Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

neata
Dienutza79 sa stii ca si eu am facut primele cumparaturi pt , dupa ce am aflat ca este baietel nu am putut sa nu ma abtin sa-i iau si lui cate cva , si m-am simtit tare bine

Crixia nici eu nu pot sa mananc carne, dar ai mei toti ma indoapa si mai ca ma obliga sa mai mananc cate o data carne

eu sunt cam ingrijorata ca nu-l simt pe bebe decat ca un mic fluturas in burtica , iar la mana nici atat, saptamana trecuta ma linistise ecografia , nu a trecut nici o saptamana si iar incep sa-mi fac tot felul de ganduri azi trb sa sun sa vad unde ma programez pt morfofetala de 20-22 saptamani

va doresc o saptamana cat mai usoara

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, dragi mamici de zmeurici!

Am intrat sa va urez sa aveti o saptamana usoara si frumoasa si sa creasca bebeii in burtici !!
La mine s-a schimbat programul de lucru, ne-a mutat de la 8 jumate la 5 jumate in loc de 9-6, asa ca m-am trezit cu juma de ora mai devreme....o pretioasa jumatate de ora de somn...dar ma bucur macar ca plec la 5 jumate...
Multa bafta fetelor care merg azi la eco!!! Asteptam vesti !!!
Bine-ai venit printre noi, lorelay! Sa fii sanatoasa si sa creasca bebe mare si sanatos!

Va imbratisez cu drag!

Iulia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

Pony la multi ani
multa sanatate , fericire si o sarcina cat mai usoara si un mare si sanatos
pop

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragutzelor!

LA MULTI ANI PONY!

micaalsa – bafta azi la eco...te asteptam cu vesti.

muffi – felicitari pt bebe...mai e putin si treci de pragul critic

blanca – tare dragutzel zmeurelul tau

anne-marry - ce mai faceti voi? pe unde umblati?

Nu am reusit sa recuperez chiar tot din urma..sa vad daca mai pot citi printre picaturi azi.

Noi in we am fost la Valcea..a fost o vreme minunata si parca am o stare de bine cand e soare afara. Am mai fost si la un control...bb e bine..destul de cumintzel si tot pudic..il simt din cand in cand..dar nu tot timpul..oricum citeam ca ei dorm cam 20 de ore pe zi..deci asa ma linistesc cand nu-l simt.

O saptamana frumoasa si plin ade optimism va doresc

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 19+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Alynakiss,e f. bine cum il simti tu pe bb.Eu il simt doar de cateva zile imi faceam probleme,pt. ca sunt si la a doua sarcina,cand teoretic ar trebui sa-l simti mai devreme......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Pony,la multi ani!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Pony, LA MULTI, MULTI ANI FERICITI !! Sa creasca bebe mare si sanatos si sa vina la termen!

Iulia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pony, , sa traiesti, sa fii fericita, sa faci un copilas sanatos si cuminte.
Daria, succes la dr. Poate prinzi curaj si vrei si tu pe lista.
Loreley, bine ai venit!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Doinique, nu stiu daca merele ar fi un indiciu de fata sau baiat, dar sunt foarte sanatoase pentru bebei. Toate ar trebui sa mancam cel putin un mar pe zi. Eu mananc mai rar si numai pt ca stiu ca ii fac bine lui bebe. Si zmeuricile sunt la fel de indicate in sarcina, ca tot suntem la forumul de zmeurici

Motana, Muffin si Clara multumim pentru reteta de guacamole! Chiar am avocado coapte si era timpul sa le fac.

Alina, eu am facut maioneza numai din oua fierte cu ulei si lamaie si a iesit foarte buna.

Cat despre supa de brocoli cu branza, a facut sotul meu aseara cat eu dormeam. Foarte buna! El a pus si smantana, care s-a imbranzit putin, dar e buna. Numai ca daca viitoare facem fara smantana.

Patricia, sa-ti traiasca fetita! Si multumim pentru reteta de ardei copti.

Motana, tu scriai ca ti-e pofta de mamaligia si nu gasesti malai? Oare nu poti sa bagi boabe de porumb intr-o rasnita de cafea?

Adriana, dr Ion Ionut nu e in concediu in iulie? Eu asa citisem pe un forum. Am auzit si eu de la o prietena numai de bine de acest dr. Ea a nascut de 2 ori natural cu el. Eu una asa mi-am ales dr, unul care sa incurajeze nasterile naturale si probabil ca as fi mers la el daca nu as fi auzit de treaba cu concediul in iulie.

Crixia, nu-ti face griji ca nu-ti place carnea. Noi suntem vegetarieni, deci doar cu peste, lactate si oua creste bb in burtica si la fel va creste si dupa aceea. In familia noastra mai sunt 3 copii vegetarieni de 3, 4, respectiv 8 ani si toti sunt sanatosi si inteligenti. Bebeii cresc foarte bine fara carne si e foarte normal ca gravidele sa nu suporte carnea, pentru ca, la origini, omul nu manca decat "fructele si semintele pamantului", conform Bibliei.

16+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, cele care simt bebelusii, voi in ce zona a burtii ii simtiti? Si eu am prin burta tot felul de ... senzatii, si ma gandesc ca poate face si bb ceva pe acolo. Dar doar in partea stanga. Sunt curioasa la voi cum e.

15+

Mergi la inceput