Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
MangaGirl spune:
buna,
am mai incercat sa trimit un mesaj. habar nu am daca am reusit, asa ca mai incerc o data. ma numesc Maria, data nasterii: 29.04.1978
si copilul meu ar trebui sa se namsca pe 1 Octombrie. as vrea sa fiu cea de-a 78 burtica fericita.
multumesc
nemary spune:
am intrat sa o felicit si eu pe Mariaanna pentru noua sarcina, ii doresc sa o duca pana la termen si sa nasca un bb sanatos, cuminte si mancacios.
despre greturi, forma burtii si sexul copilului eu cred ca sunt doar babisme, daca nu imi faceam test de sarcina nici nu stiam ca sunt gravi, iar despre forma burtii toata lumea zicea ca o fac baiat, si am o mandrete de fata.
pupici, sarcini usoare si bebelusi sanatosi.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Buna fetelor Eu ma lupt cu greturi combinate cu lipsa pofta de mancare si varsaturi. Am auzit ca daca nu ai greturi si varsaturi ai baiat? Si invers ..fetita? Are cineva vreun contraexemplu? Aaa..m-a apucat pofta de ciocolata si am mancat putina...e voie..? Stiu ca are cofeina... Va pup! Dana 8+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 |
verisoara mea a avut 2 sarcini grele din acest pct de vedere, la a doau greturi pana aprope de luna a8-a. si are 2 baieti
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Reallaura spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl buna, am mai incercat sa trimit un mesaj. habar nu am daca am reusit, asa ca mai incerc o data. ma numesc Maria, data nasterii: 29.04.1978 si copilul meu ar trebui sa se namsca pe 1 Octombrie. as vrea sa fiu cea de-a 78 burtica fericita. multumesc |
eeeeei, Mariuca mea, bine ai venit printre burtici!!! Sa vezi ce perioada frumoasa te asteapta! Iti urez sarcina usoara, cat mai putine greturi, bb mic cret ca sergiu si cu okii tai minunati!!
O sa citesc si eu odiseea de burtici fricite de sept oct...sa-mi reamintesc ce frumos a fost.
Va urez tuturor sa va bucurati atat de sarcini cat si de bbeii vostri!!!

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
MangaGirl spune:
Laurica,
multumesc. Sper sa am o sarcina usoara si sa-mi treaca nervii, in primul rand. dupa cum stii, sarcina asta a venit pe nepusa masa si de la soc am ajuns la frustrari care sunt convinsa ca nu sunt fondate....dar inca nu pot spune ca simt vreo bucurie. doar foarte multe ingrijorari.
MangaGirl spune:
ah, si am o prima intrebare...chiar nu am voie cafea deloc? nici macar 100g...nu ca mai intra zilele astea, dar parca nu as renunta de tot. afecteaza bb o gurita de cafea?
anaconda2 spune:
Mai fetelor , despre ce e vorba in mailul ala comun ? vreau si eu sa vad ce info sunt pe acolo..
6+
selen80 spune:
in mailul comun ar trebui sa gasim articole, materiale despre sarcina, pe care le-au pus fetele cu experienta, dar eu vad ca nu primesc parola
desi am activat PM....
va pup fetele, plec acasa, ne "auzim" maine numai cu vesti bune, speram 
ursuletzul nostru
10+
mariaanna spune:
| citat din mesajul lui nemary am intrat sa o felicit si eu pe Mariaanna pentru noua sarcina, ii doresc sa o duca pana la termen si sa nasca un bb sanatos, cuminte si mancacios. despre greturi, forma burtii si sexul copilului eu cred ca sunt doar babisme, daca nu imi faceam test de sarcina nici nu stiam ca sunt gravi, iar despre forma burtii toata lumea zicea ca o fac baiat, si am o mandrete de fata. pupici, sarcini usoare si bebelusi sanatosi. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
Saru-mana!

Mariaanna
5+
mariaanna spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl ah, si am o prima intrebare...chiar nu am voie cafea deloc? nici macar 100g...nu ca mai intra zilele astea, dar parca nu as renunta de tot. afecteaza bb o gurita de cafea? ![]() |
Mie i-a zis doctorul ca am voie o singura cfeluta pe zi, ca nu strica.Una si mica.Daca se poat, cu lapte.
Eu totusi am renuntat de tot.
Mariaanna
5+