Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (268)
Raspunsuri - Pagina 12
papanash spune:
Greyeras, multa sanatate si voua, e bine ca a papat paine prajita, banana nu vrea? si aia-i buna la stomac.Si ceai de menta in loc de apa.
Mami de delfinas cu motor, voi ce mai faceti ? E mai bine Tudor ?
Gabitz, asteptam vestile bune despre Eliza.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea1002 Fetelor, Va multumesc din suflet pentru urarile de ieri! Va doresc si voua si puiutilor vostri multa sanatate si bucurie! ![]() Eu, din pacate, nu prea mai am timp sa va citesc, am reinceput munca din octombrie anul trecut. Dar de cate ori am ocazia, imi face mare placere sa mai intru sa vad cum au mai crescut puiutii... ![]() Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007) |
Andreea, sa cresteti frumos si sa fiti sanatoase.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui greyeras Multumesc fetelor pentru gandurile bune. Gabitz sa veniti cu vesti bune de la psiholog. Noi am trecut relativ bine peste noapte, desi in prima parte a facut febra iar 39, de la 3 nu mai a facut. Nasol e ca numarul scaunelor moi a crescut, am trecut si pe lapte fara lactoza, numai ca nu vrea sa manance nimic, bine ca accepta lapticul. Azi noapte am prestat la greu schimbat de pempersi si spalat, faceam cu schimbul. Despre dormit in pat, sincer si eu as fi preferat sa am un copil care sa doarma in patutz, din pacate Adelina doarme cu noi in pat, noi ne-am obsinuit, nu am avut de ales, cand o puneam la ea in patutz urla nenica de nu ne mai intelegeam cu ea. Felicitari plimbaretului Ghighi, asta inseamna ca mami trebuie sa-l scoata afara sa de-a o raita cu tricileta. Eu te cred cu liftul, e una dintre fobiile mele. Acum stau la parter, dar inainte sa ne mutam am stat, culmea ... tot la 8 Teo mai omorat cu atata shopping, mai te cam invidiez, ce n-as da sa fac si euo tura de cumparaturi fara fata dupa mine, asa mai bine ma lipsesc. Apropo cred ca vin si eu la Babyexpo pe 26. Azi aveam si programare la endocrinolog cu Adelina, pe la 9:30, am sunat si am anulat-o, am programat-o sapatamana viitoare, mi-era sa nu faca vreo pocinoaga pe acolo. Merg la alintat ca se miorlaie de zor. Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 |
Greyeras, multa sanatate Adelinei.
Si bafta la endocrinolog saptamana viitoare."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
greyeras spune:
Banana e cah, stiu ca e buna la stomac, iar in afara de lapte si apa nu accepta alt lichid. din pacate cu oul nu stiu ce sa-ti zic, Adelina nu mananca decat omleta, fiert nu vrea sa-l vada.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Hello! Noi am fost de dimineata la control,pt ca am terminat antibioticul,dar tusea de numa...acum cica are bronsita,ceva in plus Ne-a dat antibiotic Zinnat si doua siropuri,Ventolin si Aerius,dar continuam si cu Bromhexinul...si sa nu iesim afara ,ca vremea umeda accentueaza tusea.Sa speram ca dupa tura asta de medicamente,o fi mai bine...si taica-meu e racit cobza,trebuie sa-i spun sa n-o mai ia in brate pe nepoata-sa ![]() Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Danuta, offf, asta nu va lipsea. Va dorim multa sanatate si pt Miruna. Sa isi revina repede

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa
greyeras spune:
Multumesc Adimercedes. 
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui papanash la noi tot cam subtire cu mancarea, banana vrea,portocale si derivate nu, deloc. N-a vrut ieri decat putina mancare, i-am facut un ghiveci de legume.Pentru noi am facut o fasole cu carnati,inainte de a pune carnatii i-am pus si lui o portie mica din fasole, facuta ca la carte, cu apa schimbatade 3 ori. N-a vrut , a luat o boaba, din curiozitate, a mestecat-o un pic si a aruncat-o.Si era super buna,drept dovada nu mai am din ea,am terminat-o aseara.I-am facut paste cu sos de rosii, nici de-astea n-a vrut, 2 lingurite si gata. Azi nu stiu cu ce sa incerc, am un somn (peste) la congelator, poate vrea de-asta, il bag la cuptor cu legume. Mai spuneti si voi ce le mai dati, sunt in pana de idei. Pentru urgente, mai am la frigi vreo 2 borcanele cu papa, dar daca tot sunt acasa si bucataresc, nu-i pacat ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
Papanash, felicitari pt tricicletizare!!!

Eu te inteleg perfect cu mancatul. Si cu dezgustul total fata de ou! Si noi avem iar greva foamei. Azi am ajuns la disperare. Am facut mancare dintr-o carte de bucate pt copii de varsta pustilor nostri, care poate f bine fi consumata si de adulti, dar Lisa dupa 3-4 lingurite a inceput sa scoata din gura
. Nu a mancat mare lucru la amiaza, doar 1 grisina si niste fasii de ardei rosu. Nici seara nu a prea vrut, desi i-am oferit diverse. A mancat doar 3 rosii mici si 1/2 de Weetbix
. Cred ca o deranjeaza caninii, ca azi s-a cam cautat in gura cu mainile.O sa revina ei la mancat normal, sigur au ei ceva ce ii deranjeaza in perioada asta.
Eu i-am mai dat si a mancat morcov ras marunt, castravete (felii sau betze), fasii de ardei, grisine, cuburi de branza, picioare de pui, supa de pui, paine prajita cu pesto, pepene rosu, pepene galben, pruna grasa (ca alea de Bistrita), somon afumat (vezi sa fie afumat natural, cu lemn, nu doar unsi cu solutie de sulfati/sulfiti)etc.

P.S. Si-a executat si mica mea artista o opera pe peretele de langa birou azi! Am pozat inainte sa sterg. Musai sa urc poze...
Lisa
mihailescu teodora spune:
Papanash,eu ii dau ou fiert+branza de vaci+iaurt natural+miezul de la o felie de paine toast.
ar manca zilnic asa ceva.
A-propos,voi cate oua dati pe saptamana copilashilor?
Eu ii dau 2!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui Pinacolada Roxana0- deci chstia cu pestii pana la urma a fost un succes!!!!! bravos! pupici Alexandrei din nou! Teo- chiar ca afost o zi .....esti super tare, nu stiu de unde ai mai avut puterea sa mai si gatesti.....:))) Mandarinutza- tucam mica Antonia, inteleg ca si la voi totul e ok! brocoli"? sa incerc si eu la piticu' meu, dar nu cred:)))cu toate ca ar fi f bun! Vizionat Cristi si Andrei...f draguti si vioi! Danielle02- eu sper sa fie bine, poate vrea sa iti explice ceva legat de nastere:), ca daca era altceva te-ar fi chemat direct nu ar fi trimis scrisoare, nu? ![]() Mami25- cum sunteti? ![]() Pinacolada mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007 http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002 |

m-au chemat direct cand am fost internata ultima oara,scrisoarea mi-au trimis-o in caz ca uit,nu mi-au zis ca ma asteapta asa o "comisie" insa au mentionat in scrisoare,de asta m-am speriat

cine stie?eu sper sa fie bine,daca a rezistat cand am sangerat tare tare,eu cred ca o sa reziste pana la capat sau macar pana la 7-8 luni si sunt multumita
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

mihailescu teodora spune:
Intr-o saptamana,papam:
-2 zile oua;
-2 zile peste(somon,salau);
-3 zile pui/curcan;
Zilnic supa taitei/galusti(asta de o saptamana jumate),3 iaurtele,3 fructe,4-5 biscuiti,2 felii de paine toast cu branza almette sau cascaval,500 ml laptic!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii