Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Tarc: am vazut unul hexagonal, urias, la Carrfour Vitantis la etaj. era vreo 600ron, de lemn, cu role, se pliaza, dar mi-a placut ca era atat de mare. |
dap, l-am vazut si eu pe net + inca unul patrat, tot de lemn si cu role, de 1m x 1m. Eu vreau sa iau doua si sa le unesc... sau fac unul maaaare pe comanda.... am gasit si firma
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
LA MULTI ANI
Miruna!!!
LA MULTE LUNI
Luca de Musette - vazut pozele noi!!!

Inca o data 

LA MULTI ANI pentru Valentina de Babytza!
Va doresc ce-mi doresc si mie!
PS: scriu cu o mana, sunt cu Edi in brate si ma ciupesteeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
CD27 spune:
Babymomm eu am citit intr-o revista chestia cu 60 ml de suc si acum vad ca sunt si dr care spun asta, dar explicatia care o fi....
Vreau sa te intreb insa altceva: e normal ca un copil de 1 an sa fac aerosoli cu cortizon timp de 3 saptamani de 2 ori pe zi desi in momentul asta nu are absolut nimic? Mie mi se pare foarte multtt timp, dr le-a zis parintilor ca nu se poate opri tratamentul cu cortizon hiar daca copil=ok
(si toate astea pe langa 2.5 saptamani de ventolin, predninson si...am uitat...
). Copilul a fost racit
Eu m-am cam destrabalat cu achizitiile pentru pici, imi dau seama ca am luat chestii un pic cam scumpe pentru perioada de criza
, mi-am verificat cardul, 19 mil a costat tot
, dar.....din micile mele cercetari, sunt produse care merita, zic eu, ma gandesc ca poate foloseste scaunul Polly mai mult timp, tarcul....ma bag in el si ma joc daca nu-i mai place
.Mama zicea ca nu trebuia sa iau scaun de masina, ca il pot tine in scoica, apoi in brate, ca inainte nu mai avea lumea scaun de masina
Of sunt pe ultima suta de metrii cu botezul si lumea inca: venim...nu mai venim...e prea tarziu sa venim?
Stiu ca s-a vorbit despre cadourile pentru nasi dar sincer n-am ajuns la nici o concluzie, am luat ceva pt bebbele lor, dar pentru ei nu am idee
, cam au ce le trebuie prin casa si sunt destul de modesti, in sensul ca nu se imbraca dupa ultima moda, nu au gadgeturi...(sau cum se scrie
) asa ca nu am nici cea mai mica idee
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Nocom spune:
fetelor, vreau si eu pe PM userul so parola de la webshot, sa mai pun si eu pozulici.....
multu
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
luminita2008 spune:
am fost azi la doc. zice ca ptr caderea parului: REVALID pastile, 3/zi, timp de 3 luni. Atentie, zice, ca ingrasa!
Sau ceva vitamine... asa ca o sa iau de azi Supradyne forte.
Ah, inceput si operatiunea jos burtik. dupa 3 serii de cate 15 abdomene, ma doare operatia
. Deci pentru inceput ma limitez la atat....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
iepurila spune:
La multi ani Miruna,

La multi ani Valentina de Babytza 
si
La multi ani Luca de Musettepink!!!!!!

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
gaia.nevia spune:
Ce vreme-i dincolo de geamul meu. Acum jumatate de ora era un soare timid.
Acum, parca stam suspendati intr-o ceata laptoasa... imi amintesc de o dimineata la varful Omu... imi era teama sa merg la buda (siti buda aia "ecologica" dintre judete, pe platou, asa spre margine, ai impresia ca daca nu te tii bine te rostogolesti cu buda cu tot in jos spre Padina...) oricum nu as fi gasit-o printre norii aia de pe crestetul tarii noastre.
Daca deschid geamul, pasesc in gol si ma trezesc la Malaiesti?!?!
astept un nene cu un wrap... filmez o demonstratie; dar pare ca nu mai vine, s-o fi pierdut in ceata?!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
babytza spune:
Denisa cred a toti picii o iau de-a busilea in spate
Felicitari pentru reusita !!!!
Nocom
pentru papa 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
CosmyB. spune:
Cuscraaa 
printesa Tina
Sa creasca mare si la fel de cuminte si frumoasa, sa va aduca numai bucurii!!!
Muuh

CD si noi avem bratarica, nu i-am pus-o de mult, dar Maya nici macar nu a observat-o
si pana acum nu a fost nici un pericol, nu zgarieturi, nimik.
Giuli
zvapaiatul sa treaca
Denisa incearca sa mearga de-a busilea? Ce scump trebuie sa fie 
Anca
pt catelusul dragalas ![]()
Lumi
hunii frumosi foc si nora frumoasa Sorina ![]()
Ada un
ic pt tine mamica eroina, tot timpul mi-l imaginez de al tau baiat cum zice:"puta,puta; buta-buta; aparu"
cred ca e tare dulce.
Pozici
Mami super happy de
Maya
gaia.nevia spune:
da, si Teo tot cu spatele a inceput (taras cu spatele)!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!