Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui onixone

MANGAGIRL:LOL, mangagirl?Bine ai venit! daca tu mi-ai urat bun venit pe facebook, acum e randul meu.Am vazut ca si LAURAAAAAAA ti-a scris.keep it real Laura!

Felicitari si la mai mare.NU TE MAI PLANGE ATATAVrei sa bagi lumea in depresie?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Onutza, bravo, draga mea! Esti o dulceata, incurajeaz-o si tu...ca nu stie ce fericire a dat peste ea!
Edit: sper sa aiba o odisee la fel de frumoasa cum am avut eu, am cunoscut niste fete deosebite, inclusiv pe gabitzam, cunostinta comuna!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

vik, esti deja in listuta

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Buna fetele
Ma alatur si eu voua. Ma numesc Adriana si sunt o viitoare mamica de bebe2 pe care il asteptam de vreun an asa si acum a si venit.
Eu sunt insarcinata in 6 sapt si 4 zile; azi am fost la eco si de acolo stiu. Totul este normal si bine acum pe langa cate peripetii am avut pana acum. Pt ca nu mi s-a dublat hCG cum vroia dr si ma tot suspecta de sarcina extrauterina. Dar e totul ok acum si ma pot bucura de bebe 2. Doamne ajuta
Bafta tuturor fetelor ce merg azi la eco.
A si datele pt listuta: DN: 17.08.1977; UM: 29.12.2008; DNP: 04.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Aveti capitol nou AICI

adriana esti pe listuta, bine ai venit, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos

Am facut si modificarea la capitol asa cum am spus sa nu mai scrolluim toata lista cu nume.

O zi cat mai faina si fara greturi

Monica

Mergi la inceput