*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (19)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Pufuletele meu ar sta numai in brate Ai vostri mai fac si altceva decat sa stea in brate?? Ca ea se joaca sau sta in scaunel cam 20 de minute, dupa care bratele ....si nu oricum, ci plimbata prin casaTare greu am ajuns pe forum zilele astea

Subscriu in totalitate! Al meu BB este la fel! II place cat mai sus, sa priveasca peste umar! Da` nu mai pot de spate!!!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Bravegirl, ma uitam la pozele voastre si-n acelasi timp eram cu un ochi sus in colt la numar, sa nu ajunga la sfarsit....superbe!

Si eu am ajuns la 64, cat aveam inainte de nastere, insa nu ma bucur deloc. Desi am mancat sa am laptic, tot nu am decat fortat cu ceaiuri, de slabit slabesc intruna si pe langa vergeturile de la inceputul sarcinii, mi-au mai aparut acu o tura, sunt ca o zebra cu dungi rosii si visinii, sanii, coapsele, fundul pana sus pe solduri, burta, sunt praf. Mustela nu m-ajuta deloc. Edit, nu m-a ajutat nici preventiv, pe cand ma ungeam mai bine la-nceputul sarcinii, a inceput sa-mi plezneasca pielea. Am o mostenire genetica sa-mi traiasca, vb ceea, pielea rea ori rapanoasa, ori o bate, ori o lasa....sper doar ca Sara sa nu ma mosteneasca si sa ajunga dupa nastere o deprimata ca mine.
Trecem si printr-o perioada mai nasoala care nu ma ajuta deloc psihic, momentan sunt pe deplin convinsa ca n-o sa ma mai dezbrac ever in costum de baie... o sa mearga daddy cu ea la strand, asta e. Imi iubesc corpul, ca doar e al meu si datorita lui am putut da nastere unei minuni, dar mi se pare o ofensa la adresa privirilor celorlalti sa ies asa...

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumim fetelor pt complmente. trebuie sa recunosc ca cioara din mine e acum extaziata
Ramo, felicitari prietenei tale! In biserica era cald si apa era calda. A incercat-o tati, ca nu credea ...noi nu prea o infofolim. Cand plec cu ea cu masina nu-i pun niciodata costum d eiarna. Doar hainele si cd e f frig o jacheta si paturica.

Alra, la botez faceau misto niste prieteni d emine si ma strigau 'mireaso'

Babyzapi, trimit pm cu detalii despre fotograf.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Sa traiasca cel mai mare bebel de pe aici!!! Sanatate maxima si dragostea lui mami si tati forever!!!

Cu bucurie si maxima mandrie va anunt ca nora mea e pe cale sa se nascab !!! Mariuca (Mariak) mea draga m-a sunat adineauri, are contractii la 7 minute, si simte o presiune mare jos, si o cam doare in zona ovarelor...totul e pregatit, bagajul e gata...iubita mea cuscra iti urez cea mai usoara nastere din lume, si sa fii gata pentru cel mai important rol din viata ta, rolul de mamica! Printesa draga...sper ca esti blonda cu ochii albastrii ca mamica, pentru ca fi-miu e absolut fascinat de blondele de la tv!!!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Hai MariaKnastere usoara!
Lelooo, vezi sa nu incurci biberoanele...sa nu-i dai lu' ginerica alcool in loc de laptic, chiar daca e nerabdator sa-si cunoasca soata

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Bravegirl, ma uitam la pozele voastre si-n acelasi timp eram cu un ochi sus in colt la numar, sa nu ajunga la sfarsit....superbe!

Si eu am ajuns la 64, cat aveam inainte de nastere, insa nu ma bucur deloc. Desi am mancat sa am laptic, tot nu am decat fortat cu ceaiuri, de slabit slabesc intruna si pe langa vergeturile de la inceputul sarcinii, mi-au mai aparut acu o tura, sunt ca o zebra cu dungi rosii si visinii, sanii, coapsele, fundul pana sus pe solduri, burta, sunt praf. Mustela nu m-ajuta deloc. Edit, nu m-a ajutat nici preventiv, pe cand ma ungeam mai bine la-nceputul sarcinii, a inceput sa-mi plezneasca pielea. Am o mostenire genetica sa-mi traiasca, vb ceea, pielea rea ori rapanoasa, ori o bate, ori o lasa....sper doar ca Sara sa nu ma mosteneasca si sa ajunga dupa nastere o deprimata ca mine.
Trecem si printr-o perioada mai nasoala care nu ma ajuta deloc psihic, momentan sunt pe deplin convinsa ca n-o sa ma mai dezbrac ever in costum de baie... o sa mearga daddy cu ea la strand, asta e. Imi iubesc corpul, ca doar e al meu si datorita lui am putut da nastere unei minuni, dar mi se pare o ofensa la adresa privirilor celorlalti sa ies asa...

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Multumim. sa vezi ce greu mi-a fost mie sa selectez ce poze sa pun. Daca era dupa mine le puneam pe toate

Legat d eMustela. eu la inceputul sarcinii ma dadeam in fiecare zi, apoi mi-era lene si ma dadeam rar. Nu am vazut ca ar avea cine stie ce efect. Dar nici nu am multe vergeturi. Cele care le aveam inainte sunt la locul lor, au mai aparut 2-3 pe coapse si talie si socant pt mine, ca nu ma asteptam, mi-au aparut pe areola .nu pe sani. Pe areola, sa se vada nene bine. Se vad doar cd e sanul plin, sau cd pun pompa. sper sa nu se mai vada dupa ce terminul cu alaptatul.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Yeeeeap...am sunat acum, pleaca la spital...gineca a luat-o la rost de ce nu a venit mai devreme...si tot ea ii spusese sa stea acasa si sa o sune peste doua ore...ce nebuna frateee... Nu se stie cum va naste, acum vreo saptamana nu avea o pozitie tocmai buna pentru naturala, dar va sti mai multe la spital. Va tin la curent in masura in care am si eu vesti de la ea.

Leeloo

Mergi la inceput

Maria

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Ramo nu am in casa alcool decat pe balcon pregatit pentru botez...lapte ii dau lui Damian, sper sa semene cu mine si sa nu ii placa spirtoasele!
Scuzat sa imi fie entuziasmul, majoretele vor aparea pana la nasterea Casandrei...si pentru ca Mariuca este una din prietenele mele dragi si scumpe pe care am cunoscut-o din prima clipa de cand am aflat ca sunt gravida si pentru care sunt mai mult decat fericita ca in sfarsit isi vede visul cu ochii!

Leeloo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Buna fetelor
am facut vaccinul de 2 luni, cel gratuit...mi-a zis ca s-ar putea sa faca febra si sa ai dauun supozitor de novocalmin, si sa ai pun pe piciorus comprese reci si sa ai mai pun feli de lamaie.

pentru eczema bebelusului ne-a dat advantan crema, dar de cate ori o dau urla ca in gura de sarpe. voi stiti alt remediu?

MULTUMESC.

Mergi la inceput