Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, mamici de zmeurici!
Si eu am fost matinala azi, la 8 deja nu mai puteam dormi, asa ca m-am dus si am papat o banana cu iaurt. Am zdrobit bine banana si am amestecat-o cu iautul. Macar stiu ca am papat putin calciu. Laptele zace in frigider dar nu ma pot apropia de el, abia daca reusesc sa mananc putin iaurt odata la cateva zile...
L-am sitit si eu pe bebe azi dimineata, mai da cate un sut si simt foarte bine cand sunt cu mana pe burtica. Ieri dimineata era a pus si sotul mana pe burtica si a simtit si el pe bebe . De fapt el a simtit o unda in burtica si i-am explicat ca era bebe (matzele nu puteau fi,inca nu isi incepusera activitatea...).
Joi avem si noi eco, numar zilele....
N-am reusit sa scriu ieri si azi, dar am citit tot.
Fetelor, ma uimiti, mai ales ma innebuniti cu atatea feluri de mancare!!! Nu-mi vine sa cred ce gospodine sunteti!! Doamne, daca as sti si eu sa gatesc asa. Oricum la unele retete ma uitam ca matza-n calendar...nici nu stiam ce-nseamna unele ingrediente...Doamne, noroc ca n-are sotul prea multe pretentii de la mine din punctul asta de vedere, altfel eram pierduta...sau ma inscriam la niste cursuri, ceva. Oricum vreau sa fac si eu niste chec, stiu ca fceam cand eram in liceu si-mi iesea tare bun. Ia sa mai incerc odata...
Ieri am reusit sa ies si eu seara putin, la o piesa de teatru, ca restul zile am facut treaba prin casa, si-mi ziceam ca lasa, o sa ies azi sa ma plimb, sa iau aer, cand colo ce sa vezi, ceata, frig, umezeala....ooaaaa !!! Zicea una din fete ca abia asteapta sa vina primavara. Subcriu si eu !!!! M-am saturat de vremea asta ca de mere padurete.
Multa sanatate la toate burticile si multa bafta la cele care au ecografii saptamana viitoare!
Pupici!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

uliiasi stai sa vina bebe si sa creasca putin sa vezi ce inveti rapid sa gatesti

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 18+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

'neata
De-abia am termina de va citit. Harnicute mai sunteti. Eu n-am intrat ieri ca am fost tot intr-o curatenie si mancare si azi, de-abia am razbit sa citesc ce mai e nou pe la voi.
Eu am profitat weekend-ul asta ca a venit mama si s-a ocupat ea de Iulia, asa ca am putut sa mi le fac toate, asa, in ritmul meu, si cum imi place. Doamne fetelor, bine e cand ai pe cineva langa tine sa te mai ajute. Mama mea locuieste in alt oras si vine si ea cand poate, o data la luna sau la doua luni . Dar si cand vine ... doamne bine mai e.

Noi luni mergem la control, de-abia astept, sa-mi tineti pumnii . O sa vin cu vesti, sper sa aflam si ce culoare va fi caruciorul.
Va pupic pe toate si sa aveti o duminica frumoasa. Fug sa lenevesc, acum cat pot

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 16+

BB nr. 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineta fetele ! Eu am inceput tratamentul pentru nesuferita de vaginita , dar nu cu tratamentul ala agresiv dar de dr. mea cu cu LOMEXIN crema recomandat de alta doctorita ( cateodata e bine sa mai ceri parerea si la altcineva ) . A mai facut cinava tratament pentru vaginita ? Pe mine m-au speriat dr. si asistenta ca daca nu o tratez se pot rupe membranele, insa o alta doctorita mi-a spus ca nu este periculoasa pentru copil ! Voi ce credeti ?16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!
adrianafedorca sa stii ca gasesti pepeni si rosu si galben in Cora si mai incearca si in Megaimage ca si astia au fructe multe. eu iau de ceva vreme din cora pepeni si nectarine si sunt gustoase.
Va urezs succes fetelor care urmati sa faceti ecografii si sa aflati ce carucior veti plimba
andreea_1979, succes cu tratamentul, nu stiu ce sa-ti spun. oricum, nu cred ca e bine sa ai ceva netratat, mai ales in sarcina. asa ca daca iti prescrie cineva un tratament mai putin agresiv cred ca ar fi bine sa-l urmezi.
Va urez o zi frumoasa!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mi-am facut un ibric de suc de mandarine proaspat stoarse si acum il savurez citindu-va...

Micaalsa bafta maine la eco si sa ne aduci vesti bune.

Am scos o agita pentru tine.

Andreea trateaza-te ca nu e bine sa stai asa...sa treaca si sa fie locul curat acolo

Uliiasi l-ai simtit pe bebe la 17 sapt..ce frumos ..abia astept si eu..deocadata la noi nica nica...dar astept acum din zi in zi...

Adriana eram treaza in toiul noptii dar nu intratat sa ma dau jos din pat..eu stau in pat si ma sucesc pe toate partile, ma invart pana cand nu mia pot si ma ridic..azi am reusit performanta sa stau in pat pana la 8 si un pic.
De dr ION IONUT am auzit si eu numai de bine, stiu ca e f f ocupat. Am o colega care merge la dansul (nu e graviduta) dar ei ii place tare. Si mai am inca una care a nascut cu el acum ceva vreme (vreo 9-10 ani) si il tot lauda...deci o sa fii pe maini bune stai linistita.

Ieri, normal ca nu am ajuns in parc ca are sotul diverse treburi, asa ca am ajuns la ai mei la curte si am stat pe sezlong la soare..tot a fost bine..Azi e urat afara, bate si un vanticel si e cetzos asa....ma duc tot la ai mei ce sa fac..decat sa stai in apartament..mai bine aer de curte curat si sanatos..mai ales ca stau la 10 minute cu masina departare.

O duminica frumoasa fete si cu bun..

16+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna dimineata la zmeurici,azi nu stiu cum am reusit,dar azi am dormit si eu pana la 10,30,ieri l-am simtit toata ziua pe bebe,se misca intruna,dar cand pun mana pe burtica se opreste imediat.Azi vrea sotul meu sa-i fac copanele si ciupercute la cuptor si ma innebunit ca ii este pofta de un tort,am cumparat aseara tot ce ne trebuie si azi ma ajuta sa il facem,cum ma corupe el pe mine sa mai pun ceva kg,parca era mai bine cand aveam greturi ca nu puteam manca mai nimic,acum bag de toate.
Multumesc tuturor fetelor care imi tin pumnii pentru maine

Dienuta 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Dienuta,ce tort faci?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Pooh fac un tort cu frisca ,cu portocale si ananas.

Dienuta 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello dragutelor

Moniland multa sanatate sotului tai si sa te fereasca pe tine de raceala.

Rallu multa sanatate si insanatosire grabnica.

Alinutza cred ca daca as fi ramas si eu insarcinata acum 4 ani cand mi-am propus sa am un bebe si as fi ramas natural cred ca as fi fost un monstru. m-as fi plans de greturile astea de as fi tampit pe toata lumea. Dar cand in sfarsit ramai insarcinata dupa 4 ani de mers prin spitale dpa sute de analize dupa doua ferilizari in vitro nu mai zici nimic decat ii multumesti lui Dumnezeu ca te-a ajutat sa ramai insarcinata si atat.

Lucilu felicitari pt bebelusul tau sanatos.

Bafta fetelor care maine merg la eco sa se intoarca cu vesti bune.

elena +14
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput