*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (19)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bravegirl, sa-ti traiasaca printesa...frumusica foc!M-au dat pe spate toaletele ei...
Asa cald era in biserica de avea capsorul gol...?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Sunat dr. Continui trat cu nurofen/panadol. Daca pana dimi nu-i scade ma duc la ea.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

isaelena.. sanatate multa si sa treaca mai repede colicii.... sa aveti parte de zile linistite.

Nu stiu cum este la vaccinul de 2 luni.. nu am facut inca.., vom face si noi saptamana viitoare si sper din toata inima sa fie bine.
Mult succes la vaccin si sa fie bine...
Te

Citat:
citat din mesajul lui isaelena

buna dimineata mamici si bebici
noi nu am mai intrat de ceva vreme ca ne inebunes ccolici, si cum gasim un momenaimt de liniste incercam sa motim
speram sa scapam si de colici astia

Sper ca Stefanut e din ce in ce mai bine, nu am apucat sa citesc.

Noi azi mergem la vaccinul de 2 luni. stiti cumva ce reacti poate avea?

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 7+ saptamani
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, o prietena de-a mea naste acum, au bagat-o in sala de 10 min...tot cu dr meu, tot cezariana, iar eu plang...imi aduc aminte de mine.
Stau cu sufletul la gura asteptand vesti...bebe are peste 4 kg.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Frumoase poze... bravo ca v-ati crestinat pruncul.. acum este crestin.
Mi-a placut la nebunie tortul.. unde l-ai comandat?
Este genial tortul.. chiar fff reusit.
Te

Citat:
citat din mesajul lui simona_1402

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

barbatzii...
io ash zice asa: il iubesc pt ceea ce este, degeaba incerc io sa il schimb; l-am luat pt ca asa mi-a placut de el, de ce sa ii ciuntesc personalitatea, ca sa se plieze visurilor mele? nici eu nu sun tperfecta

nu da cu aspiratorul, nu spala vase, nu face mancare
se joaca pe calculator, se uita la tv, isi arunca hainele

dar are rabdare cu mine, nu imi reproseaza vreodata ca nu e mancare, ca nu e ordine, ca stau pe forum.....
stie ca fac ce pot, si cand pot.

nu pot avea pretentia la el sa aiba grija de copii, doar nu o alapta el, nu?

ce nu face el, incerc sa fac eu, ce nu putem face niciunul, cautam pe cineva care se descurca.

Mah, viata e prea scurta ca sa il caut de defecte si sa le indrept.

cat despre obiciul sticlei..... pana in treij de ani, cre'ca se mai poate vindeca..dupa.... nu cred ca mai are scapare

pup fetele si bebelusii

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Subscriu intru totul si mai adaug:

Nu trebuie sa disperati, oricat ar fi de greu. Si soata mea a avut o perioada grea. Pe tot timpul sarcinii a refuzat sa se ataseze de bebe, nu ma intreba nimic de rezultatele analizelor, de ecografe, de nimic. Nu zic, ma ducea la dr, peste tot, ma ajuta in casa pt ca eu nu puteam sa fac absolut nimic, dar NICI MACAR O SINGURA DATA nu a intrat cu mine la ecograf sa il vada, nu a vorbit cu el cat a fost in burtica, nu l-a alintat, nimic... Chiar si dupa ce am nascut a avut nevoie de timp pentru acomodare, ii era teama sa il tina in brate si nu se exterioriza in nici un fel. I-am dat totusi timp, nu m-am plans si nici nu am disperat ... si am avut dreptate. Pana in coada s-a dovedit a fi teama de un nou esec, dupa ce am patit cu BB Dragos nu pot sa il invinovatesc ca s-a purtat asa... Dupa ce a realizat ca nu mai este nici un pericol e cu totul altfel... nu il schimba (asta mi-a zis-o inca de la Radu ca nu o va face), nu il plimba ca e plecat toata ziua, noaptea doar eu am grija de Mihai nu exagereaza nici la capitolul tinut in brate, linistit, dar e fericit din tot sufletul si il iubeste din toti porii. Eu zic ca a meritat asteptarea.

Despre jocuri - suntem deja o familie de dependenti, cu Radu in frunte, ma inscriu pe locul 2 si sufar tare ca nu mai am timp. Sotul a ramas doar cu SF-urile descarcate de pe net... i-a trecut cheful de jocuri ... probabil asta vine cu varsta...

Un paharel, o bere bea aproape zilnic si chiar mai mult uneori, dar nu avem probleme, poate pentru ca rezista si mai ales pt ca, chiar si atunci cand depaseste nitel limita - mai sunt ocazii - nu face urat, ba chiar din contra

Flowers, la multi ani pt ieri!

Babyzapi, pup dulce Raphael fara bubitze

Mirtha, pup Eva somnoroasa si cuminte. Va invidiez...

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) POZE si Radu (3 dec 1997)

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 7+ saptamani
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Lauramiron felicitari pt unda verde la sport. Sper sa ai si ambitia sa te apuci si mai ales sa te tii de exercitii
Malinas foarte bine ca v-a felicitat si dr la control, s-o tineti tot asa. Despre apica o sa intreb si eu azi cand mergem la dr. La noi in niciun caz nu merge sa-i dau apa de la robinet, e super calcaroasa si chiar daca o fierb are un aspect neplacut la suprafata. Pana si mancarica o fac cu apa plata.
BraveGirl e frumoasa foc Arianna si pozele sunt super reusite, o minunatie . Felicitari!
Ginye imi pare tare rau sa aud ca va chinuiti cu febra. Suna dr si pune-l in tema dinainte cu situatia lui Stefanut. Bine macar ca el este vesel in continuare...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Noi azi am implinit 4 luni!!! Suntem baiat mare!
Va multumim fetelor pt. complimente!
Olivia , stiu ca tie chiar iti place de gandacul meu, asa simt...si stii ce?...in unele poze mi se pare ca seamana cu al tau! Poza aceea cu prosopul dupa baie (avem si noi una asemanatoare).
Leloo , ai dreptate,,, la nastere Remusica avea mult par, acum este un mosneag chelios! I-a cazut aproape tot parul si ii iese un puf nou! Este o chestie frecvent intalnita la bebei.

Ma uitat ma pozele Evei lui Mirtha, are o pleata!... are si mot Chiar vroiam sa remarc o schimbare la Eva...imi vine sa o musc de falcute .

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

BraveGirl ai fost foarte frumoasa la botez, imi place mult cum te-ai aranjat. Si din nou zic ca pozele sunt superbe. Cat v-a costat fotograful?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ginye, sanatate multa lui Stefanut.

Mirtha, ai o fata de nota 10, si frumoasa si cuminte!

Isaelena, al meu nu a avut nicio reactie dar poate avea febra, somnolenta sau dimpotriva agitatie, lipsa poftei de mancare...asta doar in primele 48 ore.

Malinas, felicitari pt rezultatele bune la . E posibil sa fie puseul asta mai indelungat. Azi-noapte asa s-a trezit si al meu, la 2, la 4, la 6 Nici la inceput nu se trezea asa. Ieri a si dormit mult ziua.

Bravegirl, frumoase poze, adevarata arta. M-ai facut sa rad cu 'suncile' tale...esti manechin.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Ce rau imi pare ca sunt probleme! Acum am citit!
Lorelay, daca este alcoolic...nu vreau sa te descurajez mai tare decat esti..si cred ca deja fetele ti-au tot raspuns...dar greu il mai aduci la brazda! Va prima sticla daca nu renunta definitiv la ea1 Sper sa te luminezi si sa decizi ce este mai bine! Este foarte greu mai ales ca este pentru a doua oara! Te imbratisez strans!

Otilia, carmen, parca barbatii sunt intr-adevar niste copii mai mari ! La naiba...noi femeile suntem mai responsabile? Nu stiu, dar cred ca ei au aceasta siguranta si se culca pe ureche ... las` ca are EA grija de copil, de ce cumparaturi tb. pt. masa, pt. spalat, etc.

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput