Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
doinique spune:
salut zmeuricilor,
abia am reusit sa citesc ce ati scris de aseara pana azi.
eu ieri am fost la tara, pt acelasi motiv soare si aer curat, apoi cumparaturi si azi bucatareala. noi avem azi chftelutze marinate, ciorba de legume si fasole verde. sa stiti ca am vazut si eu ieri pepeni in auchan dar eu nu ma omor dupa ei, prefer limele si sweety.
m-am uitat pe prima pd si ne-am inmultit suntem 90, poate pana se hotaraste muffi o sa fie 100. 
felicitari fetelor pentru rezultate si bafta celor care merg maine, facem galerie
adriana sa stii ca si eu ma trezesc la fel dim, dar nu am putea sa deschid lapul, stau cu ochii in tavan sa nu-mi trezesc jumatatea.
as face azi si ceva dulce da'n-am idei.
muffin, moni dati-mi idei dar nu spuneti clatite
va pup, ma uit sa vad ceva dulce si vb mai tarziu
doina
blanca000 spune:
Fete,
inca nu m-am pozat sa pot pune si eu poze in albulul d epe gmail dar am pus ultima poza a lui bebi la mine in semnatura la bubi mic pozemie mi se pare asa frumos......

.
Promit sa pun si cu burtica..diseara il pun pe sot sa ma pozeze...clar....

sunt peste cap indragostita de burtica mea.....
16+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
doinique spune:
a, stiam ca vroiam sa raspund ceva dar nu-mi aminteam ce si cui
muffinuta, analiza aia pt toxoplasmoza de care zicea dariaioana parca, si eu trebuie sa o repet maine dar nu se face la 12 sapt de sarcina se repeta la 12 sapt. eu analizele de sange, vreo 4 pg de analize le-am facut la inceputul sarcinii, undeva la 4-5 saptamani, si acum repet doar toxoplasmoza pt ca nu am imunitate si pt ca am pisica. 
va pup, dc imi aduc aminte de ce ceva va mai scriu
doina
lorelay_28 spune:
Buna,
sunt Loredana din Oradea si doresc sa ma alatur grupului mamicilor de zmeurici de iulie si august 2009.
DN. 18.11.1980
UM: 12.11.2008
DPN: 19.08.2009
multumesc!
doinique spune:
buna lorelay, bine ai venit, fetele mai vechi o sa-ti treaca datele pe prima pg
sarcina pana la termen si un bebe sanatos si mancacios.
muffinuta ti-am zis ca o sa fii nr. 100?
mai vedem
doina
ClaraJ spune:
Salutare dragi mamici,
LORELAY_28 - Bine ai venit si sa ai parte de cea mai frumoasa sarcina si de cel mai sanatos si dulce bebel!
Eu am fost cam lenesa, acum in week end, cu scrisul. Sunt singura, ca al meu sot e plecat in Atlanta ( o sa incepe sa filmeze in curind) si mai imi pierd si eu timpul cu ce mai pot.
Azi o sa ma intilnesc cu mama soacra sa mergem in niste magazine de bebei sa ne facem o idee. Poate o sa si cumparam ceva.
Bai, mamicilor, m-ati terminat cu mincarurile voastre. Salivez de numa' numa'. Mi-e dor de maica-mea. Auloeu abia astept sa merg in Romania. Sa vedeti voi cite chestii o sa bag in mine.
In rest, cu somnul de noapte stau relativ bine. In sensul ca ma trezesc de vreo 2-3 ori sa fac pipi si cam atit. Ma pun la loc la somn si, in general, adorm. Daca nu, imi apind TV-ul si-mi obosesc ochii pina adorm.
Cam atit pentru azi,
Pupici,
Clara
monica2008 spune:
doinique aici in italia analizele la sange si urina se fac in fiecare luna chiar si cea de toxoplasma si cred ca e f bine asa
bun venit noilor burtici
eu maine ma duc la dr sa vad ce imi da pt infectie urinara abia astept sa_l vad pe bebe la eco din 19 feb
monica mamica in devenire
+18
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
micaalsa spune:
lorelay, bine-ai venit. sarcina usoara si bebe sanatos si la termen. Te-am adaugat si pe listuta 
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
16+
BB nr. 2 
pooh spune:
Buna dimineata!!!!Azi sunt matinala,pt. ca s-a terminat vacanta si am pregatit-o si am trimis-o pe fiica mea la gradinita.....Uff,ce as mai fi dormit
BB misca ff. mult,aseara in pat dansa,ma distram copios,chit ca tati era un pic invidios pt.ca el nu simtea mare lucru....adica mai nimic![]()
Va veni si vremea lui insa......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
19+
dariaioanaxx spune:
Adriana- buna, eu sunt pacienta dlui dr Ion Ionut Adrian; si din auzite este cel mai bun medic care urmareste sarcini de la Giulesti; eu cand am mers prima data la dansul nu eram gravi si mi am pus in gand ca atunci cand voi ramane insarcinata sa fac tot posibilul, ca dansul sa mi urmareasca sarcina; pt. ca pt. un bebel dorit si asteptat 1a ani, se merita, sa facem totul, nu?
in fine, mie mi a placut nu numai ca medic , ci si ca om, si asta a contat mult; este f. constiincios, nu te lasa balta si mai ales este un om integru;in legatura cu programarile, dansul este in spital, la Planing si la un cabinet particular, langa gara de nord;la Planing si la cabinet, programarile sunt facute cam cu doua luni inainte; insa din ce am vazut, gravidele le urmareste la spital, in ficeare zi de la 14,30 in afara de joia; mie asa mi a spus si asa mi a cerut sa vin; azi am programare la dansul, la 16,30 la Planing, programare pe care am prins o la inceputul lunii ianuarie; in rest cred ca o sa vin tot la spital;
Muffinuta, Elenada, Moni-

tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !