Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Luminita, am vazut cateva poze cu gemenii tai, sunt atat de dulci ![]() ![]() ![]() Edit: si inca ceva , trecerea de la formula 1 la 2 se face lent chiar daca sunt aceasi marca? Sau dintr-o data? Mai am doar o jumatate de cutie de Nan1 si cum vineri facem 6 luni, trebuie sa o schimbam. Nu stiu inca cu ce... |
Multam de aprecieri, nici Carla nu e mai prejos...

eu am facut trecerea de la preNAN (ptr prematuri) la NAN1 treptat.... ex: 90 ml = 3 unitati, 2 de preNAN si 1 de NAN1... in fiecare zi cate o unitate in plus.
stiu pe cineva care a facut trecerea deodata, si fetele (are gemeni
- nu stiu insa daca au legatura una cu alta. poate ne lamureste Babymom.normal ar fi sa treceti pe NAN2, zic eu.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CD27 spune:
Nocom am luat de la Brevi, Blue Sea, 109 euro parca, de pe bimbomarket are si niste jucarele atarnate in el si barele de fier sunt departate de plasa,asta mi-a placut ca nu se va lovi bebe prea tare de bare. Am vazut aici in magazine cu 6 mil, am facut afacere
A...inca ceva Preety, Polly e 5 mil 400 la magazinul din floreasca daca il vrei neaparat p-asta
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
babymom75 spune:
CD27 nici eu n-am inteles faza cu calculul cant. de suc, adica vreau sa zic ca n-am inteles sensul. E prima oara ca aud de asta. Si, chiar asa, daca bea mai mult, ce? Face pishu prea mult? ![]()
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
Muuh spune:
Multumesc foarte mult de urari.
babytza La Multi Ani!!! sa iti traiasca printesa si sa fie sanatoasa si norocoasa toata viata.
denisa.g spune:
Buna fetelor!!
Va citesc in continuare cand pot desi nu am mai scris . Vestea mare e ca de trei zile bb merge de-a buselea - asa, cate trei pasi dar in spate, nu inainte. Este in permanenta in 4 labute si se leagana, se uita in jur si mai face trei pasi in spate apoi cade, iar se ridica.. si tot asa...
Crestem bine, papam san exclusiv si va pupam pe toate fara exceptie. 
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
babytza spune:
Hello mamici 
Multumesc mult de tot pentru urari 
Printesa este foarte fericita azi , a primit tot ce si-a dorit de ziua ei si asteapta cu nerabdare petrecerea
O sa revin cu poze de la party 
Giulianapup nazdravanul sportiv
sa nu faca buba ![]()
Multu mult pentru cafea Ramo
am baut-o si eu cu voi dimineata 
Preety eu am luat scaunelul de la peg perego prima pappa diner la reucere de la neonato. Am dat pe el 450 in loc de 630 cat era peste tot. din cate stiu eu mai au cateva, in Feeria. 
Anca o ia piticutza de-a busilea
Ce frumos !!!!! Felicitari ! 
300 am avut si eu probleme cu Valentina pe la 8 luni cu papa si noua ne-a dat vitamine . Am luat cam 3 saptamani, apoi cand le-am oprit sa te tii cum manca. 
Musette e un scump Luca 

Ada ma bucur ca ai iesit din butoi
Lumi pupicii de rigoare pentru huni 

Denisa 
Noi azi am papat ca purcelul piure de fructe 180 g....
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
gaia.nevia spune:
Tarc: am vazut unul hexagonal, urias, la Carrfour Vitantis la etaj. era vreo 600ron, de lemn, cu role, se pliaza, dar mi-a placut ca era atat de mare.
Radu a inceput pivotarile si il las la mine in pat, ca in patutul de lemn care are latimea mai mica (60cm) decat lungimea copilului ramane cu capul prins intr-un colt si face urat.
O sa ma sfatuiesc cu soatza despre tarc... dar parca vaz ca e NUUUUU hotarat.
Pana i-o cadea plodul pe parchet buf!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Raportam: prima cazatura! si bebe somnoros, culcat la 19:30 trezit la 7. Cred ca s-a odihnit prea mult si s-a gandit sa faca niste tumbe pe langa pat Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
ofof, il pupacim sa-i treaca! e ok, da?

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
anca81 spune:
Babytza,
Valentinei si petrecere frumoasa!
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui denisa.g Vestea mare e ca de trei zile bb merge de-a buselea - asa, cate trei pasi dar in spate, nu inainte. Este in permanenta in 4 labute si se leagana, se uita in jur si mai face trei pasi in spate apoi cade, iar se ridica.. si tot asa... |
Felicitari, mamico!! Ce mai cresc puii nostri...

Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI

, trecerea de la formula 1 la 2 se face lent chiar daca sunt aceasi marca? Sau dintr-o data? Mai am doar o jumatate de cutie de Nan1 si cum vineri facem 6 luni, trebuie sa o schimbam. Nu stiu inca cu ce...