LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(185)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

LA MULTI ANIL

Laura

Ralph

Daniel

Milan

Matei

Si inca un LA MULTI ANI special pentru LauraD! Iti doresc din suflet toate cele bune si tot ce iti doresti alaturi de familia ta minunata. Abia astept sa ne povestesti maine cum ai petrecut.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Vroiam sa va spun ca am vorbit cu Ceska si sunt bine. Inca nu are internet dar spera sa se rezolve saptamana ce vine (maine astepta un mester). Va pupa pe toate si felicita toate burticile nr 2 . A fost tare surprinsa de cate burtici noi avem pe aici.

Am pus si eu ceva poze noi de astazi. Am iesit un pic la locul de joaca care bineinteles era pustiu dar Clara s-a distrat.

Va pupicesc si va urez o saptamana usoara

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salutare! Avem burtici nr 2?? Oaaa, felicitari tuturor si numai bine! Si la randunici sunt deja 3 gravidute!

Am venit sa va multumesc pt mail. Am trimis pozele pe adresa comuna. Noi suntem bine, David e mare si jucaus, merge bine, mananca tot, doarme si e cumintel. Are deja 80cm si 11,3 kg, 7 dinti si o masea, iar eu am inceput serviciul la inceputul anului.

Va pupam cu drag!
Elle

Poze cu David http://s552.photobucket.com/albums/jj330/numeioana/

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Buna seara dragelor!

Va mai amintiti de noi?

Eu va citesc cu drag, insa greu cu timpul liber. M-am intors la serviciu cand avea Alma 1 luna si jumatate. Mi-a fost tare greu, dar nu am avut ce face. Aici atat este concediul de maternitate.

In primul rand vreau sa felicit clopoteii care serbatoresc azi, mamicile si noile gravidutze.

Pe scurt despre Alma: are 10 kg, 79 cm,5 dintisori si 2 maselute si e o mancacioasa, in comparatie cu sora-sa

A inceput sa mearga singura inainte de Craciun si apoi s-a razgandit. A reinceput de cateva zile, dar mai usurel

Incerc sa fiu cat mai activa, ca mi-e tare drag de voi.

O seara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ce-mi place mie cum am mobilizat toate zuzele ratacite ..

hai fetelor mai dati si voi cate un semn pe aici sa mai stim de voi si de clopotei!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

ellenuta-am trimis si eu pozele...scuze de intarziere, cat despre ortoped...noua ni s-a recomandat chiar orteze pentru Matei, intrucat avea o presiune prea mare in talpi...asa ca am vrut mai mutle pareri, si am fost al dr. Fodor (de la Budimex) are cabinet la medicover, si am mai fost si la Dr. Spataru la medlife. Ambii mi-au fost recomandati si ambii mi-au spus sa stau linistita si sa nu chinui baiatul. Faptul ca faceam kinetoterapie era mai mult decat suficient, si uite ca acum facem pasi bine merci si fara acele orteze, care in afara faptul ca era al naibii de scumpe erau si incomode pentru el de purtat.

ma bag la nani...saptamana urmatoare este ultima de munca

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 8+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Seara buna,

Sunt in urma la citit, acum s-a incheiat weekend-ul furtunos pt mine, am culcat picii si incerc sa-mi revin, sunt zob de oboseala. Tati s-a tinut de cuvand si ieri ne-a plimbat toata ziua, dar azi am fost singuri si el e si acum a birou.

Ce ni s-a intamplat important este ca Andrei a pasit in randul lumii bipede, cu primii pasi nesustinuti si zglobii. De acum tot inainte.

Mai citesc din urma cat ma mai tin puterile.

Dar intai vreau sa urez Multi Ani fericiti alaturi de parinti si fratiori picilor ce au implinit 1 anisor in zilele acestea.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Matei

Laura

ma duc sa citesc din urma,ca am fost plecati de ieri la mama dupa Sonia,care s-a simtit f bine in vacanta,cred ca in martie ma mut cu ea in sat,deoarece sotu va fi f mult plecat

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Kristina, l-am vazut pe flacau cu capshorul descoperit...dak-l vedeai azi pe Dudu...cu caciulica, gecutza, pulover, ghetute cu putina blanica...oricum a dormit 3 ore cat a stat afara...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Si al meu avea o sepcuta, in primul dintre filmulete insa l-am prins cum si-o smulge de pe cap cu ciuda Si l-am lasat asa fiindca erau 18 grade si asa l-am obisnuit de mititel, mai calit. Plus ca s-a incalzit si tot agitandu-se pe-acolo.

E drept ca unele mamici se uita cateodata ciudat la noi, dar le las sa se uite, e foarte rezistent si sanatos, o singura data l-am avut bolnavior mai tare si atunci de o viroza pe care oricum ar fi luat-o chiar si infofolit fiind. A, si numai cosul de gunoi si vasul de la WC nu il las sa le linga, in rest are acces la orice Exagerez putin, fireste, dar nu cu mult

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Si eu i-am lasat ieri cu capul descoperit. La peste 15 grade nici nu se recomanda caciula ca transpira si-i mai rau.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

In ultima vreme am probleme cu Vanessa ca a devenit cam neascultatoare.Nu face decat ce vrea ea si daca o cert imi raspunde.Am tot citit ca intre 2 si 4 ani e o perioada critica dar nu as vrea sa devina un copil imposibil si antipatic.Cred ca si schimbarile din familie si gradinita au un rol important in comportamentul ei si stiu ca trebuie sa am multa rabdare cu ea.Nu vreau sa ii dau la fundulet dar uneori abia ma stapanesc.Mai are cineva asemenea probleme cu cei marisori?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Da. Noi, adica fi-miu! La orice tb sa faca el raspunde "pai nu vreau", sau "nu mananc mancare, vreau ciocolata", sau "nu vreau sa fac kk la oala ca vreau sa ma speli tu" si tot felul de chestii d'astea enervante, sau pur si simplu cand face prostii si-l cert, continua sa le faca, sau urla ca disperatul...in general e setat pe "NU". Asa am inteles si eu ca cel putin pana in 3 ani e perioada "NU". Eu sper sa nu mai dureze mult ca-mi iau campii.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput