Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Oare cand o sa ma invrednicesc sa mai urc si eu niste poze noi cu Daria, ca mi-e ca o sa ne uite barbatelul nostru frumos de tot!!! O sa treaca pe langa noi pe strada si nu o sa ne recunoasca!!! Deocamdata sa tina minte asta

EDI de giulianna

LE am vazut ca Edi e baiat mare, mananca tot felul, deja e la pireuri!!!! Noi inca pe tzitzi, si mai preconizam vreo 2 luni asa..... dar te prindem noi din urma!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Offf draguta de Daria e cam pretioasa intr-adevar!
Pune niste poze sa o mai vedem!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Raportam: prima cazatura! si bebe somnoros, culcat la 19:30 trezit la 7.
Cred ca s-a odihnit prea mult si s-a gandit sa faca niste tumbe pe langa pat

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Luca de Musettepink

Miruna

Tina de Roxi

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ne-am intors de la medic, cu gust amar (sau metalic, de la lapte). Ma rog, Carla pare sanatoasa - ceea ce evident ma bucura, dar tot nu se stie de ce nu mananca. Si intr-adevar nu e normal sa manance atat de putin, ma refer acum strict la lapte. La solide hai sa zicem ca sunt admise mofturi, fitze dar nu si la lapte. Solutia - hai sa-i dam un complex de B-uri. Ramanem in continuare pe laptele nostru si luam B-uri o saptamana, dupa care revenim la control.

Sa-i dau, sa nu-i dau?

Babymom, multumesc pentru raspuns. In capul meu a aparut un pitic care striga de vreo cateva zile: Ap-ta-mil, Ap-ta-mil. Am reusit insa sa-l tin in frau pana acum

Si off-topic - nu prea e zapada prin zona noastra, a fost cald si aici. Dar cica vin ceva ninsori.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27
Am si eu o intrebare a pus cineva bratarica la mana la bebe? Mikul a primit in seara asta o bratarica de la o prietena dar mi-e frica sa i-o pun, sa nu o rupa sa o inghita. E vreo logica in ce zic sau bat campii? Sotul oricum nu ma lasa sa-i pun bratara 'ca-i baiat'

Noi avem bratarica din a doua saptamana de viata. Au primit-o cadou de la nasi, cu initialele lor, cica sa ne fie mai usor sa ii recunoastem Nu au rupt-o, nu au inghitit nika din ea, nici macar nu s-au zgariat cu ea, ma si mir la cat sunt de agitati. eu zic sa o pui cu incredere

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neatza,

Daria doarme la tzitzi si eu incerc sa scriu cate ceva cu stanga...

Am o nelamurire... cand am inceput sa-i dau Dariei completare am inteles de la cumnata-mea ca cel de la Topfer ar fi la moda, ffind cel mai bun, asa ca i-am luat 1 cutie din aceea. Dupa 2 saptamani neam dus la dr si mi-a zis sa-i dau Nan1, asa ca am trecut brusc pe Nan. Nu am observat nici un disconfort, dar auzind pe aici ca Nan constipa am zis sa nu incerc pe pielea Dariei si -am schimbat cu Milumil. Zilele trecute barbate-miu nu a gasit la farmacie milumil si a luat Nan ca stia ca a mai baut fata din asta....

INTREBARE Ii fac rau schimbarile astea dese de lapte? Daca da, ce???

Multumim

ps oare la care sa ma opresc???? Ca pe toate le manca cu pofta!!!

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Noapte agitata, foita toata noaptea, la 5 era treaza si e treaz d-atunci, acum n-a vrut suc si nici piure, urla probabil de oboseala, dar nici de dormit nu doarme ca lumea

Luca de Musettepink

Miruna

Tina de Roxi

va multumesc tuturor pentru raspunsurile cu bratarica, pacat ca e cam fixa

Intrebare: de ce sa nu bea bebe mai mult de 60 ml suc? ca eu i-am dat si 125, ce se intampla?

Preety eu am luat Polly cu 105 euro de pe bimbomarket si sta linistit in cutie la mama (acolo a ajuns) ca au venit vreo 4 colete, inclusiv tarcul, si noi ne-am speriat cat sunt de mari si n-am mai luat nici unul adevarul e ca tarcul nu stiu cum il transportam

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

neatza la pranz si de la noi

saru'mana de cafea

am citit putin pe diagonala...retinut la fel de putin

La Multe Lunite bobceilor nascut ieri si azi

Babytza La Multi ANi Valentinei

Vazut poze cu bobocei, superbi

Oana misiunea cartof dulce are succes

Revenim mai dupa amiaza...ne pregatim sa iesim afara, ici multi la toata lumea

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

CD ce tarc ati luat? Cati banuti? Ca si noi suntem in cautari...

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Giulianna, lui Edi cel nazdravan.

Raportez un kk (beton, ce-i drept) si 170 ml de lapte cu cereale. Asta ca sa-mi faca asta mica in ciuda ca am dus-o la pediatru pe ploaie.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput