Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (268)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

la noi tot cam subtire cu mancarea, banana vrea,portocale si derivate nu, deloc. N-a vrut ieri decat putina mancare, i-am facut un ghiveci de legume.Pentru noi am facut o fasole cu carnati,inainte de a pune carnatii i-am pus si lui o portie mica din fasole, facuta ca la carte, cu apa schimbatade 3 ori. N-a vrut , a luat o boaba, din curiozitate, a mestecat-o un pic si a aruncat-o.Si era super buna,drept dovada nu mai am din ea,am terminat-o aseara.I-am facut paste cu sos de rosii, nici de-astea n-a vrut, 2 lingurite si gata. Azi nu stiu cu ce sa incerc, am un somn (peste) la congelator, poate vrea de-asta, il bag la cuptor cu legume. Mai spuneti si voi ce le mai dati, sunt in pana de idei. Pentru urgente, mai am la frigi vreo 2 borcanele cu papa, dar daca tot sunt acasa si bucataresc, nu-i pacat ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Teo, nu stiu ce fel de masline mananca, nu eu le cumpar, odata parca am vazut o eticheta, erau light, fara pic de sare.Cumpara al meu barbat numai varsate, fiindca intai le gusta .
Mananca zilnic cateva masline, uite ca azi nu mai are decat 4, mergem la cumparaturi !!!
Teo, Maria, Gabitz, facem clubul celor dela 8 ?Cine se mai inscrie ? Maria,mi-am adus aminte cum ti-a zburat covorul anul trecutde pe balcon.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Multumesc fetelor pentru gandurile bune.

Gabitz sa veniti cu vesti bune de la psiholog.

Noi am trecut relativ bine peste noapte, desi in prima parte a facut febra iar 39, de la 3 nu mai a facut. Nasol e ca numarul scaunelor moi a crescut, am trecut si pe lapte fara lactoza, numai ca nu vrea sa manance nimic, bine ca accepta lapticul. Azi noapte am prestat la greu schimbat de pempersi si spalat, faceam cu schimbul.

Despre dormit in pat, sincer si eu as fi preferat sa am un copil care sa doarma in patutz, din pacate Adelina doarme cu noi in pat, noi ne-am obsinuit, nu am avut de ales, cand o puneam la ea in patutz urla nenica de nu ne mai intelegeam cu ea.

Felicitari plimbaretului Ghighi, asta inseamna ca mami trebuie sa-l scoata afara sa de-a o raita cu tricileta. Eu te cred cu liftul, e una dintre fobiile mele. Acum stau la parter, dar inainte sa ne mutam am stat, culmea ... tot la 8.

Teo mai omorat cu atata shopping, mai te cam invidiez, ce n-as da sa fac si euo tura de cumparaturi fara fata dupa mine, asa mai bine ma lipsesc.

Apropo cred ca vin si eu la Babyexpo pe 26.
Azi aveam si programare la endocrinolog cu Adelina, pe la 9:30, am sunat si am anulat-o, am programat-o sapatamana viitoare, mi-era sa nu faca vreo pocinoaga pe acolo.

Merg la alintat ca se miorlaie de zor.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ma bucur ca se strange grupul pt babay expo, deci ramane 26.pana acum avem asa: Alehim, valentinsa, greyeras si eu....lista ramane deschisa.

Am reusit sa-i fac si eu programare lui cristi la dr, pt maine la ora 9(cam dimineata), la dr Serafinceanu, ati auzit de ea, este la o clinica in Vitan, Persepolis

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Fetelor,
Va multumesc din suflet pentru urarile de ieri! Va doresc si voua si puiutilor vostri multa sanatate si bucurie!

Eu, din pacate, nu prea mai am timp sa va citesc, am reinceput munca din octombrie anul trecut. Dar de cate ori am ocazia, imi face mare placere sa mai intru sa vad cum au mai crescut puiutii...

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Roxana,acvariul l-ati pus in camera la Alex? Fparte frumoasa ideea sa iei cadou ceva ce n-a avut niciodata, ma strofoc si eu sa ma tin de asta.
Ziua de ieri o sa ramana memorabila si pentru mine, cand oi imbatrani si n-o sa-mi mai aduc aminte cand a mers Ghighi cu trici prima oara, sa ma ajuti tu cu raspunsul.

Ref.dormitul in pat cu copilul, mie imi face mare placere. Stiu ca o sa vina curand vremea sa doarma singurel in patul lui, mai e putin pana atunci si profit

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Greyeras- off tare greu! vezi sa bea multe lichide!
este un produs de la Milupa special pt diaree, se numeste HN 25 si are in el diverse printre care si morlaptele sa-l faci cu apa de orez si nu ti-a zis sa-i dai encefuryl? eu din ala i-am dat 3 capsule pe zi, biotics, smecta, hydrasec...dar nimic nu a functionat la noi.........din pacate!
multa sanatate si putere la amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dimineata!
Annisia, de vreo sase ani incoace doar mandea
Ghighi, felicitari pentru performanta!
Astazi am condus pentru prima oara! Desi la teorie am fost brici, cand a fost vorba de practica am cam zbarcit-o. Greu a fost la inceput cand m-am vazut in trafic. Cred ca am gasit metoda ideala de slabit. M-au trecut toate naduselile. Dupa vreo jumatate de ora m-am obisnuit si chiar a inceput sa-mi placa. Acum astept cu nerabdare urmatoarea sedinta
Acum ne pregatim sa iesim la cumparaturi si cu putin noroc daca nu ploua sa mergem si prin parculet. Ne auzim mai tarziu!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Noi am fost de dimineata la control,pt ca am terminat antibioticul,dar tusea de numa...acum cica are bronsita,ceva in plus Ne-a dat antibiotic Zinnat si doua siropuri,Ventolin si Aerius,dar continuam si cu Bromhexinul...si sa nu iesim afara ,ca vremea umeda accentueaza tusea.Sa speram ca dupa tura asta de medicamente,o fi mai bine...si taica-meu e racit cobza,trebuie sa-i spun sa n-o mai ia in brate pe nepoata-sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Mad multumim mult

Mergi la inceput