LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(186)
Raspunsuri - Pagina 8
kalosalina spune:
Multumesc pt sfaturi Lala si Roxi 

Am citit ce cuvinte mai stiu copilasii vostri (asa ma distreaza cum stalcesc ei cuvintele
)...
Daria in afara de cele uzuale (mama, tata, pa, papa) mai stie cum face vaca - mmmmmmmm, cutzu am-am, ratzele cu care face baitza ma-ma ma-ma (nu-i iese si "c"-ul), si mai stie sa arate ca e fata mare - ridica mana deasupra capului si zice maaaaaa.
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
emabucuresti spune:
Ce? Pipe raspunde DA cand e strigata? Cat de dulce!
Am facut un dus care mi-a activat neuronii, la poliloghia de mai devreme ideea era ca eu, ca si copil slab, nu am avut probleme de sanatate, deci nu m-a afectat faptul ca nu mancam( hihi, mai mult pe mama)
Dana uite ti-am cautat link, la libraria asta mai ajung eu
http://www.dol.ro/webapp/wcs/stores/servlet/section-Carti----11302
cum vrei, pt mine nu e deloc greu.
LauraI pup Theuta dulce!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
Dana merci frumos de intrebare, sunt mai bine si burtica parca parca incepe sa se intrezareasca. Simpatic e faptul ca l-am simtit pe bebe miscandu-se, de vreo doua saptamani, ceea ce la Milan s-a intamplat mult mai tarziu.
Ca activitate statica din pat, daca poti sta macar sprijinita de perne, ce-ai zice de desenat( nu zic pictat ca implica un pic de toxicitate)? suna prosteste? eu asta as face daca as avea timp si loc, caci imi place sa pictez abstract.
Nu ezita daca vrei niste carti sa-mi spui. Eu pot sa-ti iau ce gasesc si ce pot pune intr-o cutie sa iasa pachetul bine.
roli25 spune:
Angi mie nu-mi suna a indigestie ce spui tu acolo. Da-i saruri de rehidratare de la Humana si daca mai continua du-i repede o copro.
Madalina dr. mi-a recomandat pastila cu pricina, dar eu am pierdut reteta si mi-a fost jena sa-l sun
, asa ca l-am intarcat ca si pe Marc (atunci nu mi-a dat pastila ca nu stiam ca ar trebui sa-l intreb
)...iti dai seama ce ametita sunt. Deci i-am intarcat pur si simplu. Nu i-am mai pus la san brusc si cand mi se umflau rau sanii mulgeam, dar mult mai putin decat ar fi supt si in 4-5 zile s-a finito.
Kalosalina eu am mai repetat pe aici, nu e bine sa fie facute amandoua odata. E prea mult pt. ei. Eu nu-i inteleg frate ce e cu moda asta, ce le e lene sa faca vaccinurile in 2 zile? Sa sa supere? Pai mai bine sa planga ea decat copilul tau. Glumesc, nu plange la propriu...dar e prea mult. Am dat-o dintr-o extrema in alta, pana acum cateva luni se discuta despre nefacut vaccinuri si acum le facem pe toate odata.
Ramona pai vrei sa-ti dau eu slapul? Ce vorbe vrei sa-ti zica la 1 an? Sunt exceptii draga mea cei care au vocabular la varsta asta. Lasa copchilu in pace si ti-o zice cand le-o invata.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NataliaS Lala - deci nu-s singura pe care o viziteaza piticii cu limbajul...? Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Evident ca de acolo ni se trage
O stiu si eu prea bine .
Si tot evident ca sunt normali
Andrei turuie toata ziulica, se cearta cu tine parte in parte dar pe limba lui.
Romaneste are cam 8-10 cuvinte.
Chiar radeam cu barbata-miu ca poate dupa concediul asta incepe copilul sa vorbeasca in alte limbi ca deja acolo scotea cate un yes, yep si un ich cu mare accent

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
emabucuresti spune:
Ramona al meu zice una alta , ne uimeste cat de repede prinde, de ex. o strig pe maica-mea "luci" fara sa mi propun sa il invat pe el, iar el repede dupa mine "utzi"( , si multe altele, cum face masina, cum face aspiratorul,nume de prieteni ex Adi, cand vede bibebe cu apa- zice apa, sau zice apa cand ii e sete etc.
Dar nu merge singur inca, al tau merge de cateva luni bune daca imi amintesc.Ce sa fac acuma? Fiecare cu achizitiile lui momentan, nu are rost sa ne stresam.
Madalina bravo pentru Sofia ca invata sa doarma singurica!
AngeliquedeS spune:
Fetelor, multumesc pt sustinere, metoclopramid i-am dat si ceai de menta si vad ca s-a linistit, chiar nu stiu de la ce l-o fi apucat, bine ca e mai bine acum. Dar eu sunt chiauna de somn, nu mai pot. Acum doarme.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
emabucuresti spune:
incerc sa aleg si eu doua poze cu bebe mic si la un an. Stie cineva cum sa decupez o poza in office picture manager? tot selectez foarfeca (cut) si nu reusesc sa fac ce mi-am propus
danonique spune:
EMA nu te mai deranjez acum cu cartile ptr ca dureaza vreo 2 saptamani pana ajung si nici nu pot iesi din casa sa merg la banca sa fac transferul de bani.Multumesc inca o data.Cat despre desenat am si eu un caiet in care mai mazgalesc dar nu prea reusesc mare lucru din lipsa de talent.Am incercat sa impletesc un fular dar l-am desfacut ptr ca era foarte urat.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
32+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
NataliaS spune:
Ema - da, ma mai gandesc si eu la asta; ca in copilarie am fost o scarandiva la mancare de nu se poate si o slabanoaga de cand ma stiu ...aveam 8,5 kg la 2 ani si 32 kg la 14 si 48 la 30
, dar imi faceau ai mei analize si le spuneau - e sanatoasa tun, dom'le, n-are nimic copilu, asa e ea
...dar totusi ma sperie greva asta a foamei...iar Peritolul la noi nu e un obicei, doar o incercare temporara de starnire a Doamnei "pofta de mancare"...
Laurici 
- vrei sa stii cum ajunge Stef acolo? IN 2 SECUNDE si fara mari eforturi
Azi a cazut de pe scaun, din viteza de a ajunge pe masa pentru a suta mia oara...Sa nu ma intrebi de ce nu-i iau scaunele ...ca si le trage singura unde vrea sa ajunga
Acum fac mancare - supa de carne cu taitei, supa de cartofi, piept de pui si mancarica de legume cu orez...sa nu se planga matzele ca nu-i meniul variat![]()
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw