*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (19)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Gynie, imi pare rau ca Stefanut e bolnavior...sanatate multa!
Fetelor...legat de sport mie dr. mi-a spus ca abia peste 4 luni am voie, abdomene si alte chestii pt. intarirea musculaturii la burtica
Pai peste 4 luni e iunie...vara...soare..si io mai am un pic de burtica, e moale...la sf. lui august vrem sa mergem cu Sara la mare, cum imi fac aparitia pe plaja?!?
Pe mine nu ma mai cuprind blugii vechi, ce naiba fac, intra cam 2 palme peste genunchi si ...gata...mai sus ioc...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Anes, daaaaa, sa stii ca si mie mi se pare ca seamana in unele poze, cred ca de asta mi-e si asa de drag. Bine, e si frumos, serios, are o fatzuca perfecta!

Ramo, nastere usoara prietenei tale.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

BraveGirl sa-ti traiasca micuta crestina! Superbe poze! aveti o bubulina tare dulcica! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Ma intorc sa mai vizionez din ele..

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

am pus poze de la botez. am cea mai frumoasa printesa...evident, vorbeste cioara din mine

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007
Pai peste 4 luni e iunie...vara...soare..si io mai am un pic de burtica, e moale...la sf. lui august vrem sa mergem cu Sara la mare, cum imi fac aparitia pe plaja?!?
Pe mine nu ma mai cuprind blugii vechi, ce naiba fac, intra cam 2 palme peste genunchi si ...gata...mai sus ioc...

te duci undeva unde sunt multe nemtoaice sau englezoaice si te simti fotomodel poti incerca si marea nordului - belgiencele sunt mai dolofance si e atat de frig ca in mare parte a timpului nici nu iti vine sa te dezbraci

editez ca am vazut si pozele de la botezul sarei - superba bombonica, si tu esti intr-adevar jenant de grasa. eu nu as iesi din casa!

corina, trasei si eu cu ochiul la poze ca eram curioasa la haine - imi place ca nu ai luat alb pur apropo, si eu vreau ecru sau ivoriu - mai, voi acolo facurati botez sau nunta? oricum aratati super cu totii, sa va fie de bine!
a, si uitasem: vaaaiii dragaaa cate sunci puteai sa ai... mama ce ma enervati cu toatele astea slabanoagele care va plangeti la 500g de grasime pe burta!

lauramiron si pe pozele tale m-am uitat. fi-ta are 6 luni, nu?

si editez iara - planuri de concediu pentru la vara? noi vrem la un parc de bungalowuri cu piscina mare tropicala acoperita si diverse locuri de joaca. undeva in germania, cam la 5 ore de condus de aici...

si mai editez o data - daca mergeti cu copiii la mare cele 500g de grasime in plus de pe burta vor fi ultima voastra grija

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ia uitati ce distractie aici, ce rade fiu'miu

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Ramo felicitari pt micuta crestina!

Babyzapi, eu nici nu stiam ce pb. a avut micutul Rafael! Daca n-am mai intrat de mult...! Apoi am citit de alergia la caseina. Bine ca ati descoperit-o la timp! Sper ca in timp, cand va mai creste si cu tratament, sa se diminueze si sa dispara alergia!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorellay
Ce sa va zic....suntem spre bine..cred, sper.Ieri am reusit sa avem o discutie...si mi-a zis "pui daca durerea ta cea mai mare e bautura..iti promit ca nu mai beau deloc cu nici o ocazie"....of Doamne cat sper sa fie asa.NU-mi ramane decat sa am rabdare sa astept...
Babyzapi tare mult ma bucur pentru Raphael ca e bine...si pentru tine ca poti sa-l pupacesti...ca tare greu ti-a fost...

Ce bine ar fi sa fie asa de simplu! Va tin pumnii sa depasiti aceasta perioada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

M-a sunat sotul prietenei mele...bebe Ianis are 4,100 kg...un grasunel frumos.Taticul abia vorbea, ea nu a iesit din sala, inca o cos...

02.12.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

neata fetele
raportez tzitzi naspa...buboase...mama ei de treaba..lapte am ..ce sa ii fac..merg inainte de dagul lui bb
cat priveste barbateii deh sunt ca niste copii dornici de atentie....eu vb lui amalia inghit in sec las sa treaca ceva timp si apoi urmeaza discutia...vezi tu gresisi colo...s-au ma eranjat x atitudine...daca urlam unul la altul eu zic ca nu rez nimic

eli, repet... te declar mama cu titile eroine! Iar tuu... n-am cuvinte sa te laud! Atata vointa, bravo bb cu asa o mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

M-a sunat sotul prietenei mele...bebe Ianis are 4,100 kg...un grasunel frumos.Taticul abia vorbea, ea nu a iesit din sala, inca o cos...

02.12.2008

Ianis, ce nume frumos, sa le traiasca!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput