Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
noce spune:
Cred ca l-am simtit si eu pe bb vineri seara, cand stateam intinsa in pat, cu fata in sus. Era ca un gandacel intors cu piciorusele in sus. (Acum imi pare rau ca nu l-am simtit ca pe-un fluturas, dar asta a fost senzatia.)
Era cam la un deget mic mai jos de buric. Parca acolo pune si dr echograful cand il vede.
Cand puneam mana acolo unde simteam, se oprea, parca se linistea.
Sambata dimineata m-am trezit la 6 cu gandul sa stau cu fata in sus si sa-l simt pe bb. Eram cam somnoroasa si am avut impresia ca l-am simtit, dar nu pot sa bag mana in foc.
La multi ani, Pony! 
O saptamana usoara si pofticoasa tuturor!
16+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
pooh spune:
Moni,eu il simt zona buricului,cu 3-4 degete in dreapta lui....Na,ce explicatie am tras.....
Se vede ca am baut doar jumatate din cafeluta
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
19+
mamilivia spune:
neatza fetele! in primul rand la multi ani PONY
sa dea Dumnezeu sa cresca mare mare bebicul tau si sa ai parte doar de bucurii!!!
Moniland, eu o simt in partea dreapta, si tot acolo pot sa ii aud inimioara, numai acolo. Am fost tare speriata sambata cand am pus stetoscopul si nu am auzit-o, dar spre seara a bucurat-o pe mami si s-a miscat si am reusit sa o aud.
astazi trebuie sa ne schimbam semnatura pentru ca aseara am trecut la 18 saptamani. am crescut mari
am pus si eu doua poze pe mail. va pupacesc pe toate
s-a nascut o mare iubire
sufletul meu
+17 
Motana spune:
Pony, LA MULTI ANI!!!
Loreley, bine ai venit!!!
noce, nu stiu cum sa "prepar" acasa malaiul, avem un fel de faina de porumb (din care se fac tortillas) dar e foarte fina, cam ca faina alba, ar trebui ceva mai grunjos... daca ma apuca poftele cele mari poate incerc malai homemade. ![]()
O saptamana placuta! ![]()
17+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
dcmkarmi spune:
Multumesc mQQm de parola 
Minunate burticile ![]()
Am sa fac si eu niste poze in weekend.
13+
uliiasi spune:
Moniland, cred ca depinde foarte mult de pozitia in care e bebe in burtica.
Si eu il simt tot lateral, mai mult in dreapta, cateodata si in stanga. Dar cred ca poti sa-l simti oriunde, pentru ca el (ei, in cazul tau :)), se misca tot timpul, isi schimba pozitia, deci acum poate sa dea un sut intr-o parte, iar peste o ora poate sa-ti dea un sut in alta parte...Se da si peste cap, e foarte activ. Eu de cand am inceput sa-l simt, l-am simtit in mai multe parti, dar ce-i drept, mai mult in dreapta...
Pup! (mama, ce explicatii am dat...asa s-a priceput baba...)
Iulia
18+ 
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Am fost deconectata rau in weekend in toate sensurile..nu insist,dar stiti voi pasa aia proasta cand ai impresia ca totul lucreaza impotriva ta ..si am senzatia ca parca tot nu mi se intampla in sfarsit lucruri bune in viata..
Va doresc o saptamana extraordinara,fara nervi,greturi,probleme..si cat mai multe carucioare colorate!!
Fetelor cxare azi fac eco,scot si eu majoretele ca imi plac de numai!!

mult noroc azi si pumnii stransiu,sa veniti numai cu vesti bune !!
Doinique..merci pt raspunsuiri..cred asa cum zici ca,cu tot stresul asta..am zile bune dar si din celelate..o gramada,dar incerc sa ma obisnuiesc ca e bine..cred ca ajung dupa nr 100 la lista cu gravidutze,pana imi trec piticii de pe creier..de azi dimineata de la 5 ma tot fatai in fata oglinzii si mi se pare ca burtica e mai mica,ba sanii(Elena ma stie,sunt obsedata cu sanii mai mici)..barbatu-meu zice ca am nevoie de eco zilnic..
si unul la creier..dar ma intelege in ce emotii stau..numar zilele acum au inceput si alte emotii,vineri imi schimba tratamentul apoit dublu test,alt hop...pana acum nici nu m-am mai gandit..
Motana..am lasat-o moale cu gatitul,ieri am fost la restaurantul thai de care mai scriam,am mancat super,nu am comandat prea condimentat ca am mai avut probleme..azi vreau sa fac ceva,probabil un pui la ceaun..sau caserola cum ii zicem aici cu legume..
A propos de lube ieri dimineata am fost intr-un mall in vecinatate,am plecat cu 2 pepeni zdraveni..luati din locuri diferite,nu am mai vrut sa ma risc in caz ca unul nu era bun..aici toti pepenii indiferent de marime au acelasi pret..cam 1,50euro..asa ca i-am rupt spatele lui barbatu-meu..dar nu a cracnit..i-a carat la masina..cica dpa ce am descarcat tot in frigider:"the fridge is full,you cannot put a pin inside!"
am ras ca nebunii..
Fetelor azi sunt cam aiurea,am inceput iar saptamana asteptarilor,numar iar zilele..va scriu mai tarziu,tb sa recuperez ce ati scris peste weekend..
la toata lumea si asteptam numai vesti bune!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
muffinuta spune:
Pony,la multi ani si tot ceea ce iti doresti tu sa ti se implineasca!
Dariaioana..azi stiu ca si tu ai eco...bafta multa!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Giova spune:
burtici!!!
ne primiti si pe noi?
Eu sunt Ioana am un baietel de 3 anisori si unul in burtik, de 17 sapt.
.
Am mai cibiectul vostru, eram indecisa daca sa intru sau nu, uite ca azi m-am hotarat si am postat, ar fi pacat ca bb2 sa nu aiba un grup pe acest forum.
Am citit ca il simtit pe bb. La prima sarcina si eu l-am simtit pe Marco, ca un fluturas, pe la 16 sapt. Acum....e altfel...il simt de la 13 sapt., ma loveste in partea stanga, chiar l-a simtit si tati pe la 14 sapt. si cateva zile, tare fericit a fost.
revin mai tarziu....azi nu ma simt prea bine, cred ca am luat si o viroza...asa ca profit si stau in varful patului.
_
Gio
16+ si Marco(06.01.2006)
poze
doinique spune:
buna dimineata zmeuricilor, nu am apucat sa citesc tot ce ati scris azi
dar vreau sa-i zic lui pony la multi ani, sarcina usoara si un bebe sanatos.
mamicilor care fac azi teste ecografii sau alte analize bafta multa sa veniti cu carucioare colorate.
eu sunt la birou si nu am f mult timp liber dar incerc sa raman logata.
muffin bine ai revenit, iti dusesem doru' in we.
si eu am fost la un restaurant chinezesc in we ca muream de pofta iar duminica am facut chiftelutze. 
si eu mai am stari din astea cand mi se pare ca degeaba imi este f rau ca nu stiu dc bebele e bine dar pana miercuri nu mai e asa mult. o sa-l vad ca mi-e un dor de el de numai pot 
va pup, sa aveti o zi buna 
12