Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (268)
Raspunsuri - Pagina 11
andreea1002 spune:
Roxana, mi-am amintit ca am citit de visul tau cu liftul
.
Exact acelasi cosmar l-am avut si eu toata copilaria, si inca il mai am. Inca ma mai intreb de ce visez asa, pentru ca de lifturi chiar nu mi-e frica
. Si eu, ca si Valentina, ma pricep sa ies din ele la nevoie
.
Andreea,
de Miruna Ioana(25.09.2007)
papanash spune:
apropo de etaje, am vazut un titlu de emisiune aseara, ceva cu cutremurul, ca cica n-a mai fost asa cald iarna din 77 si se intrebau daca va fi iar cutremur. Cine a vazut emisiunea, care a fost concluzia ? ce erau pe-acolo si paranormali si ghicitori
.
Mey, si eu am iesit din lift, dovada e ca va scriu acum, nu ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
adimercedes spune:
Gabitz, bafta la psiholog maine. Pupici la Eliza si tinem pumnii
.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
papanash spune:
Danuta, Aerius a luat si Andrei cand era racit, numai seara, ca un antialergic si ajuta sa doarma noaptea. Of, ce-o mai trage biata Mirunica !
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pinacolada Greyeras- off tare greu! vezi sa bea multe lichide! este un produs de la Milupa special pt diaree, se numeste HN 25 si are in el diverse printre care si morlaptele sa-l faci cu apa de orez si nu ti-a zis sa-i dai encefuryl? eu din ala i-am dat 3 capsule pe zi, biotics, smecta, hydrasec...dar nimic nu a functionat la noi.........din pacate! multa sanatate si putere la amandoua! Pinacolada mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007 http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002 |
Encefuryl nu, dar biotics, smecta pe care cat de cat il accepta si hydrasec da. Mai nasol ca ii dau astea, dar de la atatea siropele si supozitor o ia de la capat. Sper sa treaca, din pacate stiu ca e greu, a mai avut cateva pana acum ,as zice a deja sunt tercuta prin asta. Vestea buna e ca a mancat juma de sendvis cu paine prajita si cascaval.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008
greyeras spune:
Danuta imi pare rau ca si Miruna este bolnavioara.
sa treaca repede.
Valentina inceputul e mai greu, de acum sa te tii nenica.![]()
Andreea1002 te mai asteptam sa ne povestesti si de pitica ta.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008
greyeras spune:
Ma duc la bucatarit, ca iaca a si trecut juma de zi, azi doar preparate pentru noi.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina pai cu dormitu asta e vorba doar de copii. Daca copilul doarme singur bine merci bineinteles ca nu-l iei in pat cu tine, ca il perturbi.. Dar daca se lasa cu tragedii atunci parerea mea e sa se asculte de copil si sa nu se grabeasca/forteze procesul de "independizare" Adi, ce are crema de zahar ars facuta in casa??? cu ou, lapte si zahar brut? din comert bineinteles ca e exclus. Babylina, problema e atutudinea ta fata de cat manance . Tu esti cea care trebuie sa dea doi pasi inapoi si sa-l lase in pace o perioada. Sunt mega patita cu Sofia. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, eu cred ca dormitul copilului la el in pat se poate rezolva fara tragedii si nervi de nici o parte! Trebuie doar fff multa rabdare si intelegere.
Eu le inteleg perfect pe mamicile ce au de mers si prestat la serviciu o zi intreaga si au nevoie sa se poata odihni bine noaptea. Cand copilul doarme linsitit e una, dar cand e prin tot patul si iti iei capete in barba si pumni in ochi cand ti-e somnul mai dulce e cam greu cu serviciul si calmul a doua zi. Depinde de copil. De ex., Lisa doarme de-a curmezisul in pat si se propteste cu capul in gatul unuia din noi si cu picioarele in coastele celuilalt
Referitor la zahar ars, da, chiar si cel facut in casa ar trebui consumat 1 data pe an. Si nicidecum dat pe post de aperitiv unui copil de nici 2 ani. Papanash a zis bine ca e bomba calorica. In plus, nu are NICI un aport nutritiv. Pe noi ne intereseaza nutrientele la varsta asta, ca energie au destula
FElicitari Sofiei pt scoala si mult succes scolaritei!!!
Pupam si pe Gh cel finut. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
papanash spune:
mey, cum sa-l pacalesc cu oul fiert, ca nu mai stiu, nu vrea deloc. Face cah si se stramba..... nici in mancare nu-l vrea, ii simte imediat gustul. el nu mananca deloc ou, l-am pacalit doar saptaman trecuta cu jumatate, de-atunci nici o sansa.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme