Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 12
300 spune:
Mai fete, scuze pentru zecile de mesaje, chiar nu credeam ca sunt singura.
Bebelina mea a dormit singura pe saltea cu degetelul in gurita (sau degetelele, cine-o mai vede?) Insa am o problema: de ieri mananca foarte putin si rar; a supt si 5 minute la 4 ore, imi plezneau sanii nu alta. Si toccmai cand ma consolam ca las ca se trezeste noaptea si papa, a supt doar pe la 3, si tot asa, 5 minute; parca e ceas. E drept ca am flux mare de laote dar nu cred ca scoate ea 100ml in 5 minute. Doar aseara a supt mai bine, inainte baie. Dupa baita a supt vreo 10 minute dar i-am dat un san ceva mai gol si a adormit.
In timpul noptii s-a mai foit cum face ea de obicei dar a scuipat sanul cand i l-am dat.
Mancatul asta putin a intervenit gradual, am simtit eu ceva dar... Iar la somnul asta e dupa ce pleaca tati la serviciu servea san, dar vad ca i-a dat pass. In alte dati plangea s-o iau in brate sa suga la ora asta
Se pare ca 4 luni e o varsta ingrata pentru toata lumea, mi-amintesc ca sunt multe fete care se plangeau de asemenea comportament subversiv in jurul varstei cu pricina. I join the club... Probabil a fost www.kellymom.com/bf/normal/growth-spurt.html" target="_blank">puseul de 4 luni, iar acum stagneaza sau a luat vreun pui de raceala de la mine, dar momentan in afara de inapetenta nu vad nici un semn. Dar este frustrant, de-ar trece mai repede!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
musettepink spune:
AlexaM eu vroiam "what to expect the first year".O aduci?cat costa?spune-mi te rog ca sa stiu daca ma bazez pe tine sau o comand de pe amazon.merci.
Minunea a venit!
de printisor Luca Nicolae
andreutac spune:
Neata!
Ramo, multumesc pt. cafea, chiar aveam nevoie si de-o a doua cafea pe langa Supradynul aferent.
Nu stiu ce-i cu puseele/puseurile(cum o fi corect, ca la ora asta neuronul meu proceseaza super greu), dar pe mine ma zapacesc complet. Pe langa faptul ca bblina mea e agitata si plangacioasa de la mama natura, acum e si mai si...nu vrea decat in brate, nu sta nici 5 minute sigurica in bouncer sau langa mine pe pat, noaptea nu mai doarme ca lumea, se trezeste in plina noapte, dupa ce papa, cu pofta de joaca, adoarme foarte greu...deci, eu sunt terminata fizic si psihic cu toate cafelele si vitaminele

.
Pe voi parca nu v-am auzit sa va plangeti de asemenea manifestari ale bebelacilor. Chiar sunt singura in aceasta situatie?
babymom, ceva sugetii? Am incercat cu Calmababy si n-am observat nicio ameliorare, iar azi in disperare de cauza i-am dat si 40 ml ceai de tei. Habar n-am ce sa fac sa fie bine, simt ca am ajuns la capatul puterilor si nu mai am nicio idee.
Macar m-am descarcat...acum sa trecem la altele.
Am vazut ca aseara ati vb despre adeverinta pe CIC, cea care cuprinde veniturile. eu daca am nascut in septembrie, pe adeverinta trebuie sa figureze veniturile incepand cu octombrie 2007 pana in sepatembrie 2008 inclusiv?
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
300 spune:
Fetelor, am o prietena care cauta cresa dispusa sa primeasca un bebe de un an si o luna Voi stiti ceva crese? de stat sau private, nu are mare importanta? Nu e asa convinsa sa plece la munca deocamdata dar... Eu nu stiu cum s-o ajut...
Multumesc!
b de la bebe, blog...
babymom75 spune:
Buna dimineata! Ati dormi bine? Noi daaa, foarte bine: piticul a dormit de la 9:35 pana la 3 FARA INTRERUPERE
. Nu ni s-a mai intamplat asa ceva. Eu m-am trezit de mai multe ori, ca deh... puterea obisniuntei 
Ma duc sa citesc din urma, ca abia astept sa vad ce mai ziceti. Aaa si sa va spun aseara nu puteam nicicum sa adorm, dar nici la internet n-am avut acces ca... mi-a interzis sotul
. Cica-l deranjez si nu poate dormi nici el 
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Fetelor, am o prietena care cauta cresa dispusa sa primeasca un bebe de un an si o luna Voi stiti ceva crese? de stat sau private, nu are mare importanta? Nu e asa convinsa sa plece la munca deocamdata dar... Eu nu stiu cum s-o ajut... Multumesc! |
Din ce-am vazut pe net si din experineta prietenelor, la cresele de stat sunt acceptati copii de la 0 ani, iar la particulare de la 2 ani.
Sper sa nu ma insel.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
300 spune:
Andreuta, zic si eu, nu te superi pe mine; incearca s-o pui in wrap. La inceput o sa vrea cateva minute dar se invata repede (aca 2-3 zile, nu astepta minuni). E mult mai linistita asa. Si daca ti se pare ca se agita, insista. Da-o jos, apoi peste doua-trei ore iar pune-o, mergi cu ea prin casa, fa-ti treburi usoare, ca bebeii sunt incantati sa vada ce vezi tu.
NU trebuie sa astepti pana iti cumperi un wrap. Poti folosi orice bucata de material de 4-5 metri lata de 30-70 de centimetri. Aia din pozele mele are 27 si ma descurc foarte bine, mai curg si ate din ea, ca masina de cusut nu am si sa tivesc de mana 5 metri de draperie parca nu-mi arde. Sunt filmulete ajutatoare pe net, eu m-am servit de cele de pe www.mamatoto.org, are o sectiune numita - cum altfel? Videos. Sunt facute cu tel. mobil da tot in veti E o tanti care isi pune un wrap albastru inainte de a urca bebele in ele, aia m-a ajutat pe mine mult si o iubesc.
Babymom, buna dimineata. Se pare ca bebeii s-au vorbit sa doarma mai mult azi. Sa edem ce spune si restul clubului.
b de la bebe, blog...
tzitziri spune:
Neata!
Vad ca discutati de adeverinte pentru CIC...stiu ca sunt sectoare unde se cere contributia pe ultimele 13 luni....adica daca e nascut copilul in septembrie se duce septembrie 2007-septembrie 2008.Nu stiu de ce le trebuie si venitul din luna nasterii copilului, dar pe Zambetmic (sectorul 5 parca) au trimis-o acasa sa aduca una noua.Deci ca masura de prevedere cred ca mai bine 13 luni si sa fie in plus, decat 12 in minus.
Eu am dus cu 13 luni la sectorul 6 si a fost ok.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui 300 Fetelor, am o prietena care cauta cresa dispusa sa primeasca un bebe de un an si o luna Voi stiti ceva crese? de stat sau private, nu are mare importanta? Nu e asa convinsa sa plece la munca deocamdata dar... Eu nu stiu cum s-o ajut... Multumesc! de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
Stiu ca Olga Gudyn primeste de la 1 an si 3 luni...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui musettepink AlexaM eu vroiam "what to expect the first year".O aduci?cat costa?spune-mi te rog ca sa stiu daca ma bazez pe tine sau o comand de pe amazon.merci. Minunea a venit! ![]() de printisor Luca Nicolae |
O sa o aduc insa va dura aprox o luna...daca poti astepta atat. Voi aduce si alte carti pe subiect. Pret: 17GBP la cursul de atunci.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama