Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
pooh spune:
Buna ziua si din partea noastra,dragi burtici!De 2 zile incerc sa recuperez ce ati scris,ati fost tare harnicute!
MQQM,Motana,multumesc pt. password,inca nu am reusit sa vad toate pozele dar recuperez.Incerc sa pun si eu zilele astea niste poze cu mine/burtica,de n-as fi asa de lenesa sa le descarc de pe aparat
.Mi-ati facut pofta de salata de vinete,le-am facut pt. prima oara n v iata mea cu maioneza la borcan,delicios!am bagat o feie mare cu rosii cherri
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
16+
adrianafedorca spune:
am ajuns si eu acasa pe la 7,30...am umblat toata ziua...ma dor picioarele de mor...am fost in parc apo prin mall sa luam un cadou...apoi la mama , am ajutat-o sa faca ciorba de burta, acum acasa am facut repede un tort de crema de zahar ars pt surioara mea, abia ma tineau picioarle dar i-am promis
vinerea viitoare plecam intr-o mini vacanta cu sora mea si prietenul ei, la Dejani langa fagaras cica e superb , ei au mai fost asta iarna cand era zapada era superb, abia astept , pacat ca nu pot pap asi eu bunatati ca au luat pensiune completa si cica fac aia niste mancarici acolo de lesini, o sa pozez tot
cam atat ma duc in pat ca abia ma tin picioarele
moniland zici ca la Kaufland au pepene rosu? la care ala de la obor sau in floreasca? maine daca nu pap si eu pepene rosu mor pe loc
la prima ora ma duc singura si-mi cumpar si-l pap in parcare ca nu mai pot, astept sa-mi spui daca are vreun gust
si noapte buna
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
18+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Moniland spune:
Adriana, la Kauflandul din Tg.Mures
. Iar la gust, asa si asa. De abia se simte aroma.
15+

alinutza78 spune:
buna seara gravidutze
am intrat si eu la apel....am fost plecata toata ziua prin oras, a fost super cald si frumos
muffinuta tu cred ca vorbeai ieri de ardei umpluti cu umplutura de carne...gen sarmale...nu??
ca fetele vorbesc de ardei copti, dar eu asa am inteles...asa ca saptamana viitoare vine sor'mea (un chistoc cu 10 ani mai mica decat mine) tocmai de la Iesi cu oala de sarmale dupa ea
. Cred ca incepe sa-mi placa perioada de gravideala...sunt o alintata
Auzi...ma gandeam la modul in care vorbesti de mancare, cu atata patima si convingere, de ne-ai facut sa lingem monitoarele...cred ca tot asa te descurci si in afaceri...tare mi-e mila de partenerii tai de afaceri..
Motana...no comment
. Intru in delir culinar cu voi.Sunt innebunita dupa sosul salsa..il mananc cu aproape orice..nu am incercat cu ciocolata, dar mai stii??
Imi pare rau ca te lupti iar cu greturile, ca la cate delicii culinare sunt pe forum e pacat sa nu le incerci
. Multa bafta la echo si sa vii cu culoarea carutului
Apropo de mancare...eu tocmai am bobinat o salata imensa din rosii cherry, ardei gras, ceapa rosie, telemea si masline verzi.
andreea 1979 tin pumnii pentru TT. Sunt convinsa ca totul va fi bine. Suntem o odisee de zmeurici ninja care o sa ajunga cu bine la destinatie..
elenada imi pare rau pentru greturi. Chiar nu stiu cum te descurci, ptr ca de cum am intrat pe forum in decembrie te-ai luptat din greu cu ele. Sincer..tot respectul ptr ca le suporti destoinic si cu calm...eu la cat sunt de gurmanda ma urcam pe pereti si le faceam la toti viata imposibila. Daca as putea sa-ti trimit din apetitul meu, tare mult as face-o. Ne-am echilibra amandoua
Dienuta79 multa bafta pentru rezultatul la amniocenteza.
Lucialu felicitari pentru rezultatul la echo. De ce nu ai spus mai mama ca ai echo ca faceam galerie si pentru tine??!!
Frumos tare ce-ai vazut tu la echo...mare noroc de doctor asa bun
Rallu multa sanatate
Moniland multa sanatate si sotului tau. Ai grija sa te feresti de raceala, pentru ca vad ca umbla virusii intr-o veselie. Buna ideea cu carantina
saracul om..nu si-a vazut sotia de atata timp si acum nici nu poate sa o atinga...il compatimesc sincer
Azi mi-am cumparat Jurnalul gravidei de la Diverta. Nu sunt prea incantata, ptr ca mai mult sunt imagini si culori decat informatii care sa ma ajute. Il foloseste careva si cum?
Eu maine am de terminat un proiect asa ca voi fi prinsa in exceluri si ghiduri de finantare..slabe sanse sa ma rup si sa intru la zmeurici, ca-mi fuge cheful de lucru instant...asa ca va doresc in continuare un week-end placut si calduros (ma rog acolo unde se poate ca la Dienuta ninge
).
pup toate zmeuricile
Alinutza
13+
Motana spune:
Rallu, sanatate, ai grija de voi! Lasa ca gripa nu e nimic, esti tu antrenata cu centura mei colorata
, treci usor peste asta! 
alinutza, sa isi zic ca se face aici mancare cu un sos chiar de ciocolata
, ii zice "mole", e pui cu sos de ciocolata si nu mai stiu ce, din pacate e printre foarte putinele feluri de mancare care nu imi plac, nu stiu de ce!
Dienuta, succes la rezultat. Ce frumos sa te trezesti cu zapada, imi aminteste de cand eram mica, tare ma bucuram cand ningea.
mQQm, merci
, si eu abia astept sa vin de la echo sa vad ce carut pun. Aici mancare in general e super buna, si sotul e un chef veritabil
, acuma mananc un pic picant si cand iesim strig in gura mare sa nu puna nimik de spicy, ca oricum aduc ei 10 feluri de salsa si alte chestii care iti fac sa iasa flacari pe nas. La inceput, cand nu stiam cum e fiecare mancare comandam eu ceva ce suna bine si sotul ceva ce era sigur (gen carne cu... ) si daca imi placea mancam, daca nu, faceam schimb de farfurii. ![]()
Ia zi tu, la apel, señora, de ce arata ca vii tomnai din Tonga? Care-i afacerea? ![]()
muffin, azi gatesti sau pe unde ne-ai umblat?
16+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
pooh spune:
A,am uitat sa va zic,de vreo 2 zile simt cum se misca zmeurelul meu

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
19+
Motana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh A,am uitat sa va zic,de vreo 2 zile simt cum se misca zmeurelul meu ![]() ![]() ![]() Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 19+![]() |
Brava, pooh! eu mai astept inca.
Bine ca ai intrat pe gmail, iti trimisesem parola si nu am vazut ca mqqmintrase deja si a zis ca a trimis, sa fim intelese, nu am intrat peste!
Acum are toata lumea parola? Cine nu, sa strige aici si ne activam.
Pupici!
16+"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
adrianafedorca spune:
neata
se pare ca iar sunt prima pe aici...sunt treaza de la 2 noaptea, am avut un vis urat cu bebelina si am adormit tare greula loc, iar la 8 eram iar in picioare
azi dimi am simtit-o si eu in sfarsit bine bine pe bebelina mea draga, daca pana acum simteam ceva dar nu eram sigura ca ea ea acum clar a fost ea, Doamne ce emotii am avut...parca era prima data in viata cand simteam ..va spun sincer am uitat cum e
blanca
azi noaptea la 2 ma gandeam si eu la tine , oare o fi treaza? mi-a fost lene s ama dau jos din pat de frica sa nu-mi fuga somnul de tot, eu si la Cezar aveam insomnii...asa ca sunt obisnuita
alina si eu am faut maioneza din ou fiert si ou crud si am papat , acum mi-ati facut pofta de vinete iar eu fara maioneza nu pot manca iar aia de la borcan nu-mi place
Moniland offf...credema ca as veni si pana la Tg Mures pt o felie de pepene...trebuie sa caut si eu ca lesin de pofta
cat despre raceala sotului eu zic sa te feresti, mai bine sa doarma in alta cameara 2-3 zile pana ii mai trece putin ca tare pacatoase mai sunt raceleile astea mai ales acum ca nu putem lua mare lucrru, tin pumnii sa nu te molipsesti 
Rallu sanatate multa, pt febra poti pune si otet la picioare , eu la aproape 39 cat facusem ma speriasem tare rau si am luat sosetele le-am bagat in otet le-am stors si le-am pus in picioare in juma de ora aveam 36...
lucialu ma bucur mult ca tu si bebe sunteti bine 
pooh bravo si eu am simtit-o azi dimi bine de tot 

_
18+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
fetelor e cineva care merge la dr ION IONUT de la giulesti? dr meu pleaca in iunie din tara si mi-a zis ca o sa vorebeasca cu dr Ion Ionut sa nasc cu el, care e si seful lui , stiu ca e foarte bun si ca doctor si ca om dar as mai vrea o parere, am incercat sa fac o programare la cabinet abia in aprilie am gasit liber, voi mergeti la cabinet sau la spital?
_
18+
it's a girl !!!
Moniland spune:
Motana, pui cu ciocolata nici nu ma mir ca nu-ti place.
Alinutza, multumesc 
Pooh, superrr!!!!
Adriana, o sa ramai usor dezamagita cand o sa mananc pepenele, dar sigur il mananci pe tot
.
Sotul a dormit in alta camera, dar ii duceam ceaiuri si am stat si eu un pic cu el acolo. Of,of, barbatii bolnavi cu pretentiile lor. Vreau ceai, vreau paine, prajita, vreau iaurt ......
Azi noapte dupa pepene va dati seama ca m-am tot plimbat la wc, si dupa ce-mi faceam treaba, imi simteam burta intarita in partea stanga jos. Pun mana se relaxeaza si apoi o simt mai tare tot in partea stanga un pic mai sus. Iar pun mana, iar se relaxeaza. Cred ca era puiutul meu.
15+