Sunt romanii niste mancai?

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Mindy , eu sunt de acord cu statistica in privinta oraselor din pacate.Cu toata parerea de rau fata de oamenii cumsecade, o mare parte sunt ...rude
Eu am vazut America fara restrictii la bani .
Acum e o prostie sa sustina cineva ca in America nu sunt oameni eleganti sau slabi.

Xio, peste 50% dintre americani sunt supraponderali, ceea ce ii include si pe cei care sunt cu un kil peste barem. obezi sunt o cincime, din cate imi amintesc. si e mult, nu minimalizeaza nimeni problema, dimpotriva. sunt campanii peste campanii despre alimentatia sanatoasa, exercitiu fizic, unele companii aloca spatiu si fonduri pentru o sala de gym pentru angajati, magazinele sunt inundate cu fat free, low fat, etc etc.

problema e ca fast foodul asta e parte din cultura americana de cateva zeci de ani, ca solutie la viata agitata si lipsa de timp. dar de la aparitia primului burger si pana azi, au mai intrat ceva chimicale in burgerul asta, unele care dau dependenta, altele periculoase pentru sanatate. la fel, coca cola, no. presupun ca o sa ia ceva timp pana cand toata lumea o sa devina constienta de riscurile unei asemenea alimentatii.

ce ma deranjeaza teribil e ca, in ciuda mediatizarii intense, inca vezi copii supraponderali si obezi. asta ma scoate din minti. caci parintii astia nu pot acuza lipsa de informatie - informatia e peste tot, fara exagerare -, ci pur si simplu sunt inconstienti. sau lenesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am gasit un link de calcul al greutatii ideale in functie si de "body frame" care mi se pare mult mai edificator. Pentru cele care nu stiu exact ce inseamna "body frame", aveti aici explicatia:
One easy way to determine your body frame size is to wrap your thumb and major fingers around the smallest part of your wrist.

If the fingers overlap you are a small frame.
If your fingers just about touch your are a medium frame.
If your fingers don't touch you are a large frame.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Raspund si eu la intrebarea din titlu de indata ce termin de mancat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

am ajuns la concluzia ca am ori glezne groase ori degete scurte :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

am ajuns la concluzia ca am ori glezne groase ori degete scurte :)

Mai, nu e vorba de glezne, e vorba de incheieturile la maini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

eu tot incerc sa pricep legatura intre subiectul topicului, daca sunt romanii mincai si obezitatea americanilor, da'nu o vad si pace ; altfel ma simt bine aici unde pot sa aleg intre un resto italian/euopean/asiatic sau orice alta fantezie culinara pentru ca sunt de toate (ce nu le gustasem inainte sa emigrez) si nu intre ciorba de burta ciorba de perisoare si ciorba de fasole si din nou;
a, si am mai aflat niste chestii interesante despre Canada pe care nu le stiam ; asa'mi trebuie daca nu merg in vizita la canadieni anglo, ci doar la francofoni, astia nu ma indoapa cu mincare
mai era ceva? da, sa-i spun lui XIO ca aici sunt automate pentru sucuri la orice colt de strada' de aia lumea nu merge la terasa la suc; iar berica si sutimea la tot bufetu'nu se poarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

eu tot incerc sa pricep legatura intre subiectul topicului, daca sunt romanii mincai si obezitatea americanilor, da'nu o vad si pace ; altfel ma simt bine aici unde pot sa aleg intre un resto italian/euopean/asiatic sau orice alta fantezie culinara pentru ca sunt de toate (ce nu le gustasem inainte sa emigrez) si nu intre ciorba de burta ciorba de perisoare si ciorba de fasole si din nou;
a, si am mai aflat niste chestii interesante despre Canada pe care nu le stiam ; asa'mi trebuie daca nu merg in vizita la canadieni anglo, ci doar la francofoni, astia nu ma indoapa cu mincare
mai era ceva? da, sa-i spun lui XIO ca aici sunt automate pentru sucuri la orice colt de strada' de aia lumea nu merge la terasa la suc; iar berica si sutimea la tot bufetu'nu se poarta.

Ana , si la noi in Romania sunt magazine cu sucuri la orice colt dar lumea tot iese sa bea un suc la o terasa.
Si automate cu cafea sunt , dar prefer sa merg intr-un local sa beau una cu prietenii in loc sa o beau din paharelul de plastic pe trada sau mai stiu eu unde.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

No socrul meu recomanda Shaw Cafe & Wine Bar care-i business/casual si are bar/lounge nu doar bar dining :)) European style.
http://www.shawcafe.ca/about.html

E drept ca te costa o cafea Starbucks cat macar trei dar tu ti-ai facut beleaua si ei sunt rentabili.

Data viitoare luati-va un ghid de calatorie dacfa n-aveti localnici.

Si acum hai sa trecem la mici cu bere :)) in pretul cafelei lui Xio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Da ce ati mai sarit toate cu fitze de restaurante si iesiri cu insotitori localnici platiti.
Aici se vorbea de cum gatim noi romanii in general si nicidecum la ce restaurant m-am scobit in dinti ultima oara.

Tocmai citeam la "cum gatesc americancele" si m-a luat groaza cand am vazut cate bucate prajite in ulei ingurgiteaza fetele noastre de peste ocean.

Sunt romanii mancai?
Da suntem gravi,nu stiu cine spunea ,am ramas cu sechele din cauza lui tachimuri si adidasii de porc sau fratii petreusi doi la punga.

Haideti sa recunoastem ca acasa nu mancam toti tocmai bine,cand iesim "in lume" cu ghidul local e altceva, vrei select si nou ,nu te uiti cat costa.
Tocmai am facut o comanda la bucuresti de varza murata pentru marmita de sarmale ,vine mama la mine pentru vreo doua luni,adio mancare light

Sophia 2ani 06.09.06
+32
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Stai sa i vezi pe mexicani ...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput