LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(186)
Raspunsuri - Pagina 9
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Evident ca de acolo ni se trage O stiu si eu prea bine . Si tot evident ca sunt normali Andrei turuie toata ziulica, se cearta cu tine parte in parte dar pe limba lui. Romaneste are cam 8-10 cuvinte. Chiar radeam cu barbata-miu ca poate dupa concediul asta incepe copilul sa vorbeasca in alte limbi ca deja acolo scotea cate un yes, yep si un ich cu mare accent ![]() ![]() O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
Haha, ce bine ca eu n-am precedent, ca precedentul si-a dat drumul la vorba spre 1 an jumate.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique EMA nu te mai deranjez acum cu cartile ptr ca dureaza vreo 2 saptamani pana ajung si nici nu pot iesi din casa sa merg la banca sa fac transferul de bani.Multumesc inca o data.Cat despre desenat am si eu un caiet in care mai mazgalesc dar nu prea reusesc mare lucru din lipsa de talent.Am incercat sa impletesc un fular dar l-am desfacut ptr ca era foarte urat. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUS http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Dana iti dau eu un pont contra plictiselii statului in pat.
Fa-ti un blog daca folosesti laptopul
Intra pe http://www.blogger.com si creaza un blog despre voi.
O mamica curajoasa ca tine cu 3 copii micuti sigur va avea ce sa scrie zilnic

Sau daca iti place sa citesti pe laptop iti poti cauta pe site-ul asta si apoi sa iti dai jos in calculatorul tau orice autor iti doresti : http://www.scribd.com/browse/eBooks/
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
iulia82 spune:
Neata fetelor!!!Bine v-am regasit!De azi m-am hotarat(impreuna cu fii-mea) ca am sa postez mai des,zilnic sper.Fetita mea scumpa s-a schimbat radical dupa ce a implinit un anisor,in sensul ca e suspect de cuminte si ascultatoare,iubareata si pupacioasa,asa ca acum am mai mult timp liber.
Laura I[b] dupa ce-am citit postarea in care o intrebai pe Shose cum a invatat-o pe pipe sa raspunda cu 'da' m-am uitat la Iris,am strigat-o si cand ea s-a uitat la mine i-am spus "Da,spune-i da la mama" si mi-s tras un 'daaa' de toata frumusetea.acuma se plimba prin casa si eu o strig iar ea imi raspunde 'daa'...
[b]Ramo,daca bine retin,in PAp-ul pe care l-am facut eu scria ceva de <inflamator>,dar dr. a zis ca e ok...si daca pe hartia cu rezultatul iti scrie <repetare test anual> nu ai de ce sa-ti faci griji,inseamna ca a iesit bine.
Am vazut ca avem gravidute printre noi...fetelor,ma bucur din tot sufletul pt voi,sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi,dar in acelasi timp va si invidiez pt ca-mi doresc f mult inca un bebe dar mai am de asteptat un an pana-mi da dr. unda verde..
Mergem la nani acum dar revenim in curand
PUPICI!!!
POZE IRIS
POZE BOTEZ
Iulia si
IRIS MARIA (19.12.2007)
grati.ela spune:
maine am ex cu studentzeii mei...sunt unele grupe care au fost foarte zgomotoase si le-am promis ca le intorc favorul la examen dandu-le pe numere in mod "atipic":
esti nr.1 daca cos(pi*a*b)=1, nr2 daca cos(pi*a*b)=-1 unde a=nr literelor numelui de fam, b=nr literelor prenumelui
si multe alte zapacenii...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
rlc_sandor spune:
Grati, chiar ma gandeam la tine...imi dai linkul cu cantece pe copii ca am uitat sa il salvez,era pe trilulilu

nu cred ca as fi curioasa ce subiecte le dai daca ii iei asa din prima,am mai auzit ceva asemanator si zicea prof respectiv ca 3|4 din studenti au parasit sala inainte de a da subiectele
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti incerc sa aleg si eu doua poze cu bebe mic si la un an. Stie cineva cum sa decupez o poza in office picture manager? tot selectez foarfeca (cut) si nu reusesc sa fac ce mi-am propus Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
Te duci pe 'picture' si dat clik pe 'crop'; ar trebui s-apara niste colturi la poza si cate-o linie in mijlocul fiecarei laturi ale pozei; dak pui mouse-ul pe ea, apare un 'T'. Si impingand, o micsorezi, adik decupezi.
Sper ca am fost coerenta.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
rlc_sandor spune:
Iulia,ce domnisoara mare si frumosa ai!
Ca vorbeati de vocabular,Sonia fiind o fire foarte independenta,orice incercare a mea de a o invata cuvinte noi esueaza.In schimb zice :mama,da,ma,incerc sa o invat sa zica tata,iar ea imi zice un DA de toata frumusetea,ii zic mama la fel,cred ca vom face schimb de roluri,in schimb ma striga asa de frumos si clar ca uit ce incapatanata ii.De sunete de animale nici nu poate fi vorba,ii arat imagini,imit animaluldar nu prezinta interes
...
Azi a invatat sa deschida dulapul cu usi duble in care am eu carti si cursuri de specialitate...nebunie curata,pus si simplu curge apa pe mine
,dupa ce si-a prins degetelele a renuntat ,ramane devazut pana cand
.Si tot azi a scos servetele umede din cutiuta
pana mi-a umplut casa de servetele,apoi a luat unul si a tot ros pe el
...
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
nemary spune:
la multi ani! DARIA MARIA
sa cresti mare si sanatoasa, cuminte si desteapta. pupam dulce fata si pe mami pe burtica 
la multi ani, VERA! numai bucurii sa ai in viata si multa sanatate.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
kalosalina spune:
Grati ce m-am distrat cu metoda ta! 

LA MULTI ANI DARIA MARIA!!! Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si sa-ti bucuri mereu parintii! 

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
aurel_cris spune:

EDUARD CRISTIAN 

DARIA MARIA 

GODZILA

Am vazut pozici cu niste clopotei dragalasi foc:Venessa,Sacha,Bruno.
Multa sanatate clopoteilor bolnaviori,vad ca iarasi avem cativa.
Bianca mea nu vrea sa vb decat pe limba ei si atat,tot incerc sa o invat una alta dar ea doar se amuza grozav si atat.Daca ii cant incepe si ea sa fredoneze ceva,este atenta la tot ce o inconjoara nu-i scapa nimic.Daca aude ca urca cineva scara se uita la usa,nu sta o clipita in 2 minute devaseaza tot,ii zice tacsu Duracell.Ea mananca destul de bine cand nu o supara dintisori,primeste laptele cam pe la 5-6 ca atunci se trezeste,pe la 9-9,30 cereale cu lapte sau poridge,1,30-2 diverse mancaruri cu carnita de pui sau vita sau peste...ficatel.Pe la 3,30-4 un fructe,la 6,30 primeste masa de seara iar la 9 cand se culca lapticul.Asa mi-au zis aici sa ii dau,inca imi zisesera ca pot sa ii dau a doua masa de carne dar nu am vrut.Eu incerc sa combin cate ceva de aici si ce mai vad ca recomanda pediatri acolo,dupa ce scrieti voi pe aici.Fructe eu ii mai pun si in cereale caci nu prea e mare fan al lor.
Despre vaccin ce sa zic aici schema este cam asa:
-8 sapt.-difteria,tetanus,acellular Pertussis(tuse convulsiva),polio,haemophilus influenzae b(hib)si pneumococ.
-12 sapt.-la fel cu exceptia pneunococului care este inlocuit de meningita C
-16 sapt.-ce se face la 8 sapt. pluc meningita C
-12 luni-haemophilus influenzae b(hib) si meningita C
-13 luni-pojar,oreion,rubella si pneumococ.
-3-5 ani-difteria,tetanus,tuse convulsiva,polio inca un booster
-3-5 ani-pojar,oreion,rubella
-14 ani-iarasi un booster pt difterie,tetanus,polio.
In plus ea a mai facut la o luna tuberculoza si hepatita B. la 6 luni.
Vaccinurile astea se fac aici,iti vine scrisoarea acasa si te prezinti frumos.Bianca mi-a facut temperatura la cel de 16 sapt.,au fost 2 injectioare in picioruse,la fel si la 8 sapt.Aici nu cumperi tu nimic si nici nu prea poti sa comentezi la ce au ei standard.
Gata ca m-am intins cam mult.
Pupici
P.S. Vreau sa va intreb si eu la noi se mai face alceva in plus caci sincer nu mi-am batut capul cu ce ar fi acolo.Am inceput aici si nu avea rost sa le amestec.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08

32+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png