Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

chinabulina sa-ti creasca mare gogoasa si sa ai parte de multe bucurii!

Sa ne spui cum ai sarbatorit!

Fetele mii de scuze...nu am apucat sa citesc din urma!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Chinabulina La multi ani fericiti! Sa fii sanatoasa si iubita! Esti nascuta in aceeasi zi si in acelasi an cu sotu din dotare. Schimbati prefixul, tinereilor!

La multi ani piticilor nascuti intr-o zi de 11, Stefania si Dragos, Gabriel, Alessandra, Andrei si Vladimir Sa cresteti mari si sanatosi!

Piticul meu a sew deplaseaza in fundulet. Are cosul de rufe si se sprijina de el si se taraste asa in fund prin casa. Vad ca s-a directionat spre usa si a iesit din camera. Eu sunt printre fericitele care inca il mai lasa in patul mare singurel, desi avem 9 luni jumate. Dar ii pun perne de jur imprejur pentru ca are obiceiul si se tranteste pe burta si apoi se intoarce iar pe spate, deci ar putea sa si cada.

Am vazut poze absolut superbe cu Gogoasa Balerina, Andra, Tiberiu, Raducu, Stefania, Diana, Alessia! Avem niste copilasi scumpi foc!

Kristink nici eu nu mai rezist mult in casa, abia astept primavara. Azi s-a mai incalzit, asa ca am sa ies cu puiul putin. Tati a plecat cu masina si a uitat sa ne lase carutul, asa ca am sa-l scot in ham, sa vedem cum o fi. Noi nu am iesit cu saptamanile iarna asta. Pentru ca ori era prea frig, ori era zapada prea mare. Copilul mai face si eczeme pe fata cand il scot la temperaturi prea scazute, asa ca am preferat sa stam in casa. Deci si eu astept primavara ca pe altceva. Cu siguranta am s-o gasesc in tara, cand plec, pe 25 martie pentru ca aici sigur va fi tot zapada pe vremea aceea

Micaela primul care a zis mama din astia mici a fost Iustin de Stefany. Eu va urmaresc indeaproape pe voi astia mititei pentru ca ma iau dupa varsta corectata a lui Patrick. Ca daca ma luam dupa varsta reala la ce copilasi precoce avem pe aici, dadeam in depresie. Ei, exagerez si eu putin, nu-mi presez deloc copilul si nici nu ma agit ca nu face aia sau cealalta, insa tot exista putina indoiala in mintea mea.

Alysh uite www.babycenter.ca/baby/development/letsplay/9months1stweek/" target="_blank">aici idei de joaca. Apoi mergi in jos la Last week activities/Next week activities si ai cate doua optiuni pentru fiecare saptamana.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

chinabulina sa-fiti sanatoase, tu si gogoasa ta balerina!

kristinik, de laredoute, am comandat acu 1 luna.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

lorich, dflavia, esme, laurita, andrada, mihaser, doloress, cleo, multumesc frumos pentru urari (daca am uitat pe cineva ma bat singura!!!)

andrada, mortal tiberiu cum doarme. si raducu lui gabitza e criminal (imi vine sa-i mananc piciorusele)!!
doloress, sa-ti traiasca sotul ... tinerei? cea mai grea despartire din viata mea a fost aseara, despartirea de "douazeci si..." ... am tot ce mi-am dorit, deci nu ma plang, dar suna asa de frumos "douazeci si..."

ma intorc, ca suna la usa

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Magda, chiar daca ai cerceii, incearca la Peoples, sunt aproape sigura ca o sa-i faca gauri, contracost, daca se potrivesc cerceii in "pistol". Si eu am altii, dar ii pastrez ptr. cand e un pic mai maricica, ca acu ii poate agata (sunt niste flori cu tulpinitza si frunze, frunzele si petalele sunt din pietricele).

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus.
Mai fetelor, aveti o viteza la scris ... greu sa tina omu' pasu' cu voi.
Doamne ce copii frumosi am vazut ! Nu ma mai satur uitandu-ma la pozele lor ! Sunt superbi toti, sa ne traiasca.
Noi zilele astea numa' pe-afara am stat, am tras niste plimbari luuuuungi. Ducu meu nu prea are treaba cu alti copii insa daca il duc la caini e foarte fericit, rade la ei, ar pune si mana da' nu-l las eu.
Intreba cineva, parca Alysh, de jocuri de stimulare. Chiar as vrea si eu sa stiu. Eu nu am niste jocuri anume, am un repertoriu de vreo 5-6 poezii si vreo 2-3 cantecele pe care le tot repet, celebrul cucu-bau care e binevenit oricand si jocu' de-a tinutu' de picioare sau huta-huta de manutze. Aaaaa, sa nu uitam topaiala care e preferata, adica mami sa danseze iar copilu' sa faca bravooooooo. Azi am avut in program concertu' Queen din 86 de pe Wembley, super, am cantat, am dansat iar Ducu aplauda de zor. Ii place muzica, iar eu am grija sa-l alimentez.
Cam astea despre noi.
Gabitza si Cleo, ziceati ca (virgula) comandati hainute pe net. De unde ? Am mai comandat si eu de pe laredoute.fr pana cand au sistat livrarile catre romania. Acu' nu am mai gasit vreun site interesant si cu preturi mai bune. Ar fi tao insa e oferta destul de slabuta.
Fetele, pot sa-i dau si eu brocoli ? Pediatra nu mi-a recomandat, iar in cartea electronica a diversificarii cica se da de la 12 luni. Am vazut ca voi ati dat. De la ce varsta si in ce combinatii ?
Saru'mana de raspunsuri si va rog sa nu va suparati ca nu va adresez cate o vorba fiecareia in parte da' chiar nu am timp acu', promit data viitoare. Va imbratisez cu drag.
Aaaaa, uitam : Cleo, superbancuri, foarte tari.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Georgiana, hai ca acum m-am trezit si eu la spartul targului
Draga mea, sa fii fericita impreuna cu toti cei dragi tie, cu gogoasa ta scumpa, sa ai multi si frumosi inainte si sa fii sanatoasa

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Am fost afara!!!!

Ce bine a fost!. Deja nu mai puteam in casa. Am fost pe la farmacie si ne-am luat alta canita, nu am gasit de la nuk, i-am luat de la canpol. Am fost pe la sora-mea si i-am dus si Biancai(fetita ei) supica de puiut (adica morcov, pastarnac, patrunjel si carnita de pui si putintica fidea) de care am papat noi. Eu am baut o cafea, d-ra Diana a cacacit si am schimbat-o si am venit acasa. Cum am ajuns, a adormit. De acum asa fac. O scot putin macar inainte de somnul de dupa-amiaza ca sa doarma mai bine.

Alex@Sara felicitari pt bebelina din burtik. La fel si lui anisiap pt bebicutz.

cleo deci se mai poate comanda de pe site-ul francez?

Chinabulina multa fericire si sanatate!!!

Cristina de Diana printzesica

Edit: Doloress ce idei bune sunt pe site!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noemi, Danicris, eu comand hainute prin intermediar (Babystuff) de la diverse firme din UK, Minimode, Adam's kids, Mark&Spencer, Mothercare, pe astea le-am testat pina acum. Nu sunt preturi ca la Redutul frantuzesc, dar eu sunt multumita de raportul calitate/pret si chiar de preturile fata de produsele marcilor cu pricina aduse in Ro sau altele similare calitativ.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kristinik

Am fost afara!!!!

Ce bine a fost!. Deja nu mai puteam in casa. Am fost pe la farmacie si ne-am luat alta canita, nu am gasit de la nuk, i-am luat de la canpol. Am fost pe la sora-mea si i-am dus si Biancai(fetita ei) supica de puiut (adica morcov, pastarnac, patrunjel si carnita de pui si putintica fidea) de care am papat noi. Eu am baut o cafea, d-ra Diana a cacacit si am schimbat-o si am venit acasa. Cum am ajuns, a adormit. De acum asa fac. O scot putin macar inainte de somnul de dupa-amiaza ca sa doarma mai bine.

Alex@Sara felicitari pt bebelina din burtik. La fel si lui anisiap pt bebicutz.

cleo deci se mai poate comanda de pe site-ul francez?

Chinabulina multa fericire si sanatate!!!

Cristina de Diana printzesica

Edit: Doloress ce idei bune sunt pe site!!!

prin intermediar. Iti dau mai multe detalii la runda urmatoare de comenzi.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput