Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Buna dimineata...?Eu as avea nevoie, sunt terminata
La limita cu nervii dupa zilele petrecute cu David bolnav, eu la fel, nopti f. proate...
Nu stiu fetelor, credeam ca sunt blida si rabdatoare, dar mi-a pus capac David, ne-am certat urit de tot, l-am si pedepsit, i-am spus si ca nu mai e copilul meu ca nu vreau sa-l mai vad, ca l-as da oricui pe degeaba...Sunt o timpita, dar nu m-am putut abtine. Nu ma lasa sa-i pun picaturi in nas, plinge cind e infundat, plinge cind ii dau medicamente, plinge cind nu-i merge jocul sau cind nu cistiga, plinge cind nu-si poate pune bluza...E in-gro-zi-tor.Si dc ii zic ce tb sa faca sau ca medicamentele ii fac bine urla si iar plinge de isi face varza gitul ala si asa terminat.Deci nu va mai povestesc prin ce am trecut si stiu cit am gresit si eu ca tb aplicata alta metoda, dar nu mai pot!
De aseara Mati a inceput si el sa tuseasca, il bag pe flixotide si pe el., sper sa nu se agraveze ca mor. Ma asteptam sa raceasca si el dupa racealaa prin care am trecut cu totii zilele astea.
V-am citit, mai mult v-am rasfoit.
Am vzt pozici cu Stefanna de Vianne, mi-era un dor de ea...si ce hainute misto ii face mami ei!!!!! Imi pare rau de raceala, sper sa va treaca repede. TUseste?? Cind ii pui ciorapeii cu otet pui intii apa calda, apoi otet indoit cu apa si storci bine sosetele, apoi inainte sa le pui in picioruse le freci un pic. Le pui si le scoti dupa un minut, apoi repeti, nu le lasa mult in picioare.
Socrate, felicitari pt slabit!
Cleo, misto bancurile!
Lorich si Inais de la noi
Esme, Magdone, ati innebunit-o pe Sis cu retelele voastre, abia asteapta sa le puna in aplicare. Multumim
Tiberiu de ANdrada, Raducu de Gabitzam, David de Miss, Daria de Micaela, Alysh frumoasa la munte, am inteles ca si sis a pus poze cu Mirci, le caut sa le vad acum ca mi-e un dor de Mirci.....mi-au incintat ziua!
Felicitari Anisiap pt baietel si Alex&Sara pentru fetitza...Ce fruumoss!Chiar ieri am vzt emisiunea aceea pe Prima si m-au apucat nostalgiile.
LMA pentru cei nascuti ieri, si pt CHinabulina, LMA si celor nascuti azi, sa fie sanatosi si sanatosi si sanatosi.
Gata, va las dragelor, nu stiu cind mai intru/citesc, sper doar sa fiu mai calma cu copiii acasa
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dflavia spune:
neata, sa se duca ceata
Alysh super filmul, l-am vazut si noi, e interesant sper ca v-a placut
da eu is in clubul ala ca nu ma pot desparti de fiica-mea, ce-i drept ca nici nu am cu cine s-o las, asa 1-2 ore cu taica-su cand eu am chef de shopping in rest numai cu mine si o port peste tot unde mergem si noi, inclusiv restaurant
ma apuca groaza cand ma gandesc la momentul cand o sa ma intorc la servici
Vianne of la frumusetea bolnavioara, eu stiu asa amesteci un sfert otet si trei sferturi apa si inmoi comprese si asa le pui la maini si picioruse, sper sa va faceti bine cat mai repede
iulia83 sper ca a fost doar o noapte asa si nu mai vin altele, au si ei toane, azi de ex fiica-mea s-a trezit la 7 si n-a mai dormit cand de obicei dormea pana la 9 , eu zic sa-ti faci un test rapid ca sa te linistesti
cleo78 [:))] asta ma observat si eu la a mea, ca vede si aude ca o bufnita pe intuneric, si la somn daca nu e liniste deplina e of mare, si cand vin de o verific tre sa vin pe varfurile degetelor si si asa tresare cand ma uit la ea, o fo avand ceva ochi la ceafa ca soacrele de ma simte asa
simonacip of esti si tu obosita si de aia reactionezi asa, las ca o sa-i treaca si lui David si o sa fie alt baiat si multa sanatate lui mati, sper sa fie bine sa nu fi racit
Mami de
Stefania 11.05.2008
iulia83 spune:
aici ninge de rupe! daca baga asa si de sarbatori..ce bine era
edit: voua va merge laredoute fr? ca mie nu-mi mai intra pe pagina de 2 zile
![](papica.gif)
![](copilas.gif)
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Neata puiuci!
Sunt ca regulamentar cu voi. Simona iti dam si cafeluta si laptic si tiramiu numai sa te simti mai bine; nu-ti face atatea procese de constiinta cu David, ca si el, si tu ai circumstante atenuante sa zic asa - imi amintesc ce fel imi era cand am avut viroaza aia...nu m-as fi dat din pat, d-apoi sa am grija de bebe bolnav. Hai nu fii trista, Daviduche stie cat il iubesti. Sanatate multa si lui Mati mic!
Socrate stiam eu ca asa va zice Jianu..uffff bine sa s-a terminat chinul, Doamne iarta-ma dar doctorii astia sunt ceva de groaza.
Adriana multa sanatate sotului!
Vianne multa sanatate bombonicii, asa i-am dat si eu la raceala paracetamol alternativ cu ibuprofen la 4 ore. Si scos toti mucii si multumesc lui DD ca n-a fost nevoie de antibiotic.
Iulia imi pare rau de noaptea nasoala, dar nu fi suparici pe Mufi, n-ai cum oricum ca-i irezistibila!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
anisiap spune:
neatza fetele multumesc felicitari diferanta intre bebei o sa fie aprox un an si doua luni
astept reducerile de vara sa cumparam un carutz dublu prea multe nu am nevoie doar sa cumparam niste hainute albastre
o sa ma ocup la semnatura sa mi afisez burtoaca
http://community.webshots.com/user/ana_ana2327
elena_g spune:
Revin cu o intrebare...am si eu o pata pusa......cum preparati voi avocado?Cu fructe sau cu legume adica papica "serioasa"....dres cu ceva,nu stiu, intreb...ca uitati ce am gasit..." Fructul de avocado reprezinta un aliment perfect care poate inlocui cu succes carnea, ouale si branza. Avocado contine o cantitate mare de acizi grasi si proteine usor de digerat. Tot in continutul acestui fruct se afla si 14 minerale care regenereaza si stimuleaza cresterea. "
aldaesme spune:
'Neatza,
Simona tocmai am facut o cafea super strong asa ca iti trimit cu drag una sa te tina in picioare. Sanatate Maxima acolo la voi!!!
Musai sa va povestesc despre prima mea intalnire cu avocado....
Poveste adevarata
In iarna lui 2000 prietenul meu (actualul meu sot) care din octombrie lucra in Belgia si neavand inca rezidenta nu putea parasii tara (era inca pe vreme minunata a vizelor si cozilor pe la ambasade) motiv pentru care a hotarat sa ii faca invitatie prietenei (actuala lui sotie, adica io) sa isi petreaca sarbatorile de iarna impreuna in Belgia. Am sa va scutesc de minunatele cozi mai sus amintite, spagi, bilet de avion luat de pe o zi pe alta, microbus Cluj-Budapesta inghetat bocna si alte probleme similare. In fine, ajunge Esme in Belgia si dupa ce isi smotoceste cateva zile prietenul isi da seama ca vine Craciunul si ca in Leuven e o gasca intreaga de utcn-isti de-a ei unul mai "priceput" in bucatarie decat altul. asa ca hotaraste sa le faca cina de Craciun ca la carte, cu sarmale, carnat, cozonac si din lipsa de prea multe ustensile si o tarta (nu tort) cica de fructe. In 2000 in Romania inca nu era asa plin de fructe exotice asa ca, minunatat experimentala Esme isi zice...cumparam doar fructe exotice...mango necopt, avocado copt, fruct stea, licy etc. Si face blat de tarta si il coace si pune in el crema de vanilie, o bunatate nu alta si deasupra bucatele din minunatele fructe...fara sa le guste in prealabil si deasupra frisca batuta cu aroma de rom...o alta minunatie. Si cand ne-am infipt dintii in minunata tarta dupa ce ne ghiftuisem cu bunatati la greu...nu stiam unde sa scuipam mai repede. Mango necopt are gust de patrunjel sec, avocado este el fruct (ca definitie) dar nu e pentru deserturi e inlocuitor de carne in bucataria vegetariana are gust mai degraba de vinata decat de ...para, cum am crezut io ca va avea. Ma rog, un esec lamentabil tarta...noroc ca mai era cozonac si inghetata ca de nuuuu . Ii trebuie usturoi si eventual lamaie dar nu branza
ca branza face orice numa' nu taie din grasime...rosie da, merge si cartof si conopida si evident frunza de coriandru...si bineinteles nu in tarta dulce
Bratafel bucatele si mai mari poate ea sa negocieze daca sunt fierte, sau daca e fruct moale cum ar fi banana, zmeura, avocado . Si coaja de paine o mananca integral dupa ce o face bucati bucatele de una singura.
baimarencele pupici multi, sunteti faine si vesele...io inca mai am in creier zbatandu-se din colt in colt rasul lui melly
imi face bine sa imi amintesc de voi!!!
o zi buna si sanatate maxim!!!
Esme
socrate spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_g Revin cu o intrebare...am si eu o pata pusa......cum preparati voi avocado?Cu fructe sau cu legume adica papica "serioasa"....dres cu ceva,nu stiu, intreb...ca uitati ce am gasit..." Fructul de avocado reprezinta un aliment perfect care poate inlocui cu succes carnea, ouale si branza. Avocado contine o cantitate mare de acizi grasi si proteine usor de digerat. Tot in continutul acestui fruct se afla si 14 minerale care regenereaza si stimuleaza cresterea. " |
Deci avocado ala e nashpa rau de tot. Al meu copil nu a vrut sa auda de el, desi ma-sa adica io am insistat. Incearca sa il blenduiesti si sa il combini in diverse mancaruri adica cu suc de mandarine, banane, mere, legume. Eu ii bagam in toate cate putin sa nu simta dar sa fie acolo.
Tb sa fie insa copt bine.Adica sa fie moale.Daca il iei tare il lasi cateva zile si se inmoaie. Atata stiu.
Reallaura spune:
Mai fetelor, nu stiu ce a avut Mirci aseara, dar chiar nu m-a slabit nici juma de ora, numai dupa tzatza, statea cu ea in gura, molfaia, nici macar nu prea a supt…i-or da dintii de sus, ca m-a innebunit??Parca m-a batut cineva..
Mishuta mai, tut e autodistrugi eu in general ma feresc de chestii triste…ooof
Eu zic ca din pacate e cariuta pe dintisorul copilului…doar d-aia se recomanda sa-I spalam pe dinti de mici, sa-I ferim de zahar un an…etc..
Bine ca e dinte de lapte si la urmatorii or sa aiba mai multa grija…recunosc, nici eu nu-l spal inc ape Mirci desi i-am luat periuta si e fascinate cand ma vede dimi cum ma spal pe dinti langa patul lui…
Desiree dulce cum doarme Victoria imbratisata de ursuletul porcusor!
Bratafel Alysh a dat urzici. Cica i-au placut lui Vlady
Socrate suuuuper, ce veste buna! Este fenomenal Jianu asta, cum ridica el pietrele de pe inimile mamicilor cu 2 cuvinte si dezinvoltura…
Alysh iubita mea, merci de complimente pentru Mirci…sper sa ne vedem curand ca si noi stam cu doru-n piept!!. Puloverasul l-a primit Mirci de la prietena noastra stewardesa.. V-a placut filmul??
Vianne sanatate multa! EU nu i-am pus niciodata sosete inmuiate in apa si otet, dar dezbrac-o si pune-I comprese pe frunte daca mai face asa…la mine mereu are effect…si noi am cam avut episoade de febra mare, si cam des… din pacate.
Iulia imi pare rau de noaptea nasoala
Adriana misto treaba cu intalnirile astea international!interesant sa va impartasiti experientele
Elenag, Cleo mie imi place la nebunie avocado. Il mananc fie gol cu cascaval, fie cu paine prajita si branzica..mmmm si lui Mirci ii place. Are omega 3, antioxidanti e super sanatos. La mine e treaba psihica, aud ca e sanatos ceva, imi si place. Aud canu face bine la sanatate, din start imi displace si ma feresc…oricum, copt sa fie, sa se desprinda coaja cu mana…vad ca au mai raspunsd si alte fete…
Aeita merci de reteta, vad ca sunteti curajoase cu usturoiul…mie imi place mult si o sa-I fac si lui!
Sisica si sanatate la baieti si tie!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
DanaH spune:
salutare fetele!
noi tot acasa, muciosi, virusatzi, nervoishi. vai de capul nostru. clar il ia si pe tati, il dor oasele, stranuta, il doare capul. si imi e tare teama ca o ia si pe teodora, azi noapte a facut 39.1, in conditziile in care este pe antibiotic pt otita aceea. nu stiu daca este de la gripa, sau de la cei 3 dintzishori care s-au gandit sa iasa toti in acelashi timp. dimineatza avea numai 37.8. sa vedem daca ma suna de la gradi.
simona, parca vorbeshti de noi. acum alex e in hol, tzipa la mine, eu la el si tot asa o tzinem de luni. imi vine sa imi iau campii. stiu ca s-a plictisit, si eu, de luni nu am mai ieshit din casa. ieri a ieshit cu sotzul putzin pana la supermarket, circa juma de ora, si s-a intors acasa tushind si mai rau. asta m-a convins sa il tzin acasa si azi, deshi nici nu vreau sa ma gandesc cata treaba am la facultate.
cu alex nu shtiu si nu intzeleg ce se intampla. este ff nervos, si noaptea il apuca nervii, da cu pumnii in perna, adormit fiind. plange, dar mai mult zbiara. il intrebam ce are, nu stie ce sa spuna. azi noapte l-a laut sotzhul ca doarma impreuna. l-a chinuit ca pe hotzii de cai.
eu ieri am stat cu amandoi acasa. mai aveam putzin si turbam. i-am zis sotzului sa vina mai devreme acasa, daca vrea sa ma mai gaseasca zdravana. maine cred ca o sa stea sotzul cu ei. cu totzi nervii lui alex, parca tot nu vreu sa il duc inca la scoala. daca il intoarce raceala, dupa aia o luam de la capat. din pacate pt sotz, cred ca si in weekend o sa il las cu ei si o sa ma duc la facultate sa lucrez.
eee, cam astea sunt veshtile de pe frontul de vest. lupte, nene, lupte.
sper ca pe la voi sa fie mai bine.
pupici
aaaa, era sa uit ceva: La Multi Ani! pt mamica tizei noastre, chinabulina si pt copilashii care si-au sarbatorit ieri lunitze, sau isi sarbatoresc azi.
Poze