*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (20)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Deocamdata nu am avut probleme cu maselele. Corina parca a avut o interventie stomatologica. Din cite imi aduc aminte tipul de anestezie folosit la ea nu era contraindicat in alaptare.
Mda Paula a fost "mai organizata" ceva mai devreme decit Eva.Mai bine mai devreme decit niciodata !
Cu poza am uitat esentialul : am scaner !

Citat:
citat din mesajul lui criss703

MMMMM am o falcaaa si ma doareee (si inca mai am un pic de anestezie ..o sa vad la noapte )
Eu am aruncat(muls) o masa oare e suficient ?? care ati mai fost la dentist si ati avut anestezie ?
Mirtha , Paula a cam dormit asa dupa prima luna , chiar si in primele zile cand am ajuns acasa dormea 7 ore , apoi datorita colicilor adormea f. tarziu pe la 4 noaptea (vre-o 2 saptamani) .S-ar putea sa mai aibe ceva colici si acum dar ..asa mai usurei si rar . Acum adoarme cam pe la 23-24 si se trezeste pe la 7-8 . Ziua doarme mai putin (daca iese afara doarme clar )cam 4 ore cred din bucati , de mancat cam la 4-5 ore (de aia e si asa silueta )
Da stiu ca poza ta e alb-negru dar cum ai pus-o ca ma gandesc ca n-o aveai in calculator sau pe suport digital de atunci ...deci cum a " intrat" poza in calculator ?

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

A propos de constipatie...
Si ieri dimineata si azi dimineata Zibe se scremea de zor, ieri pe zi a mai scos ceva dar azi fte putin, si se scremeeeeeaaaaa de se-nrosea toata. Am zis buuuuun, si-am bagat un mar.....si azi dupa-masa s-a umplut toata, i-a iesit din pampi, era plina pe picior, nu stiam de ce sta asa pierduta, clipind rar, ce-i provoaca asa o placere era `caldura` imprastiata pe-un bulan, pe spate, pe burta, se desfata in propriul...noroc.
La noi merge cu marul, c-am mai obs si alta data, de asta ma feresc de mere, poate merge si la voi. Golden delicious.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

nu stiam de ce sta asa pierduta, clipind rar, ce-i provoaca asa o placere era `caldura` imprastiata pe-un bulan, pe spate, pe burta, se desfata in propriul...noroc.

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Anca, la fel am patit eu cu bebe ceva mai devreme Mai frate, a tras un jet de i-a iesit din pampers prin spate direct spre gat, era toata kkta de nu stiam cum sa abordez problema In ultimele zile asa-mi face, zilnic trece prin hainute, si ea e asa de linistita si fericita, nu zice nici mac

Criss, prietena mea stomatoloaga mi-a spus ca anestezia nu e contra indicata in alaptat. Deci nu trebuie sa arunci lapticul decat daca ai luat medicamente. Si eu ma pregatesc psihic pentru vizita la ea, ca am multe bube prin gura

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Buna fetelee,

Am fost si eu ieri cu pitika la doct. A cantarit-o a masurat-o.A luat pana la urma 750 g. uraaaa...ce emotie am avut. Dar doct tot zice ca nu e bine ca cica trebuia sa ia constant. Ete na....ca parca ea mananca mereu constant sau cum...?In fine. I-am zis ca nu sta la san in timpul zilei mai mult de 10 min. si mi-a zis ca cica sa o fac sa manance mai mult. Cum naiba frate?ca dc fata nu vrea sa manance nu mananca....In fine eu tot dau vina pe vaccinul ala, ca din cauza lui nu mai mananca ea asa bine...
Si mi-a zis ca are fontanela cam mare si ne-a schimbat Vigantolul cu altceva dar nu inteleg eu ce scrie pe reteta, va zic cand o sa cumpar medicamentul.
Si inca ceva ca cica e fata anemica. Ca e cam alba la fata si asa sunt si eu. Si i-a dat sa ia fier si vit c. Si Ca. Nu-s prea multe?Medicamente?Mi-e frica ca de la fier sa nu se constipe.Da cineva la copilul ei asa de multe medicamente?Mi se pare prea mult.
A si nu va zic ce mi-a zis ca dc se constipa sa-i bag suc d emorcov.
Si i-am zis pai ce facem incepem diversificarea de acum?Ca cica asta nu e diversificare...Pai dc nu e diversificare nici alaptat exclusiv nu e....nu?Offf imi vars si eu amarul aici. ca ma cam enerveaza doct astia.
Si sa nu va mai zic ca acum i s-a parut ei ca nu stiu cum pliurile sunt cam inegale si sa fac ecografie. Pai frate pana acum nu s-a uitat la ea si nu a vazut nimik acum cum vine asta dintr-o data are pliuri inegale. Nu vrem sa o ducem sa o radiem degeaba, caci la o luna am fost la control la kinetotereapeuta si s-a uitat la ea, si la sold si la tot si a zis c anu ar fi nici o problema.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Ecografia de sold nu implica nici un risc pt bebe. Parerea mea e sa te duci ca nu se intampla nimic. Sau, daca te tine, stai pana la 4 luni si mergi atunci la ecografie de sold. Din cate am citit, la 4 luni e relevanta ca apar nucleele la sold si se vede daca e displazie.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Supeeeeeeeeer! Bravo Stefanut, sa cresti mare si frumos puiule! M-am bucurat din tot sufletul cand am citit asa veste buna! Pup o mamicuta devotata!

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Gata cu seringa! Papam cu bibe!
A mancat pt prima data in viata lui de sugar 150 ml dintr-un foc. Are cu ce acum, puiutul scump si iubit al lui mami!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Ma bucur ca Stefanut a mancat cu bibe. Se face baiat mare
Alra mama si Miruna mea ma termina seara. Mananca intr-o disperare. Acum, mai nou, se trezeste de 2 ori noaptea: la 2 si la 5 iar la 7-8 e treaza de-a binelea.

Mariuca hai ca mai e putin si vine bebe. Of, tare e greu cand te lasa asa fara sa faca nimic.

Am vazut poze frumoase, am ras la fazele cu kk, sunt tare haiosi puii nostri si am fugit la fata ca iar maraie. Surpriza, vrea titi. Offf, mama care m-ai facut....
Nu mai stiu ce am mai citit dar va pup pe toate si pe puiuti de 2 ori sac.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

acum am ajuns acasa. am semnat sa ma lase. nu mi-au facut externarea. nu mai am contractii regulate. dureri cand si cand. daca mai ramaneam inca o noapte acolo, fara sa pot dormi (mai greu intr-o sala de nasteri) cred ca ma lua ceva. oricum sunt asa obosita ca simt ca plutesc. ultimele nopti am dormit cate faorte putin iar azinoapte deloc. sa mananc nu m-au lasat. am "furat" o supa si ceva orez pe la 14.

cand am mers aseara aveam contractii foarte regulate din 7 in 7 min. erau regulate de la 13 cand au inceput. pe la ora 20 au inceput sa si doara. aveam dilatatie de un deget. doctorita a zis ca o sa mai dureze pana spre dimi si ca ea pleaca si revine, iar tanti de acolo imi va face un antispastic si un diazepam sa pot sa ma odihnesc. nici un efect doar ca pana dimi mi-au "ucis" contractiile. de dormit nu am reusit nici o sec. contractiile erau de 70-90 intensitate. dimi erau de 60-70 si ca sa ajunga la ora 11 azi, de 40. apoi sa devina si neregulate. dureri am mai avut, pana spre dupa=masa cand au dispaut si alea.
cam asa sta treaba.
multumesc pt gandurile voastre. imi pare rau si ma simt vinovata ca v-am pus pe jar. chiar de asta imi era frica sa nu fiu "ciobanelul care striga " sariti lupul" si cand colo......
acum de cand am ajuns acasa parca ma doare iar

iau un no-spa, fac un ceai si un dus si ma bag in pat. nu mai merg la spital pana nu am contractii dureroase dimi ies ochii ca la melc.
scuze pt emotii. va pup

Maria 37+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

[b][size=2][red]Gata cu seringa! Papam cu bibe!

bravo micutule! sanatate si multi mililitri!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Vazut pozici....doamne ce scumpa este si ce tinuta de botez...cred...e cea mai frumoasa tinuta de cozonacica...sa va traiasca, se vede ca sotul o soarbe din priviri...

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Mariuca, nastere usoara si mult curej! Noi suntem alaturi de tine! Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase si tu si Casi si sa aveti parte de medici si cu minte si cu suflet si profesionisti!

Mariuca!

Ginye, ma bucur mult ca a iesit bine operatia si ca Stefanut papa deja cu bibe din nou!

Fetelor, eu sunt iar in cotnratimp. Nu stiu cum reusiti voi sa va descurcati, ca eu mare lucru nu reusesc sa fac. Nu am reusit sa citesc decat in diagonala din urma, iar de scris nici atat...
Noi suntem bine, crestem cu spor. De cateva zile incercam sa ne dezvatam sa stam non stop in brate si rezultatul a fost ca am descoperit degetelele ca sa nu mai plangem. Deocamdata nu stiu ce sa fac, daca sa o las cu degetelul sau sa ii dau suzeta. Voi cum ati procedat si ce ma sfatuiti?

Aici http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0 puteti sa vedeti poze cu noi, inclusiv de la baita. Inca nu le am pe cele de la botez, da le voi pune cat de curand!

toate mamicile si piticii!

Iulia, Mami de Sara Andreea

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Mergi la inceput