Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Intru si eu sa va salut!
Bun venit noilor burtici cu zmeurici!Sarcini usoare si BB-ei sanatosi!
Pony LA MULTI ANI!!!Sanatate,sa fii iubita si in vara sa fii cea mai fericita mamica de BB sanatos si voios!
Micaalsa FELICITARI PT FETITA!!!Sa fie sanatoasa!
Alinutza nu e nici o problema,stai linistita.Eu am mai spus ca voi merge la dr,dar am incercat sa ma linistesc pe mine,daca repetam intr-una eram mai stresata si cu siguranta va stresam si pe voi
MQQM,Elenada multumesc frumos dragi burtici!
Succes fetelor care fac teste/ecografii zilele astea!Doamne ajuta sa va intoarceti cu vesti bune si foarte bune!
Eu azi am dat sange pt DT si acum astept sa vad cand primim rezultatele,dar sunt linistita.Am incredere in Dumnezeu ca va fi bine si in dl dr.De cand mi-am vazut minunea si am scapat si de piticii cititi pe fisa sunt calma si sper sa raman asa.
Iubitele,care aveti pofta de capsuni,cred ca oferta e valabila pt tot lantul de magazine din toata tara,asa ar fi normal:la Kaufland sunt capsuni din Grecia la oferta:5,6 lei/250 de gr.Eu mi-am luat in sfarsit azi.
Si in WE mi-am facut salata de vinete ca mi-era tare pofta.Carnea nu o mai suport.Am facut friptura si de pui si de porc si mi s-a intors stomacul numai de la mirosE prima data cand mi se intampla asta...
Aaa Moniland nu am fost cred pe faza la tot,dar pt ce te necajesti aiurea,ca zice x sau y nu sh ce?Sa zica...daca atat ii duce "creerul"...Esti gravida si inca ai 2 BBlaci in burtica.Mie seara mi se vede burta de spui ca am 7 luni si dimineata zici ca e iesita din tura,dispare o buuuuna parte.Asta e!Dar sincer de cand l-am vazut pe puiul meu nu mai vreau nimic decat sa ma bucur de sarcina mea,ca si asa trece timpul repede si sigur ii voi duce dorul la burtica.
Sa aveti o saptamana frumoasa!
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

moniland nu te mai supara cu burtica, e normal sa creasca, mai ales ca ai doua minuni acolo. si fiecare femeie este altfel, difera si conformatia.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

Buna mamici dragi!

Pony LA MULTI ANI si tot ce iti doresti tu pentru anul ce vine pentru tine si bebe-ul tau!

Tuturor fetelor care au intalniri cu dr. saptamana asta, le tin pumnii si sper sa vina doar cu vesti minunate.

Din Belgia cea gri, va urez o saptamana frumoasa si linistita!
Luana +15

PS. A mai pus cineva ca mine 5 kg pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Bine v-am regasit, zmeurici! Eu de cateva zile ma confrunt cu dureri ascutite prin abdomen, de fapt, aproape de incheietura piciorului... Sunt cam ingrijorata, nu stiu ce ar putea fi, bine ca azi dupa-amiaza am ecografia la doctor si pot sa il intreb. De-abia astept sa ajung, poate azi imi va spune si mie ce culoare va avea caruciorul, ca deja intru in saptamana a 17a.

Weekenedul asta am avut si noi primele temperaturi pozitive dupa muuult timp, asa ca am profitat si nu am stat deloc prin casa. Ce frumos trebuie sa fie la caldura... Cumparaturi pentru bb inca nu am facut, dar cred ca ma voi duce si eu zilele urmatoare sa da o raita prin magazine... Sper ca dupa-amiaza sa aflu si la ce fel de lucrusoare sa ma uit, pentru baietei sau pt fetite.

Burtica a crescut saptamana trecuta, am luat si 1 kg, dar din pacate am probleme mari cu calculatorul, cred ca trebuie sa cumparam altul... Asa ca n-am avut cum sa pun pozele... Trebuie sa le transfer pe laptop si sa le trimit de acolo. V-am admirat pozele cu burtici, sunteti niste mamici frumoase si aveti niste copii f reusiti.

Apropo de pofte si de retete, eu mananc in fiecare zi cate 2 castronele cu capsuni si zmeura, sunt f bune si chiar am nimerit unele f gustoase, nu din cele cu gust fad, pe care le cumparam iarna trecuta. Vineri mi-a fost pofta si am facut peste la gratar cu mamaliguta si mujdei de usturoi. Vad ca imi place din ce in ce mai mult usturoiul, sper ca nu e nici o problema ca il mananc in sarcina...

Cu somnul am si eu probleme, in sensul ca ma trezesc pe la 5-5:30 am si nu mai pot dormi,si asta se intampla indiferent la ce ora ma culc seara.

La multi ani,Pony!!! Si bine ati (re)venit mamicilor de zmeurici!

Luci- ce mult ma bucur pentru rezultatul la test, asa ceva am simtit si eu cand am iesit de la doctor dupa ecografia de la 12 saptamani... E un miracol, intr-adevar. si ai grija de tine si bb-ita

mQQM - cum ai petrecut weekendul asta cu temperaturi normale? Eu sunt incantata la maxim de vremea de afara, nici nu mai vreau sa aud de stat indoor. Ce face pepitzel? Cand te duci la urmatorul control?

Dienutza79 - felicitari pentru rezultatul la test si pentru culoarea caruciorului.. Se pare ca intr-adevar baietii sunt la putere sezonul asta.

Patricia - si eu de-abia astept sa ajung dupa-amiaza la eco, poate-poate aflu si eu ceva. Bafta maine!!!

Noce - cred ca si eu am inceput sa simt ceva de vreo 2 zile, e ca si cum sunt niste aripi de fluturas care se zbat fff usor... Cel putin, asa cred eu ca l-am simtit, insa cred ca mai trebuie sa treaca putin pana il vom simti mai puternic. De-abia astept sa experimentez toate astea.

O sa revin eu... O saptamana usoara, fetelor!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Buna fetelor!

In sfarsit mi-am luat si eu inima in dinti sa scriu la odiseea asta pe care o urmaresc de cand s-a deschis.
Dupa multe peripetii am reusit sa ajung si eu (abea la a 5-a incercare) aproape de 13 saptamani de sarcina.
Datele mele sunt"
DN: 20.11.1977
UM: 11.11.2008
DPN: 18.08.2009
Va doresc tuturor o odisee de vis!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetelor m fost la eco si e sigur baietel am si poaza cu cuculetuare 270 de g si tare activ
sotul am spus ca si lesina cand a vazut cuculetul
a spus dr ca daca continua sa ia in greutate asa il nasc sigur de 4kgcum o fiisanatos sa fie
pt infectie mi_a dat antibiotic nu prea vroiam eu antibiotic dar asta e bebe sa fie bine

monica mamica in devenire+18denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

almiona, bine-ai venit la noi !!! sa ai un bebe sanatos !

romanitza, si eu am avut pofta de peste la gratar cu mamaliga si mujdei, si am facut ieri si a fost asa de buuuuun. A cumparat sotul meu un gratar de fonta de pus pe aragaz, special ca sa nu se prinda carnea pe el. Daca ati fi vazut cum s-a prins pestele ala, valeleu....am reusit sa-l desprindem pana la urma, a ramas toata pielea acolo, dar tot a fost foarte gustos.

Mai am 10 minute si plec acasa, iupiei!

O seara frumoasa, burtici!

Iulia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Monica, felicitari pentru baietel!!! Minunat! Ce mare a crescut, deja 270g, wow!! Multa sanatate, sa-ti treaca infectia repede.
Pup!

Iulia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

monica, felicitari pentru caruciorul albastru!
Legat de vaginita, in carticica mea desteapta scrie despre vaginita bacteriana . Iti fac un rezumat:poate cauza complicatii ale sarcinii ca ruptura prematura a membranelor si infectie intraaminiotica, care poate duce la travaliu prematur. Poate fi de asemenea asociata cu o greutate mica la nastere. Tratamentul cu antibiotic este eficient.
Bine ca ai descoperit-o si scapi de griji, Iar referitor la nasterea unui copil sub greutatea normala, la cum se dezvolta Denis Stefan, slabe sanse.
Bun venit fetelor!!!! Sa aveti sarcini usoare si bebelasi sanatosi!!!

Micaalsa, oooo inca o printesa, superrrr!!! Iulia ce zice? sau e prea mica? Numai nepoata-mea de 10 ani se roaga sa fac doua fetite .

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

la capitolul ce ne-am dorit fetita sau baietel ... pai la inceput si eu si sotul ne-am dorit baietel ... si nu numai noi pt ca in familie e plin numai de fetite ... si toata lumea isi pusese sperantele in noi ca facem baietelul care sa le duca numele pana la capat ...

dar cand pierzi o sarcina si te chinui ceva timp sa ramai gravi din nou nu mai conteaza ... sanatos sa fie!!!
faza e ca de cand am ramas gravida unde inainte vroiam numai baiat, acum am inceput sa zambesc la gandul ca ar fi o fetita... parca numai nume de fetite imi vin in cap ...
de visat nu am visat nimic prevestitor ... asa ca astept vineri sa vedem ce ne zice nea ecografu ... daca ramane baietel sau s-a schimbat pe parcurs

oricum ce o fi abia astept sa il tin in brate si sa ii rontai talpitele

15+

zmeurica mea

poze

Mergi la inceput