LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(186)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Buna zuzici!
Roxi saracutza Adela Ce mila mi-a fost de ea cand ai zis ca ofta pe umarul tau...O fi de la dinti?

Fetele sunt si eu intr-o mare dilema: tb sa ne pregatim si noi de vaccin si dr tot insista sa i le faca pe amandoua odata - cica Infanrixul are reactii imediate iar Priorixul dupa 5-10 zile de la vaccinare si cica nu a avut probleme cu nici un copilas vaccinat. Ce sa fac? Pe de-o parte nu as vrea sa ma pun rau cu ea dar pe de alta parte e vorba de copilasul meu! Pleeeease, un sfat!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

nu stiu de la ce e; ea are gingia umflata -- undeva, in spate, in dreptul maselelor - dar e asa, de vre-i luna jumate.
Insa azi noapte a fost criminal (am retrait coshmarul cu branula .. brrr)

Mie mi-a spus ca reactii la ROR pot aparea intre 14 si 21 de zile; eu am insistat si i le-am facut separat (intai PENTA si la o luna, PRIORIXUL), chiar dak schema s-a schimbat, si acumse fac amandoua odata.
(si urmatorul se face la 4 ani in loc de 2 ani juma'te).

Eu as insista sa i le faca separat. In fond, este copilul tau; si oricum, esti "atenta" de fiecare data cu ea, banuiesc.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Lala - deci nu-s singura pe care o viziteaza piticii cu limbajul...?Stii care cred ca e problema noastra? existenta unui precedent precoce, care repeta ca o maimuta, vorbea deja multe pe la un an ...iar acum un copil normal...cel putin asa vreau sa cred ca e normal si n-are nimic

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

LA MULTI ANI

Ana Maria

Daria Maria

Eduard Cristian

Godzila

Vera

sanatate , noroc si fericire tuturor!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

In legatura cu peritolul, am un caz in familie , a primit peritol pt urticarie, alergie, ceva de genul asta, ei bine copilul a luat cam mult in greutate in timp(urticariile erau frecvente) si nu pot sa nu asociez apetitul crescut cu administrarea frecventa a acestui medicament. Si acum mare are ceva problemute cu greutatea.

Eu nu am mancat de mica, eram f slaba de ii era rusine mamei sa ma imbrace in rochite vara, apoi in adolescenta am fost complexata de faptul ca sunt prea slaba, ca toate hainele si jeansii cadeau dupa mine( pe atunci nici nu se gaseau masuri mici), insa cu ocazia primei sarcini si alaptarii am recuperat cu varf si indesat... Cred ca daca nu eram la origine f slaba, acum as fi fost tare umflatica. Asa ca Nati & co, mai ales in privinta fetelor, eu nu mi-as face f mari griji( nah, zic eu teoretic acum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Lala si Natalia si eu si eu cu piticuti legat de limbaj.Copchilu asta nu vrea sa zica nimic numai bebeluseasca de-a lui.Toata ziua ii vorbesc, ii arat, de toate fac numai sa zica si el ceva si el rade si fuge de mine sa-l prind.Acu de-o vreme nici mama nu mai zice.
De inteles ma intelege in mare parte ce ii zic.Cand vede un catel stie doar sa zice ha ha, in loc de ham ham.

Roxi, doctorul nu mi-a vazut inca rezultatul ca mi-a fost trimis prin fax.Nu am apucat sa vb inca cu el, de aceea v-am intreba pe voi, ca ma preocupa si nu am rabdar pana il prind pe domn doct.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Miri eu te-am mai aprobat, cam seamana clopoteii nostri . Sunt dulci, ce sa mai, iar Bruno de asemeni este un ghidus scumpic!

Dana vrei sa iti cumpar eu niste carti? Fa-mi o listuta, eu ti le procur si poate ajunge pachetul in timp util, ca dupa nastere n-o sa mai ai timp de citit asa-i.

Sanatate multa lui Pupi care a vomitat- sper sa fie doar de la lacomie si sa nu se mai repete.

Roxana c-o fi avut mititica de a plans atata azi nopate? Dintisori cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Nati, off, mie-mi spui?!

..."apoi a adormit pe umarul meu plimbata prin casa" ... exact, asa am facut si noi.
Dak nu sunt dintii, nu stiu ce-ar putea fi? tulburari de sonm?? (astia sunt niste pitici care se-nvart prin zona).

LalaD, asa e; a evoluat si mai ales, vad ca intelege tot ce-i spun.
La vorbit si ea este 'codasa': in afara de "tataie", "ca"(caine), "ba" (bec), "uiii" (nu e - lapte in bibe, adik) si "dabdabdab" - asta, cand urca scara si mama ii spune "o sa cazi" - altceva nu exista in vocabular.
In schib arata cu degetul si face 'pa'.

(de-abia am gonit niste pitici; p'astia cu vorbitu' nu-i vad .. inca)

Ma duc la sedinta ... bleah

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

HELP!
Baiatul asta al meu e mai rau ca si sotul! Nu mai vrea sa ma vada la calculator! Cum ma asez cum incepe sa urle, nu i-au facut prea bine astea 3-4 sapt numai dupa fundul meu. L-am lasat si singurel la el in camera ca sa pot face o comanda pe net si online banking. Si a devastat dulapul de haine, si cosul de rufe murdare-a incercat sa le sorteze el, harnicutul.

Am vazut poze cu baietii lui miri si cand o sa doarma bengosul meu mic o sa iau serios la rasfoit albume ca mi-e dor de clopotei.

Vorbeati de limbaj? Mie imi vine sa rad cand il aud spunand urmatoarele doua cuvinte: wasser(apa) =zasser si pfeffer (piper)= fefer CU ACCENT FRANCOFON!!! Spune piper fiindca vrea sa umble la raftul cu mirodenii si singurul lucru care il consoleaza e sa ii insir toate denumirile.
Mai spune MA-MA, PA-PA (tata), WA-WA (caine), ga-ga (gargarita-asa il alint eu). Si cam atata. Si repeta totusi ca o maimutica dupa mine: il dojenesc usor ca a rascolit in dulapiorul cu haine si le indesa in galeata cu pampersi murdari. "Mai, mai baiete ce faci tu acolo? El: "me-me!" si zambeste strengareste.
Intelege destul de multe lucruri: aduce ce i se cere desi uneori pe drum spre masinuta sau ratusca ii distrage atentia altceva si face un ocol.
Aranjeaza si el CD-uri ca Pupicu, rascoleste sertare in bucatarie, primele de jos le-am umplut cu plasticuri sa le poata lua la mana....si rascoleste si prin gunoi....
Noi ultimul vaccin l-am facut in vara si ma intreb daca de la 2 ani il trimit la gradi oare ce lista de vaccine trebuie sa avem facute si cand sa ma apuc de ele sa nu il bombardez la intervale prea scurte intre? LalaD? Please. Probabil aici e o alta lista cu ele dar asa de info? O sa-mi zica si de la gradi-precis. As merge cu el iar la grupa de mamici cu pici dar de cand nu am mai fost in octombrie la sfarsit nu a mai avut nici o problema de sanatate. Doar o iritatie la popou. Mi-e frica ca iar o luam cu vizitele la medic de 2x/luna daca mergem in colectivitate. Dar i-ar face bine; in locuinta noua mai da cu ochii de bunic f des si de catel in rest ne stie doar pe noi, mama si tata.
Gata v-am zapacit.... dar am profitat de copil ca a avut ocupatie....
Mai merg sa citesc si sa admir poze...

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

EMA Esti foarte draguta dar nu vreau sa te deranjez.Astept comanda de la Humanitas pe care am facut-o acum doua saptamani.Sper sa nu mai dureze mult.Azi o voi trimite pe sora mea sa imi ia si cateva carti in franceza.E tare greu sa nu ai ce face!Nu credeam ca voi ajunge sa spun asta vreodata!Tu cum mai esti?Au trecut greturile?Se vede burtica?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut, zuzici
Daria Maria sa cresti mare, pui frumos si sa ai o viata plina de tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta!

si pt mami Godzila La multi ani!

Multumesc pt raspunsuri legate de papa si de nu e voie. Si eu o las, de obicei, si invarte casa cu fundul in jos, dar la unele lucruri e mai nasol si ii spun "nu-i voie". Uite ca nu m-am gandit la STOP.
Elle la 9,30 bea primul laptic, ca atunci se trezeste. Acum i-am dat si niste branza cu smantana si un pic de iaurtel. Paine cu unt cata ii dati? O felie, 1/2?
Naty ai niste frumoase de fetite! Si maimutica ta m-a dat gata cum sta cocotata pe masa Cum ajunge ea asa sus???? Aaa si cum ai invatat-o sa bea cu paiul? ce frumos stau ele si beau ceai impreuna
Angi imi pare rau ca Pupi a vomat Sper sa nu fie nimic nasol, sa-i fi trecut deja.
Alina noua ni le-a facut pe amandoua o data. Nici mie nu mi-a prea convenit, ca stiam de la fete ca-i mai bine separat, dar m-a luat ca asa-i schema cea noua, ca nu e nimic rau, ca una, ca alta...sper ca nu am gresit, dar vad ca, pana acum, nu a avut nicio reactie.
Ramo Naty Lala sa vedeti cand or incepe sa va innoade urechile pisicii vostri, n-o sa mai stiti pe unde sa apucati
Roxana am murit de ras cu "uiii" a.k.a. "nu e lapte in bibe si cu "dabdabdab" Tare simpatica
Shose nu mi-ai spus cum ai invatat-o pe Pipe sa raspunda DA, cand o strigi.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput