LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(186)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roxi, oare ce-o avea pitica ta?Ii cresc dintzuci, sau de ce asa treziri?
De iritatie nu stiu ce sa iti zic, habar nu am.

Am si eu doua intrebari:
1.Am observat aseara la Razvi la degetul mare de la piciorus ca i se decojeste pielea.Ce sa fie oare?Lipsa de ceva vitamina?
2. Am primit rezultatele de la testul papanicloau si in mare mi se pare ca e bine, dar nu am inteles un lucru ce inseamna: frotiu moderat inflamator, aveti idee?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxana daca aveti sub 14 zile de la Priorix e sigur reactie.
Mixtura si 2,5 ml pe zi de Claritine.
In 48 de ore ar trebui sa-i treaca.
Pup frumoasa si mamica.
Mai zi-mi de fata ca mie dor de ea. Si pune poze

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ANGELIQUE imi pare rau ca puiutul a vomitat.Sper ca acum e mai bine.Multa sanatate!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Daria
Eduard

Vera

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Angi imi pare rau ca a vomitat Pupicu ...macar sa fie doar de la laptic...Sanatate multa!
Roxi saracutza Adela Ce mila mi-a fost de ea cand ai zis ca ofta pe umarul tau...O fi de la dinti?
Dana inca putina rabdare Ma bucur ca ai hotarat sa nu mai faci deloc efort! Doamne ajuta sa stea bb la caldurica pana la termen!

Fetele sunt si eu intr-o mare dilema: tb sa ne pregatim si noi de vaccin si dr tot insista sa i le faca pe amandoua odata - cica Infanrixul are reactii imediate iar Priorixul dupa 5-10 zile de la vaccinare si cica nu a avut probleme cu nici un copilas vaccinat. Ce sa fac? Pe de-o parte nu as vrea sa ma pun rau cu ea dar pe de alta parte e vorba de copilasul meu! Pleeeease, un sfat!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Daria Maria si Eduard Creistian - sa cresteti mari puiuti frumosi;sa aveti o viata frumoasa, sanatate si mult noroc!

Vera - sa fii sanatoasa , fericita si iubita!!!

Ange - sper ca e mai bine Pupicu. I-ai dat Metoclopramid?

Ange, Ven, Lala - ca puteti proceda asa cu copiii...eu din pacate folosesc "nu-i voie"...deoarece tot timpul face lucruri cu care se pune in pericol...vezi urcatul pe masa, pe birou in 2 sec, statul in picioare pe scaunul de masa sau de bucatarie...ii mai spun si stop, sau coboara acum, sau mai gasesc alte formule....dar primul impuls ramane "nu-i voie"..in rest o las si eu sa experimenteze ca doar nu-mi doresc un copil care sa stea ca sfantu'...

Am vazut pozici frumoase cu puiutii lui Miri, cu Sacha cel durduliu ,cu Bruno cel cretulin... si cu Vanessa de Sweetgya care s-a facut o domnisorica frumusica.

Lala - si Stef are vreo 9200...si unde mai pui ca nici nu mananca...de fapt de ieri de cand ii dau Peritol pot sa spun ca mananca ceva...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LalaD, maine se face 1 luna de la Priorix. Si au aparut sambata.
Sa-i dau si Claritine; ii dau pe gura? sau e tot o tinctura? (sper ca n-am pus o intrebare complet idioata )

Despre 'noutati' de cand cu mersul singura, vrea sa urce scara, facand pas - nu in genunchi; nu pre-i iese! in schimb, a invatat s-o coboare - cum coboara din pat, tarash, pe burta.

Da, niste poze ar trebui sa-i fac.

pentru lamuriri.

Ramo, stiu ca sunt 5 clase la testul PAPs. Eu, cand l-am facut acum 2 ani (inainte de sarcina) mi-a iesit frotiu cls I; am si eu in plan, anul asta, un test.
Eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci idei; dak dr nu ti-a zis nimik, nu cred ca ar fi pb (stiu ca si cls II intra tot la normal).
In cel mai rau caz, sa nu fie o rana.
Poti sa-ti faci o colposcopie, ca sa stai linistita.

Despre descuamarea 'buretzelului' (asa-i zic eu, la degetele de la picioare) nu stiu ce sa zic.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Buna zuzici!

Fetele sunt si eu intr-o mare dilema: tb sa ne pregatim si noi de vaccin si dr tot insista sa i le faca pe amandoua odata - cica Infanrixul are reactii imediate iar Priorixul dupa 5-10 zile de la vaccinare si cica nu a avut probleme cu nici un copilas vaccinat. Ce sa fac? Pe de-o parte nu as vrea sa ma pun rau cu ea dar pe de alta parte e vorba de copilasul meu! Pleeeease, un sfat!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Eu nu le-as face odata indiferent cat ar insista dr ( am meu nu insista insa, chiar nu recomanda ).
Sunt 5 valente in infrarix si 3 valente in Priorix.
Enorm pentru un corp de 10 kg

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Roxanici - pupic pentru tine ...si eu azi-noapte pe la 2 asta faceam ...incercam sa calmez copilul din urlete cumplite...se freca pe cap, se arunca in spate...ce mai o durea ceva, dar nu stiu ce....am dat-o cu gel in gura, am pus-o cu burtica pe mana, dar nici chip...a tinut-o vreo 20 min, apoi a adormit pe umarul meu plimbata prin casa...eu cred totusi ca sunt dintii ca si la ce dinainte am avut simptome asemanatoare...sarmanii de ei , asa mie de mila de nu mai pot...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Roxana atunci nu-i reactie post vaccin ci poate doar o iritatie.
Poti sa-i dai linistita Claritine care este un sirop antialergic ce se da pe gurita . Si continua cu mixtura.
Pup plimbareata mica , vezi ca iar am avut dreptate de cat de multe acumuleaza intr-o luna
Mai esti stresata?
Ca mie inca mi-au ramas pitici referitori la limbaj , ii tot dau afara din cap si ei tot revin ...

Natalia ai nostrii nu se desmint vad de calitatea de manechin

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput