Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna dimineata la zmeurici,nici eu nu prea mai pot sa dorm bine noptile,ma foiesc de pe o parte pe alta,cand m-am trezit dimineata ,era totul alb,ninge si acum cu niste fulgi mari,e foarte frumos,numai ca noi azi vroiam sa mai mergem sa ne mai cumparam ceva haine,acum cat mai sunt reducerile.Saptamana trecuta i-am cumparat si la zmeurelul meu primele lui hainute.Voi ati mai cumparat vreuna sau eu sunt singura?
Ieri am fost la moasa,mi-a ascultat bataile inimii la bebe,a zis ca totul e ok ,luni primesc si rezultatul la amniocenteza,dar m-am linistit ptr ca mi-au zis ca daca imi iese ceva rau ,ma suna ei si cum nu m-au sunat sa speram ca e totul ok.
Va doresc un weekend placut

Dienuta 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am fost la mama si am luat supica, iar apoi la Kaufland si ghici ce am luat.... ... lube. Va zic mai tarziu daca are vreun gust.
Da, elena, ma duc sa mananc sa mai creasca.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Lipseste omul o zi si voi sunteti la capitol nou!M-am pierdut total,nu am apucat sa citesc aproape deloc ce ati mai facut...decat vad mancare,greturi,mancare,mancare...lubenita...lubenita...mancare
Patricia inteleg de la fete ca e ziua fetitei tale sau a fost?LA MULTI ANI!Sa fie santoasa si fericita!Am facut ieri eco.Translucenda ok,toate masuratorile ok suntem in grafic,facem tumbe,stam in cap,gustam degetele,umplem inimile cu atata dragoste de simt ele ca plezensc-alea ale lui mami si tati...uf!M-am linistit si eu!Fiind vineri nu mi-a recoltat sange,dar a notat tot pt laborator ,toate masuratorile cu data de ieri,luni suntem la luat sange pt DT si nu ne face si TT pt ca sunt sub 35 de ani si nu considera ca e necesar.BB avea ieri 61 mm adica 12 sapt si 4 zile conform lungimii cap- fund.Deci chiar mai mare cu o zi.Urmeaza sa pun poze,numa ca mi-a ramas dosarul de gravi la tati,ca a tras o fuga azi la dl dr sa ne facem de rusine,ca ne-am speriat de o chestie scrisa si nu intelegeam ce e.L-a linistit si a spus ca daca zice ca e bine e bine sa nu mai citim acte medicale ca ne stresam degeaba,nu intelegem iar el nu spune una si scrie alta...dar paranoia mea e greu de stapanit...drept urmare azinoapte iar dureri de cap si OACA!
In fine...am un pui!Doamne nu-mi vine sa cred ca e la mine in burtica Minunea aia mica si dulce!Am niste poze unde i se vad talpicile,asa mici si dulci...Omuletul isi vedea de treaba,e cuminte numa mama-sa e nebuna.Ne-a mai redus din tratamentul cu progesteron:1 duphaston pe zi si 2 utrogestane noaptea.Am voie sa fac orice simt eu ca mi-e bine sa fac.
Dl dr este fantastic,ca un parinte si ne-a dat si DVD,pe care urmeaza sa-l finalizeze urmatoarele dati cand mergem la eco,sa avem pe BB filmat.
Acum fug sa pun la spalat,mie mi-e pofta de ciorbica de pui asa ca voi presta si vreau sa va citesc din urma sa vad ce ati mai facut.Sper sa apuc si sa calc macar o parte din rufe
WE FRUMOS!!!
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

va pup fete!
ma bucur sa vad ca toate sunteti bine.
patricia, la multi ani fetitei tale!
sa stiti ca eu fac cumparaturile in Cora, in Bucuresti, si au tot felul de fructe. au si pepene rosu, si galben, si nectarine, si piersici, si prune, am gasit si caise...cele care nu gasiti in late parti, incercati si pe aici.
e super si mancarica cu ardei copti. eu mai faceam si cu smantana. e foarte bun si asa.
azi voi face niste ciupercute

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dienuta79

Buna dimineata la zmeurici,nici eu nu prea mai pot sa dorm bine noptile,ma foiesc de pe o parte pe alta,cand m-am trezit dimineata ,era totul alb,ninge si acum cu niste fulgi mari,e foarte frumos,numai ca noi azi vroiam sa mai mergem sa ne mai cumparam ceva haine,acum cat mai sunt reducerile.Saptamana trecuta i-am cumparat si la zmeurelul meu primele lui hainute.Voi ati mai cumparat vreuna sau eu sunt singura?
Ieri am fost la moasa,mi-a ascultat bataile inimii la bebe,a zis ca totul e ok ,luni primesc si rezultatul la amniocenteza,dar m-am linistit ptr ca mi-au zis ca daca imi iese ceva rau ,ma suna ei si cum nu m-au sunat sa speram ca e totul ok.
Va doresc un weekend placut

Dienuta 19+

Iar am neuronul acela afectat de sarcina de serviciu....
citeam mesajul tau, apoi m-am uitat iar la profilul tau si vedeam doar"Constanta", apoi iar am citit, si iar, iar...nu intelegeam la ce ora ningea, de ce era totul alb....ma gandeam la ce ora o fi nins la Constanta!

Mancare!!!?? Doar la pepene rosu m-as inscrie!
Glumim, dar daca-r fi sa vb serios, ma ingrijoreaza faptul ca nu-mi place carnea deloc. La fel am simtit si cand eram insarcinata cu Alexia, 4 luni fara carne, si am ajuns sa iau fier buvabil , bleah! N-as vrea sa se repete stuatia!

La noi este inca frumos afara, mi-am revazut curtea, de abia astept sa vina primavara sa scot pe terasa accesoriile.

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

mi-am actualizat si semnatura

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Wow!!! Am intrat special ca sa o felicit pe Crixia pentru sarcina!!!!! Si voua toate va diresc sarcini usoare si bebici sanatosi!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Cu chiu cu vai am reusit si eu sa mai intru.
Din pacate, am lipsit cat se poate de motivat....GRIPA.

Am reusit sa o fac,...sau daca nu...o viroza tare urata.
Ma simt groaznic de cateva zile, din ce in ce mai rau iar de ieri am inceput sa fac si febra, ceea ce e nasol.
In final s-a lasat cu tone de ceaiuri, frectii, medicamente homeopate, paracetamol, etc.
Nu mi-e mult mai bine dar macar febra am reusit s-o controlez, si astazi ma pot ridica din pat, deschid ochii, suport lumina.
Sper sa mearga inspre bine pt. ca deja am inceput sa-l intreb pe barbata-miu daca pot sa-mi dau demisia.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica18+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

lucialu, ce frumossss! Ma bucur ca te-ai mai linistit.
Dienutza, tin pumnii pt luni, dar sigur e totul normal.

Moni, nuuuu, nu inlocui usturoiul cu ardei iute, ba pune-le pe amandoua. Sunt retete care au si "cayenne peper" ca ingredient pt sosul asta.

Motana, chiar ma gandeam sa te intreb cum rezisti cu condimentele acolo, ca pe aia de-i intreb daca-i spicy ei zic nu si mie-mi trebuie pompierii langa mine. Abia astept sa vii de la echo...

Blanca, m-ai magulit, mama-mama, dar eu sunt asa de lipsa la apel din bucatarie si asa de simple retete folosesc ca e o blasfemie pt bucatari si gospodine sa ma bagi in atare categorii. Mai zic si eu cate una, da-i diferit poate pt ca merg pe rapid si simplu, acolo creativitate... vorbind de asta... maine, piept de curcan cu sos de cranberries si ciuperci. Ma duc sa-l marinez.

Nici eu nu prea dorm noaptea cum trebuie, si ma trezesc devreme. Mi-e o ciuda si un dor de vremurile cand bagam cu porcu' pana la 11, 12. Aseara l-a simtit Denisa cu mana pe Pepit, iar azi dimineata tata-su. Azi sughita, haha!

Ma duc sa ma pregatesc, la 2 avem intalnire de canadeze la resto...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Rallu, sanatate multa si refacere grabnica!!!

Sotul meu se intoarce azi acasa cu raceala puternica sau gripa. Nu stiu cum o sa fac sa nu ma molipsesc si eu. Cred ca-l bag la carantina. Of, of, dupa ce lipseste o saptamana se prezinta in halul acesta.

15+

Mergi la inceput