*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (20)*
Raspunsuri - Pagina 8
alra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lauramiron Asa mananca Nicole seara?? Ca mie mi se pare un pic haotic, adica prea des.....dar nu conteaza cum mi se pare mie, conteaza sa fie bine bb si sa ia in greutate!! Si sigur ca pare a mea de 6 luni, gandeste-te doar ca la nastere Cati a fost mai mare decat e Nicole acuma
_ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
da, e haotic. insa asistenta a zis ca sunt multi copii care seara au o perioada fuzzy si mananca des. si daca aduni la asta si faptul ca oboseste repede (transpira cand mananca, normal in cazul ei - semn ca nu o tine inima) si ca eu nu am suficient in san iara ei nu prea ii place biberonul situatia devine normala.
da vorba ta, cat ia in greutate si nu are crampe nu vad de ce as cauta probleme unde nu sunt.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
ginye55 spune:
Alra Lauramiron Hera multumim!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
isaelena spune:
Alra merci de lamuriri.
ginye jos cu palaria in fata ta pentru faptul ca ai avut si ai atat curaj
isaelena spune:
stefanut bravos puiule, sa ne aduci vesti bune!
babyzapi nu imi dau seama cat de grava este...acum am facut-o pieile rosii, dupa formula data de alra
Monnvas spune:
Buna, mamici!
Sunt de la odiseea de martie-aprilie si am vazut ca Maria mai tine legatura si cu voi. Va rog, cand aflati ceva, treceti si pe la noi, ca suntem toate agitate. Fetele i-au dat sms, dar inca nu a raspuns.
Multumim si... spor la crescut!
Monica Elefantica 36+ CRI
CASA LU' BEBE
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isaelena ginye jos cu palaria in fata ta pentru faptul ca ai avut si ai atat curaj |
n-are de ales, nu-i asa ginye?
eu am prietena buna aici o mamica de baietel cu malformatii grave la inima si de fetita autista si e una din persoanele care se plange cel mai putin din cate cunosc. cred ca daca ai o problema mai mare te intaresti si inveti sa nu te mai speri sau superi din lucruri mici.
vezi sa nu abuzezi de crema de fund ca usuca rau. eu am dat o data pe zi. intr-adevar estetica lasa de dorit
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
anes spune:
Olivia, manca-l-ar mama pe Davidit, ce vesel este!
Mirtha, copie fidela a Evitei cu mami!
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune Remus (10.10.2008)
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isaelena Alra merci de lamuriri. ginye jos cu palaria in fata ta pentru faptul ca ai avut si ai atat curaj |
Multumesc!
Alra
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
IuliaCospy spune:
Mariuca, nastere usoara si mult curej! Noi suntem alaturi de tine! Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase si tu si Casi si sa aveti parte de medici si cu minte si cu suflet si profesionisti!
Mariuca!
Ginye, ma bucur mult ca a iesit bine operatia si ca Stefanut papa deja cu bibe din nou!
Fetelor, eu sunt iar in cotnratimp. Nu stiu cum reusiti voi sa va descurcati, ca eu mare lucru nu reusesc sa fac. Nu am reusit sa citesc decat in diagonala din urma, iar de scris nici atat...
Noi suntem bine, crestem cu spor. De cateva zile incercam sa ne dezvatam sa stam non stop in brate si rezultatul a fost ca am descoperit degetelele ca sa nu mai plangem. Deocamdata nu stiu ce sa fac, daca sa o las cu degetelul sau sa ii dau suzeta. Voi cum ati procedat si ce ma sfatuiti?
Aici http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0 puteti sa vedeti poze cu noi, inclusiv de la baita. Inca nu le am pe cele de la botez, da le voi pune cat de curand!
toate mamicile si piticii!
Iulia, Mami de Sara Andreea
Ramo2007 spune:
Gynie, felicitari pentru Stefanut!Sa dea Dumnezeu s-o tina tot asa!
Sara e mult mai bine decat ma asteptam, papa, doarme, nu o doare piciorusul, cand am schimbat-o am pus mana sa vad daca schiteaza vreun gest si...nimic.
Vorbeati de orele de somn, Sara doarme de seara de la 20-21 pana dimineata la 4-5 si atunci ar manca biberonul cu totul...e asa haioasa, de-ti vine s-o papi.
Fetelor am citit pe net ca se strica din nou vremea, vine ninsoarea, saptamana viitoare vor fi numai temperaturi de maxim 1-2 gradesi eu ma gandeam ca...gata am scapat de frig si vine primavara, ca sa stam cu orele in parc.
Din mai o s-o duc pe pitica la inot, prospectez piata sa vedem unde...abia astept.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080