Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

ah, si am o prima intrebare...chiar nu am voie cafea deloc? nici macar 100g...nu ca mai intra zilele astea, dar parca nu as renunta de tot. afecteaza bb o gurita de cafea?

Heiii...eu beau decofeinizata si e foarte buna....daca nu esti super sensibila la diferenta de gust, de aroma, de culoare
Doar una pe zi...dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

MANGAGIRL:LOL, mangagirl?Bine ai venit! daca tu mi-ai urat bun venit pe facebook, acum e randul meu.Am vazut ca si LAURAAAAAAA ti-a scris.keep it real Laura!

Felicitari si la mai mare.NU TE MAI PLANGE ATATAVrei sa bagi lumea in depresie?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

maine seara am primul control abia astept sa imi vad bebele.ma rog...sa ii aud inimioara
am niste emotii de cred ca nici nu pot dormi la noapte.desi cred ca va avea bebe grija de asta
azi chiar mi-a fost bine.suspect de bine.nici nu am mai dormit la pranz iar greturile au fost suportabile.e drept ca sunt obisnuita cu ceva mai rau dar azi a fost ok.
fetele cu controlul maine cum stati cu emotiile?
merge vreuna maine la elias?

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby6+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

eu la daria nu am suportat mirosul de cafea in primul trimestru.desi pana in saptamana 6 am baut zilnic cate o cafea ca nju stiam ca sunt gravi.dupa ce amscapat de varsaturi am baut cate o cafea pe zi pana in ultima zi de sarcina.acu de o saptamana iar nu beau cafea pt ca nu pot sa ii suport mirosul.dar trece si asta si o sa beau iar cate o cafea pe zi.daria este perfect sanatoasa si nu este nici agitata.ma rog ....agitata e dar are cu cine sa semene

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dragelor stati linistite, cafeaua nu face rau. O cescuta mica, normala de cafea puteti bea zilnic. Eu nu beau cafea de fel ca nu imi place si imi face si rau, dar eu stau prost cu tensiunea. Mie dra mi-a zis ca pot bea. Mai ales dc aveti tensiune mica sau normala e chiar inidicat. La fel si cu un pahar de bere sau de vin rosu o data la ceva timp. Nu ii face rau lui bebel

Bafta maine la eco fetelor ca tare multe mai sunteti. Abia astept vestile bune si inimioarele palpaind.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Eram datoare cu un raspuns in lagatura cu E.coli. Nu pune in pericol sarcina si mai bine nu se trateaza, oricum nu in primul trimestru. Medicii de obicei dau tratament, ca le este teama ca, in cazul nasterii naturale, poate trece la bebe. Se pare ca acest lucru nu prea se intampla, dar vor sa fie precauti. Oricum, nu e nici o problema grava
Bun venit fetelor noi.
Cat despre stari proaste...eu nu am dormit mai deloc azi-noapte. Insomnii de astea nu credeam sa am. Si mai rau este ca ma gandeam la tot felul de prostii. Nici eu nu am greturi de vreo 2 zile, insa am mai avut asa o perioada de vreo 5-6 zile in care mi-era bine mersi , dar erau si bebicii bine, asa ca acum nu ma mai sperii asa repede. Sanii ma dor rau monicadecat sa faci atacuri de panica mai bine mergi la un eco, linistea este foarte pretioasa...
Eu am zile cand beau un pic de cafea, altele cand nu am chef...Stiu ca e voie o cafeluta.elementul cheie in sarcina: nimic in exces!

10+
Fluturasii mei iubiti

Mergi la inceput

multumesc monica
tu cand mergi la control?scuze daca ai spus si nu am observat.

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

lutoniana

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
O noua viata

Mergi la inceput

Din dorinta de a pastra traditia de la odiseea trecuta scot agitatele pentru fetele care merg maine la eco

Ma puc sa fac modificari la listuta si sa trec toate burticile noi

POZNICI CU NOI

Monica 9+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Vai fetelor ce harnice ati fost si ce de ati mai scris..eu am ramas undeva pe la pag 13....dar sper sa recuperez...
Monica, te rog frumos cind ai timp sa ma introduci si pe mine in listuta. Am mai scris datele dar le mai trec o data:
DN 15.01.1974, UM 03.01.2009, DPN 10.10.2009
Multumesc mult!
Eu sunt tot la fel: sani enormi si durerosi, balonata la greu si mai nou o stare de moleseala si de somnolenta groaznica. Probabil e si de la stressul de la job. In plus miine plec intr-o delegatie de o saptamina la Viena si mi-e groaza de drum!
Inca nu am greturi...ceea ce e bine, sper sa nu am, mama mi-a povestit ca nu a avut greturi deloc cind era insarcinata cu mine .....sper sa se mosteneasca.
Kiki merci de raspuns. Eu pina acum am mers la o amica la Policlinica Grigorescu si de citeva ori la dr Stamatian. Inca nu am decis la cine ramin, sigur e ca vreau Gine I ca e ultima clinica renovata din Cluj si dotata cat de cat ok. Tu ai auzit ceva despre clinica privata Gynia?
Fetelor ...va doresc sa aveti un weekend calm si o saptamina usoara, nu stiu daca o sa am timp de intrat pe forum saptamina ce vine...dar o sa incerc.
Va pup pe toate,

Mergi la inceput