Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

LA MULTI ANI!!! PONY
Multa sanatate si bebel grasunel si cumintel

Giova, bine-ai venit, ma bucur ca te-ai hotarat sa intri la noi. Pai cum altfel, se poate??? Sarcina usoara si bebel sanatos. Da-ne datele si te trecem in listuta.

buburuza, bine-ai revenit, ma bucur ca esti bine. De multe ori m-am intrebat ce-o fi cu tine dar parca mi-a fost si un pic frica sa scriu sa intreb ... asteptam un semn Ma bucur ca ai trecut cu bine peste primul trimestru si s-o tinem tot asa toate, trebuie

blanca, pai daca e 90% ... atunci asa o fi. la noi azi a fost procentul de 100% ... asa ca bietul tati e in minoritate. Am ras copios pe seama lui ca mi-a spus, dupa ce i-am dat vestea, ca a treia oara nu se mai risca

Eu azi am facut si TT si eco 4D ... am vazut-o asa de bine pe gazulina
Ma astept la TT sa-mi iasa valori aiurea ... trezita de la 4.30, drumul pana la Cluj, am fost super obosita . Sa vedem acum, sa speram ca va fi bine.
In rest, numai de bine de la noi. Sa aud tot lucruri de bine si de la voi toate, tare m-as bucura.
u all

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 16+

BB nr. 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, multumesc de lamuriri cu miscarile bebelusilor. Explicatii pe intelesul meu. M-am uitat azi la pozele vostar, superbe. Care mai de care mai frumoase, iar de burtici nu mai zic nimic.
buburuza, ce bine ca ti-am vazut burtica. Noi suntem cam de aceeasi varsta a sarcinii, chiar daca apar pe lista mai sus.

Azi o prietena mi-a zis ca a vazut la TV o vedeta, nu stia cine, care e insarcinata in 15 sapt si nu i se vedea deloc burtica. Asta fiind un apropo la burtica mea, ca zilele trecute mi-a vazut-o. Cred ca sunt eu mai sensibila acum pentru ca tare m-a deranjat. Dar noroc cu pozele voastre ca vad ca burtica mea e normala. Si nu m-am ingrasat f. mult ca azi am 15 sapt si 5 zile si nu am pus pe mine decat 2 kg. Eu zic ca nu e prea mult, mai ales ca sunt 2 bebelusi. Dar sunt un pic trista ca mi-a dat de inteles ca am burta mare. Oricum i-am zis ca eu am 2 bebelusi in burta. Sac!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Micaalsa felicitari pentru fetita....bravo..sa fie sanatoase, frumoasa si norocoasa toata viata ei.

Cat despre 90% baietel e de fapt la buburuza...la mine..inca astept urm eco sa vedem daca ne arata si noua ceva.....

16+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

hop si eu mi-am facut curaj sa scriu, pt ca de citit va citesc mai de mult. salutari la bebici si burtici. noi avem termen pe 30 iulie. deci avem acum 15 sapt si 4 zile
pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

micaalsa, felicitari pentru fetita!!! vreau si eu

Moni, comparatiile astea nu sint bune la nimic. nu te mai stresa. si asa e, tu ai 2 bebelusi!!

Patricia s14 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

blanca, scuze, incurcai borcanele . dar ma intelegi, emotiile noilor vesti

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 16+ cu

BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

moniland, stai linistita. si mie mi se vede burtica... si fata si profil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumesc de primire fetelor!!
Micaalsa vad ca esti alabiuleanca ca si noi. doar ca de 4 ani stam in Timisoara. la ce dr. mergi, in Alba? Felicitari pt. fetita.....si noi ne-am dorit una, dar DD ne da tot un baietel. Eu, sincer, inca sunt sub stare de soc, asa de mult vroiam fetita, dar s-a vazut asa de bine....incat nu mai sper ca peste o luna la eco 4D sa fie vreo schimbare. Speranta moare ultima!!!
Datele mele: data nasterii - 14 feb. 1980
UC - 16.oct.2008
DPN - 23 iulie 2009
Marco 6 ianuarie 2006.
Blanca doar pe tine te cunosc, din pozele de la Miresici, mai exact de la nasi. parca anul trecut am nasit impreuna, nu mai stiu...ca si cu un an inainte am facut-o.
Buburuza si mie mi-a spus la 12 sapt. ca e baietel. se vedeau outele, doar ca la varsta aia a sarcinii se puteau confunda cu labiile fetitelor. eu am sperat, dar acum l-am vazut in toata splendoarea...
Sa dea DD ca la tine sa fie ce-ti doresti.

Si eu am facut TT, probabilitatea ca bb sa aiba Trisomia 21 este de 1 la 6238. eu l-am facut caci luasem niste pastile de slabit in prmele 2 sapt. de sarcina, nu stiam....dar pana acum totul e ok.
Peste o luna fac eco pt. malformatii si 4D.

Ca si in 2006, vad ca si acum predomina baieteii, numai perioade dintra-stea imi aleg sa fac copii.

_
Gio16+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna ziua la zmeurici!!!
Azi am primit si eu mult asteptatul rezultat la amniocenteza si a iesit perfect normal,acum suntem 100% siguri ca e
PONY LA MULTI ANI!!! multa sanatate ,sa ai o nastere usoara si un bebe asa cum ti-l doresti tu.[pup
Micaalsa felicitari ptr fetita
Buburuza79 ma bucur ca ai revenit printre noi

Dienuta 19+

Mergi la inceput