Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
iulie.aug09 spune:
Giova, Almiona, Clauf1000 sunteti in listuta!!!!
Sa dea DD sa ne vedem la vara cu bebelasii in brate. 
buburuza1979 spune:
micaalsa felicitari pentru printesa 
monica2008 felicitari pentru cuculet 
abia astept si eu sa vad si eu clar ce surpriza de zmeurica am in burtica 
ca data trecuta cand a zis nea eco ca e baietel a trecut repede pe acolo si nu am apucat sa vad si eu cuculetul... si cand l-am intrebat daca se vede asa de repede a zis ...aaa ai 12 sapt, bine atunci e 90% cuculet 

15+
zmeurica mea
poze
Moniland spune:
Da mai fetelor asa e cu burticile, dar hormonii din sarcina ... Azi am fost toata ziua trista pe chestia asta. Dar imi revin si o sa ma falesc cu burtica cu gemenuti. ![]()
15+

buburuza1979 spune:
fetele imi puteti trimite si mie PM cu mailul comun? ca vreau sa imi clatesc si eu ochii cu burticoasele frumoase si sa pun si pozicile mele ca sa fie toate la un loc
merci mult
15+
zmeurica mea
poze
pogos spune:
moniland te inteleg. eu la prima sarcina am avut burta mica si aveam un stres, mai ales ca era o colega de serviciu care imi tot spunea ca nu-i normal sa fie asa mica...dar ma linistea medicul. si fetita a avut totusi la nastere 3.350 kg.
sper sa-ti treaca temerile 

Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
claus78 spune:
buna, fetelor! sunt o burtica de 16 saptamani.In iulie-august cred ca o sa nasc . Deocamdata nu stiu daca este fetita sau baietel dar eu cred ca e fetita.Am cateva poze de la ecografie dar nu stiu cum se atasazea.stie cineva?
elenada spune:
Moniland de ce esti tu trista? M-ai pierdut pe drum. Care e problema e burtica prea mare sau prea mica?
Eu am cunoscut o fata care are gemeni si e insarcinata in 18 saptamani. Eu am burtica mare rau in comparatie cu ea. Amandoua avem acelas doctor si amandoua avem doi bebei sanatosi si bine dezvoltati.
Marimea burticii depinde de la femeie la femeie. Tata timp cat bebeii sunt ok restul nu mai conteaza. Asa ca lasa trstetile si fii fericita pt comorile din burtica ta pt care ai luptat atat.
elena
+15 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
buburuza1979 spune:
Moniland eu zic sa stai linistita cu burtica...
de burtica mea se mira lumea ce e mare si nu e decat un bebe acolo... mai e si prima sarcina... dar eu le inchid gura ca e un bebe sanatos si hranit bine si ca imi place burtica mea de nu mai pot
sunt indragostita de ea si nu pierd nici o ocazie sa o scot la vedere ... numai haine mulate port ![]()
sa ma fi vazut vineri ... cand am iesit vineri de la munca la pranz si am vazut ce vreme superba e afara am luat tot Magheru la picior cu burticosul la inaintare... vai ce mi-a placut 
tu ai 2 bebei acolo asa ca e normal sa ai burica la vedere 

15+
zmeurica mea
poze
alinutza78 spune:
Buna ziua gravidutze
Eu va scriu din Craiova...de azi sunt in delegatie pana joi...
pony
, sa ai o sarcina usoara, un bebel sanatos si frumos
Bun venit la zmeurici gravidutzelor: lorelay, giova, clauf1000, almiona. Sa aveti o sarcina usoara si sa ne vedem bine sanatoase in vara, cu bebei frumosi.
Bine ai revenit buburuza. Tin pumnii pentru rezultatul la TT
Lucialu tin pumnii pentru rezultatul la DT. E bine ca mai dispar piticii pe creier
Micaalsa felicitari ptr fetita si tin pumnii pentru rezultatul la TT
monica felicitari ptr cuculet...aaa, pardon ptr baietel![]()
. Si multa sanatate..
Bafta multa fetelor care merg zilele astea la echo (Motana, Patricia 

)...si de-abia astept culoarea carucioarelor. Sunt curioasa cu suprematia baieteilor
. Si bagam agitate, majorete...pe gustate, pe incercate![]()

muffinuta capul sus...mult optimism...sa vezi ce-ai sa razi in vara de starile astea...si-ai sa plangi de nopti pierdute si scutece schimbate
mama...ce invidioasa sunt pe voi ca simtiti bebelul. Eu simt doar carcei..si astia cred ca sunt de la balonare...da' vine si vremea mea
pup zmeuricile...si va doresc o saptamana buna, pline de evenimente pozitive si vesti bune...
Alinutza
13+