Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Hello As avea si eu o intrebare legata de Cartea dr Sears.In mare parte despre ce se discuta??? Si se gaseste doar in USA? Nikole mami de Karina |
Ca sa-ti faci o idee despre ce se discuta arunca un ochi pe www.askdrsears.com, desi parca asta cu what to expect the first year e scrisa dde dr. Spock. In mare cam ce faci tu acasa cu bebe si cum sa faci mai bine. Din cate am auzit e plina de sfaturi pertinente.
.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Eu chiar ma gandesc sa aman diversificarea dupa 6 luni. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Buna dimineata, ca la mesajul trecut m-am grabit. Si muuulta cafea sa ne ajunga tuturor!
Babymom am mai citit si eu pe situri consacrate ca poti sa impingi solids chiar spre 8 luni; dar care sunt motivele tale personale care te imping sa amani atat diversificarea?
Nici eu nu vreau sa incep inainte de 6 luni, desi cand o aud cum face cand mananc eu parca-mi vine sa-i dau si ei
Mi-e nu stiu cum sa mai iau hartiile de la ei, mai ales ca l-am inscris si pe sotul acolo ca daca are nevoie de vreo hartie (le dau usor). Oricum ne-am vazut doar o data, poate ca in afara de diversificare e scoala veche or fi ok, eu asa auzisem despre dr. asta... In sfarsit iertare, gandesc cu voce tare.
b de la bebe, blog...
300 spune:
| citat din mesajul lui babytza Hello ![]() Am fost azi in oras la cumparaturi, miercuri e ziua Valentinei.Am vazut ca sunt reduceri foarte mari la FOX in Unirea et 2. Si au hainute superbe pentru bebelusi. Mai ales pt fetite ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit![]() |
Ma bucur mult ca sunteti bine sanatosi! Si mamaaaa cat doarme noaptea! Bravo voua!
De ce imi bagi zazanie cu hainutele de fox acum??? Chiar nu era momentul de cumparaturi, dar nu stiu daca ma pot abtine... Chiar si ieri am luat o dragalasenie de salopeta roz pentru pe-afara, desi e no name luata din cartier
b de la bebe, blog...
300 spune:
| citat din mesajul lui babymom75 300 ce dragute sunteti voi doua acolo! Asa ieseam si eu cu Dragos cand era mai mic. Acum nu-l mai cuprinde haina, sau mai bine zis nu ne mai cuprinde, ca si mama e balshoaie Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Singura nu cred ca reusesc sa ma inchei... si cred c-o sa cumpar un fermoar de schimb, just in case :))) Sau ma abonez la hainele sotului. Dar eu in marsupiu nuuuuu mai ies!
Am citit de mucisori, mama ce sperietura am luat si eu acum cateva zile!!! Se infunda noaptea (eu la fel, deci ghici vinovatul), insa trecea cu ser fiziologic. Mi-au trecuit 3 desfundari de-astea: o noapte, a doua zi si a doua noapte. Apoi n-au mai fost, dar pe mami o durea in gaaat! Iar cu vantul asta am cam stat cu morcovul, dar vad ca nu se lasa cu probleme la bebe.
Mami a dormit cu stare subfebrila duminica spre luni, de unde uminica o durea capul cu tot cu masele.
Anca, ti-a trecut migrena?

b de la bebe, blog...
300 spune:
| citat din mesajul lui claudinna http://www.newsreport.ro/articole/NoComment/3575530/Un-copil-de-doi-ani-incurajat-de-parinti-sa-fumeze-si-sa-injure-VIDEO.html?tk=xx646xz27768z1 priviti! poze noi cu bebelushul Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Dumnezeule mare!eu credea ca trage si i se face rau; la sfarsit clar nu pare prea bine, dar ATAT de mult??? Ce parinti sunt astia???
b de la bebe, blog...
300 spune:
| citat din mesajul lui JulyMorning Ramo ai idee care e programul cu publicul pt ridicarea trusoului la sect 4, ca nu mai tin minte ce mi-a zis tanti aia... _ Our future determines our past bobocica Maia Poze |
9-13 i-au zis sotului meu. Erau cateva persoane dar merge foarte repede.
b de la bebe, blog...
300 spune:
| citat din mesajul lui babymom75 julymorning m-am exprimat eu gresit, vroiam sa spun ca am dat cardul meu care e Visa in ron, nu contul curent. Deci e in regula si daca e in leutii de-ai nostrii? O sa-mi trimita comanda? Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Da, pentru ca banca face conversia in euro cand platesti. SPer ca nu m-am bagat ca musca-n lapte, sunt doua pagini mai in urma...
b de la bebe, blog...
300 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia [b]organizatorice: in baza noastra de data, la tabelutze, am facut un tabel cu numere de tel. utile. Avand in vedere ca este exact acelasi nivel de securitate a datelor cu e-mailul comun, credeti ca e ok daca copiez datele din folderul de mail in baza de date? (telefoane, ID-uri...). Mi se pare mai usor de cautat la nevoie ...Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Pentru datele mele ai acceptul meu neconditionat.
In legatura cu functionarii de la dpc,
, pana si persoanele de paza mi s-au parut OK. Ce bine ca si la noi se termina cu acriturile de la ghiseu!
b de la bebe, blog...
anca81 spune:
Salutari si o large coffee from me 
Eva, cu tine seamana 100%, ti-am mai spus. S-a schimbat mult fata de primele luni. E un baietel tare dulce. Aaa, si nu in ultimul rand, tu arata bestial
. Trimite si pe mail-ul comun conspectele tale despre diversificarea, eu sunt intr-o eterna cautare de noi metode de a o convinge pe fiica-mea sa nu mai scuipe totul.
Sunt in cautare de scaunel de masa, tarc/patut pliant pentru calatorii si eventual premergator. Nu trebuie sa le cumpar acum, doar sondez terenul. Idei?
tuturor fara exceptie.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
300 spune:
| citat din mesajul lui AlexaM 300...imi place tare blogul...o sa fie tare amuzant cand va citi Anda...nu crezi? Matei Gabriel 24.08.08 foto Matei Gabriel povestea nasterii www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama |
Multumim! Sper sa nu se supere pe mine cand va citi!
b de la bebe, blog...

...