Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea c spune:
Neata!
La multi ani Pony
! Sa fi santoasa si iubita, iar la vara sa ti in brate un bebe asa cum ti-l doresti!
Blanca foarte frumos zmeurelul tau
. Cand mai mergi la eco sa afli culoarea caruciorului? Am si eu doua poze frumoase cu zmeurica, dar nu m-am bucurat prea mult de ele ca am lasat ecografia la Medlife pentru TT. Cand o recuperez o sa scanez si eu pozele.
Loreley bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
Moniland la mine bebe se simte peste tot sub linia buricului. Acum fiind foarte mic are loc sa se fataie cum ii place.
Am citit in w/e tot felul de retete si am fugit sa-mi achizitionez ingredientele. Zilele astea fac guacamole si broccoli gratinat
. Multumesc fetetlor pentru retete si astept si altele la fel de interesante!
Andreea
17+
Denisa Ioana si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
pogos spune:
buna burtici!
La multi ani pentru pony! iti urez multa sanatate!
muffinuta bafta multa la eco astazi!
de asemena bafta si celorlalte fete care au eco! sa veniti numai cu vesti bune, bune!
am mancat si eu in week-end mancare chinezeasca...mi-era un dor sa mananc, dar cu greturile mele, cand ma gandeam sa manac...mi se facea mai rau. cu toate ca in mod normal as manca mancare chinezeasca zilnic
![]()
va doresc o saptamana frumoasa si cu bucurii!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
Grishca spune:
Dariaioana eu stiu de la dr Ion Ionut ca este in concediu in iulie. De asemeni mi-a recomandat ca dat fiind felul in care lucrurile decurg in Romania, sa imi aleg de pe acum un alt medic. Motiv pentru care mi-am ales (dupa primul trimestru in care am mers la dr Ion)un alt medic despre care stiu sigur ca va veni sa ma asiste la nastere, si sa monitorizeze sarcina pana atunci.
Dr Ion Ionut este intradevar un om. Are partea aceea umana de care multi medici, in speta ginecologi, au uitat. La el programarea este programare, iti explica, iti spune ce poate si ce nu poate, face echo daca ii spui ca ti se pare ca ceva e in neregula. Eu cred ca este foarte atent cu pacientele lui si este normal, adica nu primeste bani, fara chitanta.
muffinuta spune:
Pogos,
merci mult pt urari ,dar eu nu am eco azi..as vrea eu cate unul zilnic
!asa poate mi-as scoate gargaunii din cap!..de abia in weekend merg la doctor..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
pogos spune:
la cum a citit neuronul meu ametit...

Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
buburuza1979 spune:
Buna mamici de zmeurici !!!
Insfarsit mi-am luat inima in dinti si am revenit printre voi! Multe nu ma stiti pt ca nu am mai scris de fooooooooaaarte mult timp aici!
Asadar vreau sa urez si eu Bun Venit gravidutelor noi si sa avem toate parte de cea mai frumoasa odisee si sa ne tinem la vara puiutii sanatosi in brate!!!
Cum la inceput a fost o perioada dificila si nu se mai terminau parca vestile proaste am dat bir cu fugitii
in sensul ca mi-a fost frica sa mai scriu pana nu treceam si eu de perioada respectiva... Tot timpul am stat cu morcovul sa nu ajung si eu pe lista prietenelor ... asa ca am luat o pauza de forum...
Poate credeti ca a fost lasitate dar sincer nu mai aveam cuvinte sa scriu ... M-a durut f tare ce s-a intamplat fetelor mai ales ca ma apropiasem sufleteste f tare de ele 
Si acum sa trecem la lucruri frumoase ![]()
Eu sunt bine ... burtica creste (avem poze cu ea la semnatura
) ... bebe e bine si el... dublu test a iesit excelent si acum vineri sunt programata la triplu test... sper sa trec cu bine si de acest hop!
Eu marturisesc ca pana acum am luat 7 kg ... eram foarte slaba cand am ramas gravi si acum pot sa zic ca am ajuns si eu la o greutate normala...
Hainele nu ma mai cuprind si sunt disperata oarecum ca nu gasesc niste pantaloni draguti de gravi... toti mi se par urati si super scumpi... bine nici nu am umblat pe la toate mall-urile sa caut...dar asta imi ramne de facut cat de curand ca deja nu se mai poate...
La cele 7kg puse pot sa zic ca ati contribuit si voi
pt ca desi nu am mai scris v-am citit tot timpul si cand s-a ajuns la pofte si mancaruri va da-ti seama ca m-ati "inspirat" tare mult !!! 

Eu nu am avut probleme prea mari cu greata (f putin la inceputul sarcinii) asa ca mai toata ziua stau prin frigider ![]()
Am multe sa va povestesc numai ca neuronul gravid e cam senil si acum nu mai tin minte ce vroiam sa va mai spun ... o sa revin pe parcurs insa ![]()
Va pup si bine ne-am regasit si sa avem parte numai de vesti minunate de acum incolo 

15+
zmeurica mea
poze
buburuza1979 spune:
apropos de guacamole... si eu sunt moarta dupa el ...
eu in frec cu usturoi pisat lamaie si iaurt pana iese o pasta ... si deobicei il mananc la fripturi pe gratar...
15+
zmeurica mea
poze
PatriciaArdeleanu spune:
Buna burticoaselor!!
va scriu pe fuga caci sint in criza de timp si nu dezvolt foarte mult.
am citit tot ce s-a scris, am vazut ca foarte multe fete ne-au urat "La multi ani" si va multumesc din suflet la toate!!!

am avut petrecerea simbata, cu meniul pe care il stiti deja, totul a decurs foarte bine si frumos, si da, a fost petrecere in familie, caci noi sintem familie mare, rebecca are parte de matusi multe din partea mamei (noi sintem 4 fete si un baiat) si ea este topita dupa ele/el.
Pozele au fost lasate in grija sotului, care de fapt a facut doar un filmulet cind am venit cu tortul, noroc ca am pus eu mina si am facut vreo citeva (le gasiti in e-mailul trimis de mine sapt trecuta in contul webshots).
Imi pare rau ca nu am facut si la inceput cu masa pregatita, dar poate e mai bine asa, sa nu creem pofta acum![]()
am stat simbata toata ziua in picoare, dar am avut putere pentru ca era un eveniment placut. dar ma simt foarte obosita, pentru ca ma trezesc in fiecare dimineata de o saptmaina incoace numai pe la 3-4 am, ma duc la pipi si nu mai adorm pina spre dimineata cind trebuie sa ma trezesc. e foarte neplacut. si la sarcina cu rebecca am foast asa, nu genul somnoros.
maine ma duc si eu la echo, speram sa aflam ceva.
am si eu rezultatele analizelor, se pare ca sint sanatoasa tun.
eu simt niste chestii ciudata prin burta, dar nu imi dau seama daca sint de la bb, dar inainte nu simteam asa ceva. e o senzatie stranie pe care nu prea pot sa o descriu, e ca si cum mi s-ar pune cite un mic nod/circel neduroros prin diverse parti ale abdomenului, ca si cum s-ar intari asa cite un punct si se relaxeaza. nu stiu ce sa zic.
La rebe tot cam asa am simtit in perioada asta, era exact ca senzatia unui fuior, a unei ape care se scurge intr-un mic virtej, nu stiu cum sa ma exprim.
la multi ani Pony!! bien ati venit Lorelay si Giova!! bine ai revenit buburuza!!
la toata lumea!!o saptamina buna!!
Patricia
s14 si Rebecca
05.02.2005
blanca000 spune:
Ia uite cine a revenit pe aici.....buburuzabine ai revenit, chiar ma intrebam de ce nu mai scrii....
si ce burtica frumoasa ai tu acolo..ai aflat si ce culoare ai la carucior?
Andreea Cmultumesc din suflet pt complimente la adresa zmeuricii..pai la sf lunii (cred ca pe 23) ma duc la un nou control..poate atunci aflam si noi ce e bebe.
Pony LA MULTI ANI si un bebe santatos si norocos.....si distractie placuta azi...
16+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
buburuza1979 spune:
hehehe merci fetele de reprimire 
blanca000 
la eco de la 12 sapt mi-a zis ca ar fi 90% 
acum eu zic ca era totusi cam mic sa se vada ceva ...
vineri la eco sper sa se vada mai bine si sa vedem daca mai are putica sau nu 
15+
zmeurica mea
poze