Sunt romanii niste mancai?

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Xio,

Dupa ce am aterizat in America, la primele telefoane sau e-mailuri cu cei de acasa toti ma intrebau cum e cu grasii, subculturatii si mancarea proasta. Parca tot asta vroiau sa auda.
Daca le-am zis ca am vazut si tipe elegante (cine merge seara in George Town, DC poate sa confirme asta) si am gasit magazine cu mancare excelenta, ca nu am vazut multi grasi.. nu prea le convenea..

Era un fel de: lasa-ne pe noi astia de aici sa iti spunem cum e cu America. Ca stim din auzite sau ca a fost un vecin in vizita la frac'su si venit acasa scarbit de fast-foodu' americanilor. Sau au fost parintii lui Ionel si au slabit 10 kile ca nu au putut manca gunoaiele lor.. etc

In fine, ce vreau sa zic e ca nici de Ro nu mi-ar conveni sa vina cutare american si sa imi zica ca statisticile spun ca suntem majoritatea niste corupti, ca tinerii dau spaga ca sa intre la facultate, ca suntem o natie de necivilizati sau nespalati.

Si sa vina un roman sa ii spuna stai dom'le ca nu suntem toti chiar asa, da americanu sa o tina intr'una 'pai degeaba ca peste tot scrie de voi ca sunteti o natie de neciopliti'.

Apropos de sondaje da un search pe google si vezi ca in 2006 a fost facut un sondaj cu 'the rudest city in the world' si pe locul doi e Bucurestiul - dupa Mombai. No, explica-le ca totusi nu suntem chiar asa necivilizati. :)

Si pentru cei care aveti o parere generala proasta despre America (nu putini din cate observ) nu uitati ca America o experimenteaza fiecare intr-un mod personal, una e America vazuta in vacanta cand nu prea vrei sa cheltui pe mancare ca vrei sa duci suveniruri acasa si iti permiti papa doar la fast food, alta e America cand te invarti in lumea buna, sau e alta America pt unul ce locuieste intr-o suburbie plina de mexicani obositi.

Mindy , eu sunt de acord cu statistica in privinta oraselor din pacate.Cu toata parerea de rau fata de oamenii cumsecade, o mare parte sunt ...rude
Eu am vazut America fara restrictii la bani .
Acum e o prostie sa sustina cineva ca in America nu sunt oameni eleganti sau slabi.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
Hai sa o testam pe madam Xio ...
2 femei de aceeasi inaltime care poate sa fie variatia in kg functie de oase?
raspuns
a)3kg
b)5kg
c)10kg

raspunde aici Xio...sa vedem cita materie stii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

As dori reclamatii, daca sunt, pentru poftele romanilor :))
1. slanina de porc afumata, cu ceapa rosie, telemea sarata de oaie si rosii
2. sarmale cu carne tocata de porc (nu neaparat grasa!) si un ciolan imens afumat pe la fundul oalei
3. iahnie de fasole, cu ceapa calita cu boia pe deasupra, si un carnat de porc afumat pe langa
4. mamaliga cu branza de burduf, slaninuta prajita (intre straturi), smantana
5. ciorba de burta cu ardei iute si smantana, cu mult usturoi
6. cozonac cu nuca sau mac, galben si frumos crescut
7. mici, carnati si ceafa de porc la gratar.... apertivi slanina prajita picurata pe paine cu ceapa rosie felii
8. placinte dospite cu varza sau branza sarata, prajite in ulei sau pe vatra
9. paine de casa cu unsoare, sare, boia si ceapa rosie
10. drob de miel cu ceapa verde, ridichi de luna si asezonat cu oua umplute

Va rog, contestati!

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Ripley, contest si iar contest ... pardon, voiam sa spun POFTESC .

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
te duci la schwimmbad de doua ori pe saptamana si scapi rapid de surplus...ma rog. daca nu, e de la oase, cum zice guestus.

Sport ist Mord .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

As dori reclamatii, daca sunt, pentru poftele romanilor :))
1. slanina de porc afumata, cu ceapa rosie, telemea sarata de oaie si rosii
2. sarmale cu carne tocata de porc (nu neaparat grasa!) si un ciolan imens afumat pe la fundul oalei
3. iahnie de fasole, cu ceapa calita cu boia pe deasupra, si un carnat de porc afumat pe langa
4. mamaliga cu branza de burduf, slaninuta prajita (intre straturi), smantana
5. ciorba de burta cu ardei iute si smantana, cu mult usturoi
6. cozonac cu nuca sau mac, galben si frumos crescut
7. mici, carnati si ceafa de porc la gratar.... apertivi slanina prajita picurata pe paine cu ceapa rosie felii
8. placinte dospite cu varza sau branza sarata, prajite in ulei sau pe vatra
9. paine de casa cu unsoare, sare, boia si ceapa rosie
10. drob de miel cu ceapa verde, ridichi de luna si asezonat cu oua umplute

Va rog, contestati!

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Ripley , exceptand placinta cu branza sarata cu marar respectiv branza dulce cu stafide nu-mi place nimic din cele enumerate de tine.

Guestus , acu' am terminat stresiunea , nu ma mai stresa si tu
As spune ca mai conteaza si masa musculara pe langa dimensiunea(ca despre asta este vorba) oaselor

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui nona_denis

Deianira, incearca cu asta: http://www.sepoarta.ro/Articole/calculator-indice-masa-corporala-greutatea-ideala.html

Mami de Denisache

Multumesc frumos .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io inca nu am cu ce compara: cine poate da o statistica asemanatoare in ceea ce priveste Romania??? (as putea si eu sa spun, pe "vazute" ca in Ro pers intre 18-35 ani sunt ff slabe, apoi tind sa devina supraponderali spre obezi, in plus de asta, multi copii depasesc limita de sus a greutati normale/varsta)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andusha spune:

Si mie mi se pare ca multi copii, mai ales baieti, sunt la limita superioara de greutate pentru varsta lor sau peste. Am fost la un loc de joaca saptamana trecuta si m-am ingrozit, aproape toti baietii erau supraponderali. Cred ca e si o idee gresita ca baietii trebuie sa manance mai mult decat fetele, sa fie mai voinici :)

Mergi la inceput

In U.S. sunt 305,813,831 oameni dintre care

"Obesity in the U.S.
Obesity is a complex, multi-factorial chronic disease involving environmental (social and cultural), genetic, physiologic, metabolic, behavioral and psychological components. It is the second leading cause of preventable death in the U.S.

Overweight and obesity are part of the U.S. Department of Health and Human Services' health agenda that have steadily moved away from their established targets for improvement. Today, public health leaders recognize obesity as a "neglected public health problem." This fact sheet will demonstrate the impact of overweight and obesity on millions of Americans of all ages and both genders.

Overall Prevalence

* Approximately 127 million adults in the U.S. are overweight, 60 million obese, and 9 million severely obese.
* Body Mass Index (BMI) is a measurement tool used to determine excess body weight. Overweight is defined as a BMI of 25 or more, obesity is 30 or more, and severe obesity is 40 or more.

o Read the AOA fact sheet,What is Obesity? for more information about BMI and
to calculate BMI.

* The number of adults who are overweight or obese has continued to increase, as shown in Table 1. Currently, 64.5 percent of U.S. adults, age 20 years and older, are overweight and 30.5 percent are obese. Severe obesity prevalence is now 4.7 percent, up from 2.9 percent reported in the 1988 - 1994 National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) by the Centers for Disease Control and Prevention (CDC). "

Si linkul :

http://obesity1.tempdomainname.com/subs/fastfacts/obesity_US.shtml

http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1113690-romania-tara-cei-mai-putini-barbati-obezi-din-europa.htm

Andusha, tu n-ai auzit pana acum asa ceva?
pai hai sa-ti spun eu
Un prieten comenta o fata care trecea pe strada si a ajuns la "mda , uite ca are burta" . Eu m-am uitat cu o sparnceana ridicata si i-am spus "da , vad , si tu ai burta".
Atunci am aflat insa ca la barbati burta da prestanta si e frumoasa pe cand la femei nici prestanta nu da si nici bine nu le sta

***Fur is for petting**

Mergi la inceput