Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetele care vor sa slabeasca, in primul rand o sa vedeti ca alaptatul topeste efectiv kilogramele. Bebe mic papa tot ce mancati voi!
Si dupa alaptare, va recomand regimul Scarsdale, (il gasiti la Femina intim). Rezultate super!!!! Si se tine destul de usor, se bazeaza pe gratare cu salate, timp de doua saptamani. Eu am slabit incredibil de mult asta vara, ajunsesem la 53 kg de la vreo 60, si asta intr-un timp scurt, si nici nu m-am mai ingrasat pe urma, dupa ce am revenit la mancarea obisnuita.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 9+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

cristina, sarumana, m-am pus pe citit

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Vreau si eu parola de la adresa comuna, pls pls pls!!

ursuletzul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna ziua dragelor!

Noi suntem acasica ca azi noapte nu ne-am simtit prea bine, si asteptam cu nerbadare ziua de maine sa vedem bb!

Voi aveti cumva arsuri? Eu nu am probleme cu greatam dar orice as manaca ma arde pe gat de numai pot! Ati luat ceva pentru asta?

Ne pare tare rau pentru cele care au pierdut sarcina si aveti din partea noastra numai ganduri bune!

Noi am facut examen de secretie la Medlife la 5 sapatamani, deci nu vad problema, eu zic ca ai nimerit prost!

Si eu vreau parola, pls!

6+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1405 spune:

Buna fetele!

Eu am fost ieri seara la doctor, cu o tona de emotii, pentru ca la 6 saptamani fix nu se vazuse decat saculetul... Din fericire bb e acolo, bine mersi, inimioara clipoceste de zor si are 1,3 cm.
Nu mi-a mai dat analize de facut pana luna viitoare, ba chiar ma chemase peste o luna si jumatate la control ca sa fac si eco morfofetala de I trimestru in acelasi timp.... eu zic "Doctore, eu sunt mai paranoica, asa, de felul meu...nu pot sa vin peste 3 saptamani la un control si apoi dupa inca 3 pentru alt control si eco?". Bineinteles ca nu s-a inteles cu nebuna si a fost de acord, desi m-a asigurat ca nu ar fi nevoie, ca n-are rost sa mai dau niste bani degeaba...asa ca urmatorul control e peste 3 saptamani. Placerea mea....
Mi-a explicat cum o sa fie cu nasterea....el nu lucreaza la nici un spital, dar o sa-mi urmareasca sarcina pana la 7 luni si apoi ma preda unui coleg/colege cu care colaboreaza f bine, cu care sa si nasc, la ce spital aleg eu (are mai multe variante). Partea buna e ca mi-a zis cateva nume si toti sunt doctori cunoscuti si buni, asa ca m-am mai linistit si cu asta...

Monica, eu zic sa te duci cat mai repede la un control sa te linistesti. Eu am asteptat aseara cam 30 de minute ca i se decalasera programarile si a fost cea mai groaznica jumatate de ora... imi batea inima de numa, ma luasera ametelile si durerile de burta, de frica sa nu fie sacul gol... Nu sta in starea asta zile intregi.

Si eu sunt prapastioasa si pesimista de obicei, iar maica-mea de cate ori ma prinde, imi zice ca sunt eu fata ei, da' sigur sufar cu capu', ca prea sunt disperata... ei bine, de-acum m-am linistit considerabil. :)

Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby
8+ ...si povestea merge mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Buna,

Ma nunesmc Maria si as vrea sa ma inscriu in forumul vostru. data mea de nastere e 29.04.1978 siDPN e 1 octombrie 2009.as vrea sa fiu burtica nr. 78

multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1405 spune:

A, uitasem. La penultimul mesaj ceream si eu un sfat si nu a percutat nimeni. Revin cu intrebarea, ca eu inca nu sunt lamurita daca e bine:

Vreau si eu putin ajutor de la fetele care se pricep mai bine. Mi-am facut programare la unul din cei trei crai, dr. Pop, pe 22 mai. Problema e ca eu credeam ca voi fi in 22+ atunci. Cautand insa pe net si dand cu ochii de un calculator mai complex de sarcina, am constatat ca e diferenta intre varsta sarcinii (care va fi atunci de 20 sapt si 4 zile) si varsta fatului (care va fi atunci de 22 sapt si 4 zile) Banuiesc ca un calcul e facut de la prima zi a ultimei menstruatii iar celalalt de la data conceperii. Acum, vorba lu' Caragiale: eu cu cine votez? E bine facuta programarea? UM = 13 decembrie iar ciclul menstrual e de 30 zile...

Si inca ceva: va rog, va rog, va rog, vreau si eu parola de la mailul comun ca am vazut ca ati cotizat din greu cu informatii, si sunt convinsa ca sunt interesante....

Pup burticile!

Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby
8+ ...si povestea merge mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

alex, la ce doctor mergi tu???

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

fetelor ce e cu mailul asta comun ?
vreu sieu daca e ceva interesant.

mersic. pup

7+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

1. vreau si eu datele de la contul comun.
2. azi nu imieste rau si nici somn.asta-i chiar culmea!azi cand e vremea mohorata ar trebui sa imi fie somn.e ceva dubios.
3. maine ma duc la dr.imi fac lista de intrebari. se va mira ca la prima sarcina nu a fost nevioe sa intreb nimic.mi-a zis el tot.acu se asteapta sa fiu mai calma ca de stiucum merge treaba.dar acu eu sunt maigrasa ca la inceputul sarcinii precedenta.si nu stiu daca organismul meu e refacut si capabil de inca o sarcina.am n intrebari pt maine.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby6+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput