*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (19)*
Raspunsuri - Pagina 20
Amalia spune:
Maria nastere cat mai usoara iubita!!!
Iti tin pumnii sa-ti tii cat mai curand minunea in brate!

Leeloo multumim ca ne tii la curent!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Olivia26 spune:

Hai, Mariaaaaa!!! Nastere usoara!!!

Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Povestea nasterii

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Ramo2007 spune:
Mai fetelor...cu mine este ceva in neregula...nu mi-e foame, nu simt nevoia sa mananc...n-am mancat nimic azi...parca sunt nebuna.Nu e problema ca vreau sa slabesc, ca cele 4 kg in plus sunt pe burtica si solduri...s-a latit bazinul.
Ce naiba sa fac?O sa-i spun dr. maine cand merg cu Sara la vaccin...vreau sa mananc, sa-mi fie foameeeee...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
leeloo5979 spune:
Ramo vino draga la mine, iti dau adresa pentru pofta de mancare! Ti-o dau pe toata...mie imi este mai mult decat suficienta!
MARIUCA

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
isaelena spune:
Ramo si eu patesc de cateva zile la fel, nu mananc deloc. se roaga mama de mine sa mananc si mie nu mi-e foame. imi cumpar tot felul de prosti doar oi manca, dar degeaba.
leeloo5979 spune:
Am emotii ca nu pot sa fac nimic in casa...parca ar fi emotiile pe care le-am avut la mine!
MARIUCA

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
Otiliav spune:
Remus, Diana, David, Sonia!
Ramo, eu nu i-as face vaccinul racita, puteti merge la consultatie si neaparat un consult inainte de vaccin.
Anca_27, rabdare ca revine lapticul, ceaiuri, pastile, papa consistent si somn asta-i reteta mea cand a scazut productia.
Simona, nici a mea nu mai vrea biberon, nu cu ceai, poate daca m-as mulge ar vrea laptele. Trebuie sa fac ceva ca sa nu o mai iau oriunde prin Bucuresti dupa mine.
Corina, superba petrecere de botez ati avut, toate detaliile pregatite atent, imi plac tare mult pantofiorii. Tare greu sa aleg ce poze imi plac. Ariana are niste ochisori tare vioi aici. Mami arati dureros de bine, parca nici nu ai nascut.
Tu Corina ai o privire asa blanda, si Amalia la fel.
Mai cred ca intru in depresie daca va mai aud ca va vaitati de silueta si aratati asa de bine. Corina, Ramo, Lorena pai voi sunteti manechine.
Mai vine si Alra sa puna paie pe foc cu kilogramele. Nu stiu exact cat am (dar nu am sperante ca-i prea bine) ca bag mereu vitamine in mine, stimulente sa produc, lichide, ba sunt cu sanii plni, ba proaspat mancata, ba astept sa merg la toaleta, mereu gasesc motive sa nu ma urc pe cantar. Poate ma risc maine dimineata ca tot mi-am tuns o parte buna din pleata
.

Hai Maria!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Mai vine si Alra sa puna paie pe foc cu kilogramele. |
alra nu e din alea slabanoagele care nu pot manca si se plang ca au un pic de burta, isi are si ea fundul si celulita ei. si chiar daca slabeste pana ii ies coastele, fundul tot mare ramane si picioarele tot groase. si ii place sa manance! ii place carnea cu multa grasime, ii plac cartofii prajiti cu maioneaza si moare dupa ciocolaturi si mai sta si in tara lor! deci daca ea reuseste sa slabeasca reuseste oricine, da? si mai si uraste declarat orice nuanta de sport si e printre putinele care il face saptamanal!
si oricum ar fi, nu ne suparam pe alra ca e fata de comitet
eu ma cantaresc in fiecare luni, mai. am foaie de observatii unde imi trec saptamanal greutatea si diverse circumferinte. face bine la moral ca vad evolutie.
bafta maria!!!!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Eduard Stefan (12.10.2008)