LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(185)
Raspunsuri - Pagina 7
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta hai ca progresam .. am pozele a 30 de clopotei .. din vreo 65-70 de zuze .. eu astept .. scuze ca va bat la cap .. |
Ce poze? pt.ce? Eu de ce nu stiu?
MARINELA
Patty - la 1 an
PATTY - petrecerea de 1 an
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
nemary spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irlandeza
Ce poze? pt.ce? Eu de ce nu stiu? MARINELA Patty - la 1 an PATTY - petrecerea de 1 an Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
a tot trimit Elle mesaj sa trimitem 1 poza cu bb mic si alta cu bb la 1 an, sa faca un album aniversar. trimite pozele pe contul comun de mail
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
aweya spune:
Marinela este vorba de doua poze cu bb: una cu bb nou nascut si una de la un an. Se trimit pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
irlandeza spune:
Aha, mersi fetelor.
MARINELA
Patty - la 1 an
PATTY - petrecerea de 1 an
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Shose spune:
Fetelor, am citit din 2 in 2 si imi cer scuwe, dar vreau sa zic Ellenutzei, sa nu dispere, acum cateva luni am venit si eu disperata pe forum cu aceeasi intrebare.
Am fost la doc ortoped, cel mai bun de aici (asa se zice), si mi`a spus ca asta e un mers precoce, dupa 15 luni trebuie urmarit ce si cum. Asa ca MIRI are dreptate, ti`a explicat exact cum mi`a explicat si mie doctorul.
Daca problema persista mi`a zis ca imi da reteta pt ghetutzele acelea, care sunt scumpicele, dar cu reteta ai o reducere substantiala.
Bitzica si mamica s anu fie cumva suparata
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shose Fetelor, am citit din 2 in 2 si imi cer scuwe, dar vreau sa zic Ellenutzei, sa nu dispere, acum cateva luni am venit si eu disperata pe forum cu aceeasi intrebare. Am fost la doc ortoped, cel mai bun de aici (asa se zice), si mi`a spus ca asta e un mers precoce, dupa 15 luni trebuie urmarit ce si cum. Asa ca MIRI are dreptate, ti`a explicat exact cum mi`a explicat si mie doctorul. Daca problema persista mi`a zis ca imi da reteta pt ghetutzele acelea, care sunt scumpicele, dar cu reteta ai o reducere substantiala. Bitzica si mamica s anu fie cumva suparata Shose si Pipetzica (12.02.2008) Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
dar te trag si de urechi ca nu mi-a trimis 2 pozici cu pipetelu frumos!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
madalina28 spune:
Elle si mie mi-a spus pediatra ca doar daca persista cu mersul airea dupa 1.6ani va trebui sa ne facem probleme.Sofia imi pare ca merge cu stangul mai taras si cu calcaiul in interior, oricum chestia se corecteaza nu e o probl f grava. sa treaca supararea.
Avem si noi ceva poze de la petrecera de 1 an si cateva de la ziua Antoniei de Crista pentru cine doreste sa ne mai vada
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
raca spune:
Salutari tuturor mamicilor si bebicilor.
S-o luam pe rand...ca se vede ca n-am mai intrat de mult
1. La multi ani tuturor bebelusilor care si-au sarbatorit deja primul anisor!! Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii celor din jurul vostru!!!
2. Felicitari din suflet viitoarelor mamici...am avut o mare surpriza cand am vazut ce lista avem pe prima pagia. Sa aveti o sarcina usoara si o nastere la fel.!! Sa stiti ca va invidiez pentru curaj..
3. Danonique iti tin pumnii sa duci sarcina cat mai mult posibil si sa ai o nastere fara probleme. Darius e intr-adevar un nume plin de semnficatii.
4. Multa sanatate uram si copilasilor bolnaviori in aceasta perioada (din a caror categorie facem si noi parte din pacatE...
Acum sa va facem bilantul nostru de 1 an: 10.6 kg, 79 cm, 8 dinti+3 masele+ 2 canini, mergem in picioare de 1 luna si facem o gramada de nazdravanii. La capitolul vorbit nu stam foarte bine...dar mai avem timp.
In rest acum Razvan e racit...de vreo 4 zile face febra...azi am inceput tratamentul cu Ospamox...sper sa scapam repede.
Va pupam pe toti si sper sa reusim sa mai scriem...
de Razvan Gabriel (29.01.2008)
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii
raca spune:
Tocmai mi-am dat seama ca la semnatura aveam poze vechi...Mi-am schimbat-o si acum ar trebui sa apara niste poze ceva mai recente..daca va era dor de bnoi si vreti sa ne vedeti!
Ellenuta spune:
puteti sa va dati seama ca trebuie sa stau la job pana la 12 noaptea?????? mor de nervi ..
mada am vazut o parte din poze, tare dulcica e sofiuca, a avut o costumatie super si imi plac tumbele ei! promit sa le vad si pe celelalte .. acum nu am timp nici sa mor ..
raca bine ai revenit! sanatate multa puiului.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun