*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (19)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
Malinas, sa-ti traiasca bebe David la cele 3 lunutze Ai facut tortuletzul?

Multumim de urari. Am facut tiramisu. Bun la gust, dar arata ca naiba. ce sa-i fac, mai important era copchilul decat aspectul tortului.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Flowers,babyzapi,Olivia,bertha,Ramo, multumim muuuuuuuullttt de urari.

Olivia, cred ca ai avut dreptate.David sigur are un puseu de crestere.Noapte trecuta s-a trezit sa pape la 11, la 1, la 4 si la 6.Si...poate si David al tau are un puseu de crestere prelungit, asa o fi asta de 3 luni.

babyzapi, eu folosesc servetele umede pt bebe doar cand nu sunt acasa. Dar, atunci cand sunt acasa prefer sa-l spal cu apa, e mai safe, zic eu. Servetelele alea umede sunt foarte bune, bine ca s-au inventat, dar nu sunt de parere sa abuzez de ele, asa ca le folosesc doar atunci cand nu am acces la apa calda.

mav, ce mai face antonio?Papa?

babyzapi si celelalte fete care faceti laptele praf cu apa plata. Doctorita mi-a zis ca putem face laptele praf doar cu apa plata care contine cantitati foarte mici de calciu si minerale.Exclus Dorna si carpatina (eu am folosiit o vreme carpatina).Cica o apa bunicica din acest punct de vedere este Izvorul minunilor, dar mie mi se pare o mare prostie.Oricum doctorita mea a zis ca ea recomanda apa de la robinei fiarta bine, astfel incat sa nu solicitam in mod inutil rinichii copiilor.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Ginye cum se mai simte Stefanut? ce ati mai facut cu ochisorul? Mai curge? Pup dulce!

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Offf.. nu numai ca ii curge ochisorul, dar are si f multi mucisori si are temp de azi dimineata. Avea 38, i-am dat nurofen, a scazut la 37.7, i-am dat nurofen, a urcat iar la 38, acum ii dau panadol. L-a luat somnicul. Cand se trezeste verific iar, daca nu apare nicio schimbare sun dr. el e destul de activ, gangure, rade, se joaca, mananca la fel de bine ca pana acum, dar nu-i scade sub 38 temp. Nush ce sa zic.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Of Ginye, imi pare rau sa aud asta! Numai de asta nu are nevoie mititelul acum. Eu zic ca suni medicul de acum si sa-l pui la curent cu starea lui, avand in vedere evenimentele prin care a trecut.
Pentru febra, alterneaza cele 2 antitermice...da-i o data unul, o data celalalt. Au mai mult efect asa.
Pup dulce, multa sanatate si sa ne tii la curent cu starea lui!

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Ginye cum se mai simte Stefanut? ce ati mai facut cu ochisorul? Mai curge? Pup dulce!

Offf.. nu numai ca ii curge ochisorul, dar are si f multi mucisori si are temp de azi dimineata. Avea 38, i-am dat nurofen, a scazut la 37.7, i-am dat nurofen, a urcat iar la 38, acum ii dau panadol. L-a luat somnicul. Cand se trezeste verific iar, daca nu apare nicio schimbare sun dr. el e destul de activ, gangure, rade, se joaca, mananca la fel de bine ca pana acum, dar nu-i scade sub 38 temp. Nush ce sa zic.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

am pus poze de la botez. am cea mai frumoasa printesa...evident, vorbeste cioara din mine

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

De cand tot citesc, cu atatea intreruperi am si uitat ce vroiam sa scriu sunt ametita rau de tot, dar se pare altii sunt si mai rau ca mine. Vineri cand am depus actele sa-mi scot copie dupa incheierea de intabulare a casei mi s-a spus sa vin azi la intre orele 13-15. Ma duc azi acolo si dupa ce stau o juma de ora la coada, imi zice aia (era aceeasi tipa ca data trecuta) ca pt intabulare trebuie sa vin intre orele 15-16 ce???? ii zic ca mi-a spus chiar ea foarte clar data trecuta orele 13-15, vroia sa ma trimita la plimbare dar am tipat ca am un bebelus acasa (ce frumos suna) si nu ma pot plimba aiurea pe drumuri. Verifica idioata uitandu-se pe calendar de data asta si cica "ati depus pe data de 6 si nici nu sunt gata. Veniti pe data de 13" . Asta dupa ce mi-a zis foarte clar cand am depus actele sa vin marti ...deci m-am plimbat pe drumuri degeaba.
Bebicu doarme in sfarsit, iar la 6 ne pregatim sa plecam la alergolg la control si sa vedem ce ne zice si dr de rezultat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Felicitari ca v-ati crestinat micutza Sara, sa va traisca, sa va bucurati de mititica si sa aiba parte de tot binele.
Sunteti parinti chipesi si mucutza printesa parca este fotomodel.
Te

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Multumesc tuturor fetelor, pt cuvintele frumoase

Am fost de mi-am luat banii pt trusou, am alergat sa prind tramvaiul si am uitat ca tre sa mai iau si bilete si uite asa m-am facut si cu o amenda . O data pe an mi se intampla sa nu am bilet si atunci dau peste controlori. Sunt tare

Flowers inca o data LA MULTI ANI
Ramo ce rochita si ce palarioaraaaa, m-ai dat gata! si ce printesicaaa adorabilaaaa....si tortul deosebit....si tu o mamica frumoasa. Ptiu ptiu sa nu va deochi. Sa-ti traiasca micuta crestina

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

multumim

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 7+ saptamani
pozele mele

Mergi la inceput

Laura la sala am facut stepper, banda si ceva exercitii pt picioare la 2 aparate.Vreau sa merg si la piscina, insa am o dilema cu sanii. am cupe de la avent, dar cred ca arat ca naiba . In legatura cu suncile...NU MAI AM Pot defila si in costum d ebaie, ca nu arat asa rau. Osa merg la un masaj si vreo 2-3 impachetari si sunt ca noua

Gynie, imi pare rau sa aud d eStefanut ca are febra. Si eu zic sa vb cu medicul. Multa sanatate!

Urez si eu la multi ani bebelusilor care azi implinesc lunite!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

am pus poze de la botez. am cea mai frumoasa printesa...evident, vorbeste cioara din mine

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Sunteti o familie superba, iar Arianna o adevarata printesa!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Sunteti o familie superba, iar Arianna o adevarata printesa!

Stefanut
Povestea nasterii

Multumim!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput