Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
inais spune:
Chinabulina! Sa fi sanatoasa, voioasa si sa te bucuri de gogoasha ta superba impreuna cu tati ei!
Nu am citit nimic din urma...sunt FRANTA!
Va
si noapte buna!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mishutza Lori,multumesc,o sa incerc. Gabitzam,si pe culinar ne gasim?hihiihih si totusi,unde e MISS? |
ei, unde! Doarme!! David se pregateste sa ii faca o surpriza: sa doarma mai multe ore legat!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Vianne spune:
Fetelor, Stefana e racita, a luat de la Edson.
Asta noapte a avut febra toata noaptea, 39
Azi am fost cu ea la doctor, inca avea febra mare. I-a cedat un pic cu ibuprofen. Asta mi-a dat sa ii dau tylenol (cred ca e paracetamol in Ro) si ibuprofen. Mi-a zis ca nu imi da antibiotoce pt ca e doar raceala, Slava Domnului. Dar a fost maraita, a plans...
Voi cum puneti sosete cu otet? Le inmuiati intai in apa calda? Si apoi otet?
aelita spune:
ANISIA Felicitari pt baietel !!
sa ai o sarcina frumoasa !ce diferenta va fi intre copii? poate iti pui la semnatura,sa urmarim mai usor si evolutia voastra.
INAIS 
ANDRADA oau ce pozitii de somn are![]()
GABItA ce haios doarme Raducu!
e bine ca e cuminte si poate sa doarma invre perne. eu nu ilpot lasa sa doarma in pat ,nu ar fi pericol in somn,ca i-as pune perne,dar cand se trezeste,nu plange,ci o ia din loc,s-ar urca peperne si de acolo ,delainaltime,ar ateriza in cap ,ca el vrea deja sacoboare..
KIRStINIK-cat de frumoasa e Diana !
MISHUtZA-
| Mishutza,matusica de Diana Maria,cezariana,8 iulie 2008 |

pt a colora numele,incearca sa scrii de mana: [red ]nume [ /red] ,eu am lasat spatii ca sa se vada,dar tu sa scrii fara spatii.
CHINABULINA-La multi ani !!

SOCRAtE-
| Am fost la Jianu, mi-a zis ca copilul e perfect sanatos. Sa arunc atelele si sa las natura sa isi urmeze cursul. |
VIANNE-multa sanatate !
azi i-a placut mult piureul,si vi-l spun si voua,desinu e regula saplaca tuturor,dar cine stie...
a fost facut din dovlecei ,morcov,paste,usturoi.
in loc de paste pun uneori orez.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Vianne Fetelor, Stefana e racita, a luat de la Edson. Asta noapte a avut febra toata noaptea, 39 Azi am fost cu ea la doctor, inca avea febra mare. I-a cedat un pic cu ibuprofen. Asta mi-a dat sa ii dau tylenol (cred ca e paracetamol in Ro) si ibuprofen. Mi-a zis ca nu imi da antibiotoce pt ca e doar raceala, Slava Domnului. Dar a fost maraita, a plans...Voi cum puneti sosete cu otet? Le inmuiati intai in apa calda? Si apoi otet? Noi www.onetruemedia.com/shared?p=72c03c40028587036492cd&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Stefana Stefana Eduarda 22 mai 2008 |
Vianne, incearca Advil pediatric. Scade temperatura mai rapid si are si o doza mai mare, dai doar la 6-8 ore, nu la 4-6. Pune apa cu puitin otet intr-un castronel si apoi inmoi sosetele in el si i le pui in picioruse si apoi mai tragi o pereche de sosete peste. Soer ca intelegi ce vreau sa spun, Victoria e super somnoroasa.
_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Vianne spune:
Aelita, Desiree, multzam fain de tot! Deocamdata i-a scazut temperatura, sa vedem cum trecem peste noaptea asta.
Desiree, da, am inteles, multzam fain! O sa iau si Advil.
Alysh, cum a fost filmul? Am auzit ca e fain tare.
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Nu prea mai apuc sa citesc ca lumea, ca-i sotul acasa, bolnav - si bolnav-bolnav, da de calculator nu se desparte.
Dim. nu mai pot sta mult la calc. ca vine pitica si se ridica de scaun, de mobile si trebuie sa fiu langa ea - s-au dus zilele liniste cand se juca pe paturica 30 min.
Am vazut si eu poze cu Tiberiu si Raducu adormit, cu o fetita cu ochii alabstri (da am uitat cine??
)
Noi am fost ieri intr-o vizita si Annika a fost o cumintica - nici macar odata n-a marait, apoi o luase somnul in leaganul montat de perete.
Chiar ma pot lauda ca e un super copilas cuminte, vesel si dulce -- daca ar si manca as fi super fericita ... asta e!
Laura, "bebelusi internationali" - adica provin din fam. de straini sau fam. mixte (rom. cu straini)
Adriana
iulia83 spune:
neatza. am avut noapte horror. parca a inebunit fata. de la 12 la 3.30 nu a dormit deloc!! 2 ore m-am chinuit cu ea s-o adorm pe intuneric, se fataia lanfga mine in pat de-mi venea sa mor, apoi am aprins tv-ul si timp de o ora a zanganit la niste jucarii in urechile mele. dar nu s-a oprit frate, dadea din maini si facea un zgomot ingrozitor. si ea dorea neintoarsa langa mine in pat. aseara parca a avut tranci in fund. am intors-o pe toate partile dezbracata sa vad daca are vreo goanga ceva pe ea de o deranjeaza, nimic...sunt foarte nervoasa pe ea..sper sa trec cu bine peste ziua asta. colac peste pupaza, nici cilcul asta nu-mi mai vine, am o gramada de ganduri negre in cap..
ma pun sa ma uit la neatza bine cu emisiunea aia ca ma mai binedispune dimineata.........
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
elena_g spune:
Buna dimineata!
Fetelor...eu pt prima data am gustat aseara avocado.........dar mi se pare aiurea rau la gust...nu o fi copt sau sunt eu prea conservatoare in ale bucatelor?
Nu are nici un gust....consistenta placuta dar gust...beah.
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui elena_g Buna dimineata! Fetelor...eu pt prima data am gustat aseara avocado.........dar mi se pare aiurea rau la gust...nu o fi copt sau sunt eu prea conservatoare in ale bucatelor? |
e gretos...prea gras. Cica tre dres cu usturoi, cu lamiie, cu branzica - sa ii daie fin grasime.
niatsa, multsam de

fiica mea s-a trezit la 5. sa se joace!!! vorba lui tati: are o gramada de treaba, si trebuie sa se trezeasca devreme sa o termine!

.I-am bagat un bibe, s-a jucat cu el, am pus fata inapoi in patut la ea. Nu a caraiit, doar s-a jucat!! pe intuneric, mai fetelor.... stiu ca are un auz deosebit, mai fin ca al nostru (si mai alea decat al socrilor, care vorbesc/se mishca si cand ii rog SAAAT sa taca se burica la mine: "ca ce, ei nu au vb tare"), dar si vaz de pisica? Numai pisica se mai joaca la 5 dim!!!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008