Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

si eu am inceput cu spatele si asa am ramas, n-am invatat sa merg si cu fata, pana la urma m-am lipsit si am mers in picioare

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Luca de Musette

Lumi spor la si eu m-am apucat, insa nu ma prea tin de ele, ca mai uit, oricum burtica s-a dus de mult, acum ma chiunui cu taliuta, am slabit 2 cm in talie, am 73 acu

Fetelor am gasit muzica perfecta pt bebe si pt noi www.zenradio.fm Mayei ii place, pe muzica asta doarme tare bine.

Pentru bubitele din jurul guritei, am dat-o cu crema de galbenele si propolis. Aproape au trecut.

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

buna ziua, buna ziua!
la multi ani sarbatoritilor de astazi, sa fiti sanatosi, voiosi si ce mai vreti voi!
am citit mai mult pe diagonala, amalia imi solicita toata atentia si nu ma prea pot dezlipi de ea. spune mama si e foarte activa, vrea joaca, bagata in seama si nu prea imi mai lasa timp si de altceva.
va pup si sper sa mai pot posta din cand in cand.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Babytza – multumim de servire si “La multi ani !” printesei tale. Sa fie fericita, sanatoasa si numai bine. Pupici si pt micul soricel .
Sabinel – felicitari pt “mama”.Cred ca te topesti toata cand o auzi.
Cosmyb – pupam frumoasele. Edwinas este un scump intr-adevar asa cum se balangane el acolo stand in 4 labute si se uita fix in ochii mei si rade. In curand o sa inceapa si Maya.
Luminita - pupici pt voi si toata admiratia pt tine.
Succes cu abdomenele

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Si apropos de mamicile care le dau orice de mancare bebeilor: o prietena, are o fetita de 6 luni jumate si fetita mananca orice, a crescut foarte bine si mamica ei merge pe principiul ca trebuie sa manance de toate, a papat si sarmale, coaja de paine, aproape orice.
Acum 2 zile au venit in vizita si pe masa erau prajituri, pe care bineanteles ca le-a servit si micuta, acompaniate de cateva picaturi de capuccino
Eu m-am speriat si bineanteles ca i-am adus argumente, nu poate papa chiar orice, dar ea a mai crescut un copil si a mers tot pe aceleasi principii, asa ca... nu o judec, fiecare mamica face cum crede pentru puiul ei.

LE: Babytza foarte bun tortul multumim

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Lumi spor la si eu m-am apucat, insa nu ma prea tin de ele, ca mai uit, oricum burtica s-a dus de mult, acum ma chiunui cu taliuta, am slabit 2 cm in talie, am 73 acu

Fetelor am gasit muzica perfecta pt bebe si pt noi www.zenradio.fm Mayei ii place, pe muzica asta doarme tare bine.

mercic, sper sa reusesc sa ma tne de treaba....

sar'na de radio!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Babytza, sar'na de tort!! Mi-ai facut o de numa numa!!!

Denisa.g multumesc de aprecieri, draga mea!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Si din ciclul "Copiii spun/fac lucruri trasnite"

prietena mea cea mai buna are un baietel, de 1 an jumate si acum mami il invata sa puna diverse lucruri la locul lor Ca recompensa mami ii spune "bravo si il aplauda" Azi i-a dat o lingura si i-a spus sa o puna la locul ei, i-a aratat unde (in sertar) si el a pus-o, iar mami l-a aplaudat si i-a spus bravoooo si el s-a bucurat. Apoi i-a schimbat pampi si i l-a dat sa-l duca la cos, iar baiatul istet tare a fugit si l-a pus in sertarul cu tacamuri logic nu? daca nu i-a aratat cosul

AAaa si tot vroiam sa va spun: jucaria preferata a Mayei e o esarfa, jucariile sunt neinteresante, suntem cu esarfa toata ziua si la somn, o tine strans langa cap

Stati ca mi-am mai amintit una aveam o fetita la gradi, care avea o bucata de material, asa ca un scutec, nu se despartea la somn de ea, nici acasa, aducea si ducea mami ei toata ziua carpa fetei... striga tot timpul sa-i dau "carpa"

Se pare ca am scris azi pt toata saptamana se vede ca azi nu gatesc, Maya doarme, ma apuc si eu de invatat

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Acum am venit de afara unde bb a dormit vreo ora apoi s-a pus pe un plans de toata lumea se uita la noi dar eu mi-am pastrat calmul destul de bine lasandul sa planga pana s-a linistit singur .Mi-a spus o prietena sa nu cumva sa il iau in brate cand plange in carucior ca se invata asa si va face tot timpul,de aceea l-am lasat sa planga pana s-a linistit singur ca am ajuns intr-o zona unde se auzeau masinile si asa s-a potolit.

O vecina are bb de 2 luni jumate si ii da de 2 saptamani deja suc de para si de mandarine.Ce ziceti?

Mergi la inceput