*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (20)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Malinas mie tare mila imi e sa-mi intep copilul. Offf.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Dintre 2 rele, o aleg pe cea mai mica. Eu asa zic.Nu pot sa accept sa-i dau medicamente fara sa ma asigur ca are intr-adevar nevoie de ele.Plus ca, am inteles ca, la medsana il inteapa doar la degetel si nu il doare.Am o prietena care a facut aceasta analiza cu bebelusul ei saptamana trecuta si mi-a zis ca nu a plans si nici nu a parut ca-l deranjeaza.Asa ca noi acolo il ducem si pe David.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Ginye, ce ma bucur pt. Stefanut! Bravo puiule! Sa cresti mare!
Hera, pe mine ma mira tare medicamentele alea date dupa ureche (fierul mai ales) si faptul ca ti-a recomandat morcov! Pai asta este diversificare frate! Sa nu-i dai! Parerea mea!

HAI MARIA!!!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Ginye, ma bucur mult ca Stefanut a papat din nou cu bibe si ca a mancat asa mult.Felicitari! Sa dea DD sa fie tot mai bine.

Iulia, si eu fac f putine, sa stii.Sarcina mea de baza este sa am grija de david.Apoi, din cand in cand, mai fac cate ceva de papa, iar curatenie facem in weekend, cand e si sotul acasa.

Am gasit un distribuitor de produse humana, care are hUMANA 1 de 800 gr cu 10 lei mai ieftin decat la farmacie, iar pt comenzi mai mari de 70 de lei fac livrarea la domiciliu.Daca gasesc si un distribuitor de pampers / huggies m-am scos.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Buna, mamici!

Sunt de la odiseea de martie-aprilie si am vazut ca Maria mai tine legatura si cu voi. Va rog, cand aflati ceva, treceti si pe la noi, ca suntem toate agitate. Fetele i-au dat sms, dar inca nu a raspuns.

Multumim si... spor la crescut!

Monica Elefantica 36+ CRI

CASA LU' BEBE

Monica, ce ma bucur ca te-am gasit, te rog, vezi PM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Malinas mie tare mila imi e sa-mi intep copilul. Offf.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Dintre 2 rele, o aleg pe cea mai mica. Eu asa zic.Nu pot sa accept sa-i dau medicamente fara sa ma asigur ca are intr-adevar nevoie de ele.Plus ca, am inteles ca, la medsana il inteapa doar la degetel si nu il doare.Am o prietena care a facut aceasta analiza cu bebelusul ei saptamana trecuta si mi-a zis ca nu a plans si nici nu a parut ca-l deranjeaza.Asa ca noi acolo il ducem si pe David.

_

poze

depinde pt ce analize recolteaza sange.daca are o lista lunga trebuie sa-i ia din vena...din ce stiu eu,pt o hemoleucograma ii ia doar din degetel.

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye ce bine ca a inceput Stefanut sa pape din nou cu biberonul si a papat si asa mult. Felicitari

MariaK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Gynie,
felicitari pentri bibe
Alra,
uit sau nu am timp sa scriu...da' ma distez de minune citindu-te da,da...e de bine
Hera,
problema cu soldul poate sa fie falsa,dar eu zic sa te asiguri de asta consultand un alt dr.probabil ca vei intra intr-un lant nesfarsit cu dr astia si cu pranoia lor...,da' stii cum e...mai bine sa stai tu linistita ca totul este ok.
spune-i dr ca pana la morcov,mai sant si altele care ajuta constipatia la un bb alaptat exclusivla naiba cu dr...(unii)
Mav,
cum de esti asa sigura ca-i de la dinti?se vede ceva in gingie?

poarta-ma mami

Mergi la inceput

MARIAAAAA

Lacra ,nu mai ai vesti?

poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Iulia Cospy Ramo Anes Malinas Babyzapi Dandusa

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

MMMMM am o falcaaa si ma doareee (si inca mai am un pic de anestezie ..o sa vad la noapte )
Eu am aruncat(muls) o masa oare e suficient ?? care ati mai fost la dentist si ati avut anestezie ?
Mirtha , Paula a cam dormit asa dupa prima luna , chiar si in primele zile cand am ajuns acasa dormea 7 ore , apoi datorita colicilor adormea f. tarziu pe la 4 noaptea (vre-o 2 saptamani) .S-ar putea sa mai aibe ceva colici si acum dar ..asa mai usurei si rar . Acum adoarme cam pe la 23-24 si se trezeste pe la 7-8 . Ziua doarme mai putin (daca iese afara doarme clar )cam 4 ore cred din bucati , de mancat cam la 4-5 ore (de aia e si asa silueta )
Da stiu ca poza ta e alb-negru dar cum ai pus-o ca ma gandesc ca n-o aveai in calculator sau pe suport digital de atunci ...deci cum a " intrat" poza in calculator ?

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput