Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 7
Motana spune:
mqqm si eu le trageam cu V8 la greu, imi place gustul tare de tot, era bun si cand aveam greturi. Acum ma lupt cu supa de rosii, asa am facut si cu clatitele, am mancat cateva apoi s.au uscat. Acum parca nu mai am chef de supa
.
moni, cred ca poti sa faci ceva gen sos barbecue daca vrei dulceag.
muffin, tu vb de mine? Si eu le iubesc pe dragele de fructe de mor, de legume tre' sa imi amintesc, ca nu vin by default. Ei, acuma o dai ca bebe e baietel? hmmm abia astept sa vedem ce zice echo de marti ![]()
Ardei copti imi plac de mor, da' aici nu am facut deloc, cu smantana imi facea mama oalei! 
adriana, sparanghelul e scump peste tot, daca va invita cineva la restaurant comandati sparanghel cu somn ca sa profitati de ce e mai scump si bun, hehe! Tu cum il faci?
Alina, ai brabza de vaci acolo sau cum faci? Eu o singura daca am facut clatite la cuptor am pus branza cottage stoarsa asa, a iesit ok.
16+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
CriPOD spune:
Moama ce dezmatz culinar pe-aici.
Patricia, la multi ani fetitei! Cand ai timp sa le faci toate alea?
Sosul pt aripioarele la cuptor e un amestec de miere, sos de soia, usturoi, eventual niste zahar brun si un pic de apa. Dar ar trebui sa fie si de cumparat gata facut.
Alina, vremea e ca-n bancul ala... "Nu-ti place vremea in Canada? Stai 5 minute!"
Trece de la -20 de grade ieri la +6 maine. Ma duc sa-mi caut flip-flopii. Te intreb poate stii... cat sunt birkenstocks la voi acolo la mama lor. Clogs si sandale, daca ai idee.
elenada, ma bucur pt voi ca sunteti in grafic.
Mi s-au golit creierii exact acum, fssss...
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
adrianafedorca spune:
neata
noi ne-am trezit de la 5 si bantuim pe net...la teveu...acum sunt rupta de oboseala cred ca pap ceva si bag nani si poate la pranz o plimbarica in parc ca vad ca a iesit soarele si cred ca iar o sa fie cald
va dorim un weekend frumos
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
18+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Moniland spune:
Buna dimineata!!! Acum sunt la o cafeluta si sper ca apoi sa rezolv si problema
. Azi imi vine sotutul acasa si mi-e un dor de el...
. Sunt curioasa ce mutra va face cand imi vede burtoiul
.
Patricia, eu asteptam tortul printesei in 5 februarie.
La asa meniu cred ca e o petrcere in familie. Sa va distrati bine si mi-ar place sa vad si ceva poze.
Motana, sos-sos dar cu miere de albine. Si sa fie si un pic iute
Dar ce bine suna si reteta picanta. Dupa gusturile mele culinare, ale mele si nu ale bebelusilor
, as putea trai foarte bine in Italia, in China si in Mexic. Nu am fost decat in Italia dar sper sa ajung si in China si in Mexic.
Mqqm, nu am vazut sos cu usturoi si miere in comert, dar o sa incerc si eu reteta ta. Inlocuiesc usturoiul cu ardei iute. ![]()
Muffi, cred ca mananci lube si pentru noi. Bine si faci. Parca vad ca la vara cand apar si pe aici toate dam navala la lube
. Ni se trage din perioada celor 9 luni.
15+

Moniland spune:
Alina, fac vinetele si cu maioneza din ou crud si fara maioneza. Depinde de poftele de moment. Cele fara maioneza sunt mai bune cand sunt vinetele proaspat prajite si nu trebuie decat un pic de ceapa si ulei. Le amestec mai mult si e ca o spuma. Delicioase. Dar de cand sunt insarcinata am mancat si maioneza cu ou crud. Nu de multe ori dar am mancat.
15+

Motana spune:
Patricia,
, fun fun! Sa pui niste pozici sa vedem si noi si cum v-ati distrat si cum a iesit mancarea, aici la noi la odiseea culinara ![]()
Moniland, mie imi place barbecue sauce, daca vrei cauta barbecue (hot) sauce, nu iti pot da reteta caci eu il cumpar
, dar am o prietena care il face si iese tare bun, cu aripioare la gratar sau asa prajite, sau cu orice fel de carne. Poate e si la noi de-a gata si numai il iei de pe raft 
Mie mi se pare ca mi se cam intorc greturile
, si in seara asta si aseara parca simteam asa bleh, hmmm. Vreau sa va spun ca atat asteptata mea supa de rosii azi nici nu voiam sa o mai vad, am muncit degeaba! mQQm, auzi la mine, nici de V8 nu aveam chef.. asta e chiar grav ca mereu am chef de ala. Uof uof, te pui cu pofte si toane de insarcinata!
Imi suna bine salata de vinete cu ardei copti rosii mai ales, dar nu stiu daca as manca daca as avea in fata ochilor.
Vi s-a intamplat si voua sa vreti cu disperare si apoi sa nu mancati cand aveti produsul, sau o iau io razna?
Moni, eu acum tolerez asa un pic picant, la inceput deloc, dar cand mancam afara intrebam daca e picant orice fel de mancare si daca ziceau... "foarte putin, aproape deloc" stiam, gata... e picant, nu super hyper de iti arde gura de picant, dar picant, deci nu mersi. Aici is doar grade de picanterie, nu ca deloc
. Ei, acum nu pot sa mananc nici eu anumite mancaruri fara salsa, na ![]()
muffin dear, creveti? si mai ales cocktail? hmmmm e singurul lucru caruia i-am zis un big NO, desi imi place seafood dar stii povestile cu femeile insarcinate si cu crevetii cica nu prea ne lasa sa profitam. Tu ai mancat? Olei, acuma imi vine in minte un cocktail de crevete cu sos de rosii si avocado, cu un biscuite sarat sau tostaditas.... your fault!
Pupici, sa scrieti mult ca sa am ce citi maine cand ma trezesc!
16+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
andreea_1979 spune:
Buna dimineta fetele ! Eu am eco marti si tripul test sa-mi tineti pumnii si sa dea Dumnezeu sa fie bine !
Patricia Ardeleanu pentru dureri de cap incearca lamaie stoarsa in apa minerala si cu miere , pe mine asa ma lasa durerea de cap . Va pup pe toate
16+
Motana spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui andreea_1979 Buna dimineta fetele ! Eu am eco marti si tripul test sa-mi tineti pumnii si sa dea Dumnezeu sa fie bine ! Patricia Ardeleanu pentru dureri de cap incearca lamaie stoarsa in apa minerala si cu miere , pe mine asa ma lasa durerea de cap . Va pup pe toate 16+Andreea |
Andreea, si eu echo tot marti, echo de vazut sexul de bebe!
Good luck!
16+"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
blanca000 spune:
Neatza fete,
Eu nu stiu ce am, nu mai pot dormii calumea, azi la 6:40 eram in picioare (oare ca ma culc pe la 19:30-20:00 o fi cauza?
..dar daca la ora aia imi e somn de lesin ce sa fac?...). Trebuie sa ma reglez cu somnul asta.....
Vad ca subiectul haleala e la ordinea zilei....cica greturi greturi cand colo vad ca mancam la greu..
eu acum bag un fel de budinca de paste..mi-a facut sotul aseara cam fara gust dar nu comentez..bine ca a facut.
Mi-am gasit si eu in sfarsit pepene. chiar la mine in piata..si a fost buuunn..da' chiar bun..a gustat o mini feliuta si sotul (saracul...nu mai ar eloc de gura mea) si a confirmat ca a fost bun..ne mai luam daca gasim..dar sper sa scada si costul kg
ca am dat ceva...
Azi vreau si eu plimbare pe sub soare..dar cred ca ajung la ai mei la curte in loc de plimbarica prin parc..dar poate imi conving sotul sa ne duca..azi sa profit ca de maine cica se strica vremea si vin iar 2-3 grade...abia astept sa vina luna martie..e luna mea toata de la un cap la altul si e asa frumoasa..cu copacii ei infloriti si cu lalele, zambile, martisoare...uh sa vina odata.
Bafta Andreea si Motana marti la eco.. sa ne aduceti vesti bune si cariucioare colorate
.
Mqqm si Muffinuta " fiti bucataresele noastre" pls.....si de acum inainte..cu condimente si legume proaspete de la voi...
.
Pup si celelalte fete...si pe Adriana care se trezeste ca mine cu noapte in cap..mereu ma gandesc, Adriana o fi treaza azi
?
Noi azi facem 16 sapt..mult inainte si pt noi si pentru voi burticile mele de vara 
16+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
elenada spune:
Hello gagici
Va citesc si ma tot uit la titlul subiectului ca poate am gresit si am ajuns la bucatarese.
Va invidiez ca puteti sa gatiti si sa mancati tot felul de mancaruri.
La mine de 3 zile iau au aparut greturile. Noroc ca spre seara mai dispar si asa mai mananc si eu ceva. Oricum e mai bine decat inainte.
Alina eu am mancat pana acum maioneza cu ou crud. E drept ca oul provenea de la gainile crescute de parintii mei.Pana acum nu am patit nimic.
Moniland cred ca o sa ii sclipeasca ochii sotului tau cand o sa vada burtica. Sigur o sa fie topit.
Patricia sa iti traiasca fetita sa fie sanatoasa si sa creasca mare si sa fie fericita si iubita.
O zi placuta fetelor
elena
+14 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!