Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
cristina_ana spune:
Alex1405, varsta sarcinii se calculeaza de la data ultimei menstruatii. Deci la eco morfologica trebuie sa te duci in sapt 20-21, calculata de la data UM. Sincer, nu prea am inteles calculele tale cu varsta fatului si varsta sarcinii (care ar trebui sa fie mai mare decat varsta fatului), dar daca gresesc poate te lamuresc fetele mai bine.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
9+
POZE
gabrittza spune:
alex cristina are dreptate.cand te duci la eco se tine cont doar de varsta sarcinii calculata de la um.atat!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
6+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Eu ma lupt cu greturi combinate cu lipsa pofta de mancare si varsaturi.
Am auzit ca daca nu ai greturi si varsaturi ai baiat?
Si invers ..fetita?
Are cineva vreun contraexemplu?
Aaa..m-a apucat pofta de ciocolata si am mancat putina...e voie..? Stiu ca are cofeina...
Va pup!
Dana
8+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
monica_dicut spune:
Dana, cumnata mea a avut si la prima si la a doua sarcina greturi pana la 16 saptamani. Prima data a fost fata, a doua oara baiat. Cealalta cumnata la prima sarcina burta lata, ea s-a umflat si a fost baiat. A doua oara, burta tuguiata, ea supla si a fost fata. Eu una nu cred in chestiile astea cu greata si cu burta. Eu n-am avut greturi nici prima data si nici acum, poftele au fost si de dulce si de sarat/acru si atunci si acum. Am prietene cu greturi pana tarziu si au avut baieti si prietene fara greturi si cu fete.Deci... astea sunt asa, din popor, parerea mea.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
9+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
gabrittza spune:
Dana eu zic ca nu este o regula.eu am avut greturi si varsaturi la prima sarcina si am fetita.acum la fel plus o stare de somnolenta permanenta.prietena mea nu a avut greturi si varsaturi si are tot fata.
deci sunt simple coincidente uneori.
cu buta tuguiata sau rotunda la fel.predomina burta tuguiata la sarcinile cu baieti dar pot fi si exceptii.
eu zic ca tu simti cel mai bine ce ai in burtica?
ia zi tu ce simti ca,creste acolo?
eu cred ca am tot o fetita.dar mi-am propus sa nu vreau sa aflu sexul pana la nastere.![]()
Gabby
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
poze
mariaanna spune:
BUna!
Of, ce ne facem cu greata, fetelor?
Mie mi-e rau de cum ma trezesc si pana adorm.Nu prea pot manca orice, chiar si dupa ce mananc ceva tot senzatia de greata o am.Voi ce mai gatiti?Eu nu prea am idei...si nici chef de papa.
Cat despre ingrasat, eu deja m-am rotunjit inainte sa aflu ca sunt insarcinata.Dar nu e asta o problema.Intr-adevar alaptatul te slabeste.
Va pup!
Mariaanna
5+
gabrittza spune:
alaptatul slabeste intr-adevar.da eu in perioada de dupa alaptat m-am ingrasat

acu am greutatea pe care amavut-o la nastere

Gabby
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
poze
mariaanna spune:
Am uitat sa va zc ca la mineninge ca-n poveste...
Despre burtici sisexul copilului si eu cred ca e doar o poveste babeasca.
Nu cred ca are nicio legatura.
Eu mai am un baiat de aproape 7 ani si nu mi-a fost rau deloc.Cumatramea a nascut tot baiat si i-a fost rau pna la 4 luni...
Deci, eu cred ca depinde de fiecare organism.
Fiecare sarcina e diferita.
Si mie tot mi-e rau////
M-am si saturat de cate ori pe zi imi spun aclasi lucru:Mi-e rau!
Nu-mi trece cu nimic.
Mariaanna
5+
gabrittza spune:
mariaana incearca cu covrigei si biscuitei pe care sa ii rontai inainte de a te da jos din pat.sau stiksuri.si mai rontai si in cursul zilei de cate ori poti.si bucatele de fructe taiate mici.
apa bei doar cu inghitituri mici.si de multe ori pe zi dar cate putina.
de la dr recomandare!![]()
hai ca sti ca trece repede perioada asta.
p.s zuzele sunt alaturi de tine
Gabby
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
poze