LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(186)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Noi furam afara, destul de frig.Brrr

Iuliaaaa ma bucur ca ai revenit,am vazut ca ai foarte multe poze de la ziua lui Iris.Mam uitat la cateva.S-a facut mare si frumoasa de cand nu am mai vazut-o, o adevarata domnisoara.

Grati asa le trebuie, mama lor de stundenti.Eu cred ca as iesi din sala la primele cifre insirate dn examen.Matematica a fost pt mine intotdeauna mai rea decat chineza.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Mersi Ramo,dar si Razvan e un adevarat barbatel.Primim cu petitul Vad ca aveti si voi tricicleta,numai vremea sa tina cu noi.

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Iulia, poate daca se hotarasc ardelencele astea a noastre, ne intalnim la CJ.Am vrea sa facem ceva de genu petrecerii din Buc, numai ca noi fiind cu mult mai putine, ne vom intalni la un loc de joaca in CJ, acolo ar fi cam mijlocul.

Eu de zi merg la sala.Ma duc sa ma "adun" putin de pe unde am "picat".Nu vreau sa slabesc, numai sa modelez.
Abia astept.Sa vad cat ma tine .

RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Ia ascultati ce melodie ii place lui Razvi, cand spun ca-i place vreau sa zic a chiar ii place, danseaza,chiuie, rade.
Initial mie mi-a placut la nebunie melodia, da ascultand-o de cateva ori a inceput sa ii placa si lui.Si nu oricum, la maxim ascultata.

Nu cred ca e genu de muzica ce va place voua, dar mie asta imi place

http://www.youtube.com/watch?v=wsx-iLlFMeI&feature=related a se asculta cu vol la max

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
am fost si noi afara. a fost super frumos...am renuntat la carucior...il luam numai cind avem drumuri lungi de facut...in rest, pe jos voinicu' lui mama!
de vorbit nici stefan nu zice mare lucru...mama, tati, papa, caca, am-am (catelul_, miau, gaga (goanga), babababa si alte chestii bebelusesti. intelege insa cam tot ce ii spun, daca il intrebi citi ani are ridica un deget si ride...stie clar unde nu are voie sa umble, insa e un smecher si jumatate, se uita daca il vad si tot face...

Roxana, Naty, imi pare rau ca piticoatele au avut show de noapte. sigur e de la dinti...noi am scapat azi-diminetata...in sfirsit a iesit si dintele nr 8...ufff...de mai bine de o luna ne chinuie si pe noi...

Ceska, Iulia, bine ai revenit!

la fel le doresc si celorlelte mamici de clopotei care au dat mai rar pe la noi! sa nu se mai repete, da!!! de acum vrem vesti non-stop!

grati, super tare esti cu subiectele pe rinduri!

Dana, curaj, mami, ca nu mai e mult...pote daca iti inchiriezi niste filme iti trece timpul mai usor. cit despre neamuri...numai de "bine". nu te amari ca nu are rost!

Miri, am vazut pozele cu sasha si bruno. cum mai asediaza ei frigiderul. fortzosii!!!

Ramona, spor la sala! si felicitari pentru ambitie. cu cine il lasi pe razvanici?

La multi ani! sarbatoritilor de azi: Daria Maria, Eduard si Vera!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

fain de tot. stefan nu danseaza decit pe muzica po****ra...imi aduce telecomanda si "comanda" batind din picioare...bine ca am etno tv si favorit, ca altfel, ce facem cu el? hihhihi

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Ia ascultati ce melodie ii place lui Razvi, cand spun ca-i place vreau sa zic a chiar ii place, danseaza,chiuie, rade.
Initial mie mi-a placut la nebunie melodia, da ascultand-o de cateva ori a inceput sa ii placa si lui.Si nu oricum, la maxim ascultata.

Nu cred ca e genu de muzica ce va place voua, dar mie asta imi place

http://www.youtube.com/watch?v=wsx-iLlFMeI&feature=related a se asculta cu vol la max

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

De cand iau noile pastile am inceput sa dorm cate o ora la pranz iar noaptea nu mai am insomniile groaznice pe care le aveam.E mult mai bine ptr ca asa imi mai fragmentez ziua interminabila.Acum inteleg foarte bine expresia"lunga cat o zi de post".LALA si multumesc ptr idee.Voi incerca sa imi fac si eu un blog numai ca nu stiu daca voi reusi sa scriu ceva in el.ANCA.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ptiu minune! A mancat fi-miu tot la pranz. A papat jumate si dupa vreo ora tipa aratand cu degetul castronul ramas pe bufet. I-a dat maica-mea toooot. Doamne ajuta!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

bravo bebe Andrei! tot asa papacios sa fii si de acum incolo!

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Iulia bine ai revenit! Deci Irisuca a prins repede smecheria cu DA? Pe Thea nu am convins-o.
Roli bravooo! Dragul de el, ii era chiar foame, daca a cerut
Ancab, cred ca-i ceva cu muzica pop-ulara (nu am despartit in silabe, da?) ca si Thea o iubeste si-si batzie fundicul pe ea
Dana, ma bucur ca iti trece mai usor ziua. Mai ai un pic si vei tzine inca o minune in brate

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput