu
De vreo luna-ncoa nu mai am timp deloc,parca sunt in fata trenului si asa haituita cum sunt n-am slabit nici un gram macar. Cum sa incep dieta? Daca nu mananc ma doare capul.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
elena_g spune:
MISS...intaresc ce ai zis tu....cred ca incet-incet ma retrag din randul insomniacilor..........e a patra noapte de somn pana dimineata....se trezste la jumatate de ora dupa ce adoarme,il legan in patut si ....dus e pana dimineata!!!Doamne ajuta ...poate il tine si se ia si la voiIn schimb la capitolul mancare tot prost...papa doar pacalit si lapte putin ...a baut dimineata 100 ml...ma rog ,sper sa trecem si peste etapa asta.
DOLORESS...am sa incerc sa-i dau si eu kiwi ca pare deja plictisit de mancarea asta.Poate la ceva nou reactioneaza mai bine ca papa tare greu si putin.
Mersi fetelor care mi-au raspuns.Pup...
Magnetism79 spune:
Iata ca finally am ajuns si eu de la munci ACASAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Ce bine e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asta micu ma innebuneste cu joaca , vrea joaca mereu mereu, cand vin acasa parca e capiat!!!!!!!!!!!
Acum i-am dat drumul la bona.
Intru in sfarsit si eu in bucatarie ca sotul meu e plecat vine mai tarziu azi si o sa-i pregatesc eu masa. Sa ma orientez la ceva de regim ca omul meu e la regim.Cred ca un gratar si salata e suficient.Ma duc sa-i dau cerealele la piticanie ca m-a turbat.
Va pup
Reallaura spune:
Elenag azi i-am dat mango cu branzica si a fost f bun, a papat tot.
Esme interesant menu-ul...
Lorich eu nu m-am incumetat...astept sa vina caldura ca daca urla pe frigul asta...mi-e sa nu dam de alte belele, vreo laringita ceva...
Belleane incearca sa papi salate cand ti-e foame...ai sa vezi ca te satura..
Doloress sotului! Sa serbati frumos!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Victoria_mami spune:
In primul rand: LA MULTI ANI! CHINABULINA!!! Sa fii fericita!
O s ava arat cum o pacalesc eu pe Victoria ziua, sa pot fugi de langa ea cand doarme. acum incarc pozele in comp. si va arat. Daca va spun ca a dormit asa 2 ore si 45 de minute!!! Ea, care de obicei dormea 30 minute!!! O sa edit s ava pun link dupa ce se incarca pozele.
Uitati aici:
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5301575291766853282
Si dupa e o poza cu Victoria cum se intinde dupa telecomanda pe care e aruncat-o pe jos si daddy o 'ajuta'... si apoi o poza cum ma mai lasa si pe mine sa iau o pauza de tigara...
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Lorich eu nu m-am incumetat...astept sa vina caldura ca daca urla pe frigul asta...mi-e sa nu dam de alte belele, vreo laringita ceva... |
Laura sa stii ca ai dreptate; eu cand l-am lasat sa urle era toamna, caldut afara si ma gandeam cu anticipatie ce ma fac daca o sa inceapa sa urle din motive adevarate (gen dinti) si daca va fi frig. Asa ca eu am aplicat tactica "dureroasa" atunci. Partea buna pt tine e ca acum fiind frig nu se sta mult afara, asa ca asta vara/toamna.
Eu cred ca l-am ghicit pe Robert: ii place oul. A mancat cu o pofta mancarea de "regim" ( adica pentru poop) care continea doar dovlecel, niste pastai verzi, ulei de masline si galbenus - o verzitura ca vai de ia... si el ar fi mai vrut.
Elena felicitari si tot asa sa aud!
Miss pe unde umbli, ai? Esti la cafea cu Mishutza?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
MissP, am ridicat coletul.
Moaaama, ce frumos si ordonat scrii!
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
elena_g spune:
Eu am cumparat avocado.....sa fac niste combinatii dar vreau sa-i dau pe rand...sa vad daca nu cumva are vreo reactie la vreun fruct...am sa le introduc la interval de 4 zile.Azi i-am introdus rosia,nu i-am dat pana acum.Sper sa fie ok,nici nu a fost prea incantat de combinatie.De fapt el nu e incantat de nimic din ce vad eu.
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_g Eu am cumparat avocado.....sa fac niste combinatii dar vreau sa-i dau pe rand...sa vad daca nu cumva are vreo reactie la vreun fruct...am sa le introduc la interval de 4 zile.Azi i-am introdus rosia,nu i-am dat pana acum.Sper sa fie ok,nici nu a fost prea incantat de combinatie.De fapt el nu e incantat de nimic din ce vad eu. |
Mda...pai saincerci si diverse consistente...ulei pui? o lgta?
nu-i place nici branza? Mircea papa branza cu para de se bat turcii la gura lui...si banana in orice combinatie..
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE