Sunt romanii niste mancai?
Raspunsuri - Pagina 23
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica fac si o tarta cu mandarine un pic mai tarziu,astept sa se dea pitica jos din brate,de fapt a adormit ,scuze scriu doar cu o mana ,cu stanga |
Ionica, ma umilesti cu talentele tale culinare. Ia sa ma apuc si eu de delicatese din astea, ca si-asa sotu e mare amator de dulciuri de casa . Ce sa ma fac, ca eu trebuie sa scapt de 5 kg si musai sa mananc putin si slab .
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui sinzi_ana Eu nu am vazut in Romania, oameni sa alerge pe strazi dimineata si seara, sali de fitness pline, bazine la fiecare bloc, si pensionari cu pantaloni scurti!!! |
Dar pensionari in costum si cu adidasi ai vazut in Romania ? Eu da .
voljena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Dar pensionari in costum si cu adidasi ai vazut in Romania ? Eu da . |
cam asa ca pensionarul www.sfgate.com/cgi-bin/blogs/sfgate/detail%3Fblogid%3D7%26entry_id%3D30417&usg=ARR3wXXicOi0dR6pL44kUcse47w=&h=426&w=285&sz=22&hl=en&start=21&um=1&tbnid=Eg1l-0cd6bbYXM:&tbnh=126&tbnw=84&prev=/images%3Fq%3Dpaul%2Bmccartney%2Bin%2Btrainers%26start%3D18%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Den%26rlz%3D1W1SNYK_en-GB%26sa%3DN" target="_blank">asta?
Deianira spune:
citat din mesajul lui valentinag Aici este un calculator de indice de masa corporala,si la ce-a zis sanzi,160 cu 55 se incadreaza perfect,are 21,5 si ideal este intyre 20 si 23,deci nu e grasa! http://www.sanatate.org/teste/imc_metric.php "La vita e bella" De mancare Dulciuri Din gradina mea |
La mine nu functioneaza linkul asta, introduc datele, apas butonul de calculat si nu se intampla nimic .
nona_denis spune:
Deianira, incearca cu asta: http://www.sepoarta.ro/Articole/calculator-indice-masa-corporala-greutatea-ideala.html
Mami de Denisache
Guestus spune:
Ce masa corporala ..indice X si altele..astea sint metode de revista libertatea.
trebuie proba din os...si facuta densitatea. O doamna are oase mai multe si mai mari decit o alta doamna...uite cum apar si alte probleme.
Hai sa o testam pe madam Xio ...
2 femei de aceeasi inaltime care poate sa fie variatia in kg functie de oase?
raspuns
a)3kg
b)5kg
c)10kg
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui Guestus trebuie proba din os...si facuta densitatea. O doamna are oase mai multe si mai mari decit o alta doamna...uite cum apar si alte probleme. |
proba din os ??
Iar barbatii au oase si mai multe
Guestus spune:
munteanu...yo vorbesc de probe exacte...nu bazaconiii indice X etc.
deci...tu poti sa ai o densitate de 200 kg/cm3 os...si alta doamna o densitate de 300 kg/cm3 os...acelasi volum oase...care dintre voi pare mai grasa?
mariamunteanu spune:
Depinde ... care are oase mai multe
Te-am prins, esti inginer ! Cine ar mai putea sa gandeasca atat de exact ?
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Ionica, ma umilesti cu talentele tale culinare. Ia sa ma apuc si eu de delicatese din astea, ca si-asa sotu e mare amator de dulciuri de casa . Ce sa ma fac, ca eu trebuie sa scapt de 5 kg si musai sa mananc putin si slab . |
5 kg? putin maria! te duci la schwimmbad de doua ori pe saptamana si scapi rapid de surplus...ma rog. daca nu, e de la oase, cum zice guestus.
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU