| Citat: |
| citat din mesajul lui onixone MANGAGIRL:LOL, mangagirl?Bine ai venit! daca tu mi-ai urat bun venit pe facebook, acum e randul meu.Am vazut ca si LAURAAAAAAA ti-a scris.keep it real Laura! Felicitari si la mai mare.NU TE MAI PLANGE ATATA Vrei sa bagi lumea in depresie?Oana lu'Alex www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex |

Onutza, bravo, draga mea! Esti o dulceata, incurajeaz-o si tu...ca nu stie ce fericire a dat peste ea!
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
vik, esti deja in listuta 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
9+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Buna fetele
Ma alatur si eu voua. Ma numesc Adriana si sunt o viitoare mamica de bebe2 pe care il asteptam de vreun an asa si acum a si venit.
Eu sunt insarcinata in 6 sapt si 4 zile; azi am fost la eco si de acolo stiu. Totul este normal si bine acum pe langa cate peripetii am avut pana acum. Pt ca nu mi s-a dublat hCG cum vroia dr si ma tot suspecta de sarcina extrauterina. Dar e totul ok acum si ma pot bucura de bebe 2. Doamne ajuta
Bafta tuturor fetelor ce merg azi la eco.
A si datele pt listuta: DN: 17.08.1977; UM: 29.12.2008; DNP: 04.10.2009
Aveti capitol nou AICI
adriana esti pe listuta, bine ai venit, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos 
Am facut si modificarea la capitol asa cum am spus sa nu mai scrolluim toata lista cu nume.
O zi cat mai faina si fara greturi
Monica