Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 18
buburuza1979 spune:
acum am vazut si PM-ul
si merci mult ... acum intru sa ma delectez ![]()
15+
zmeurica mea
poze
micaalsa spune:
Giova, mi-am stors creierii o gramada si nu stiam de unde iti stiu nik-ul. Acum mi-am amintit, cand mi-ai zis tu. Pai am scris intr-o vreme pe la topicul fetelor din Alba Iulia
Chiar ma bucur ca gasesc pe cineva cunoscut. Deci tu doi baietei, eu doua fetite
V-am zis cum a reactionat sotul meu la aflarea vestii ca e fetita? El care isi dorea 3 copilasi, acum a zis ca gata, la al treilea nu se mai risca
Am ras de el cu lacrimi dar mi-a fost si mila. Chiar isi dorea un baietel.
Dar fetele baieti aduc, nu? ![]()
Moniland, nu cred ca Iulia constientizeaza foarte tare lucrul asta. i-am spus, tot canta de atunci un cantecel cu "sulioala"
... e figura. Si mi-a zis ca, atunci cand iasa sulioala din burtica, ii arata ea cum coloreaza peretele 
O alta chestie care acum imi vine in minte: inainte sa raman insarcinata, cand nu erau planuri de bb2, ea tot zicea ca vrea un fratior. Asta a fost pana in ziua cand am aflat ca-s insarcinata, cand s-a schimbat si a mea, fara sa apuc sa-i spun nimic. De-atunci a tinut-o tot cu placa ca vrea sulioala
. Deci, m-am convins si eu ca exista un al saptelea simt intre fratiori ![]()
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
16+ cu 
BB-lina noastra 
Alina spune:
Ziua buna,dragi mamicute de zmeurici!
Cum ati petrecut weekendul?
Noi,ca de obicei,weekend plin.Simbata cumparaturi,spre seara am fost la un mare magazin de mobila,i-am comandat pat fetitei.Ea dormea intr-un Juniorbett(70/140),efectiv nu vroia sa-i cumparam altul si acum am convins-o,il da pe al ei fara remuscari lui bebe
.
Incet-incet,ne gindim si la camera lui bebe,deocamdata asteapta goala dar ideile sunt pe rol
.
A,duminica am fost la patinoar.Si am patinat dar numai o ora.Mama mia,ce bine a fost!Intial amzis ca nu patinez eu,numai sotul si copilul,nu mi-am luat patinele de-acasa dar acolo nu am putut sa stau departe,am inchiriat o pereche
.
Giova si Almiona ,bine ati venit
.
Giova sa stii ca eu te pot intelege bine ca iti doreai o fetita.Si eu sunt topita dupa fetite,nu ca baieteii nu ar fi dulcei dar dorinta de caruciorul roz se leaga de bucuria aceea feminina de a alege rochite,fustite si alte cochetarii gen ochelari,ceasuri,bijuterii,de a impleti codite si de a inventa frizuri,de a merge mai tirziu la un shopping ca intre fete
.Eu inca nu stiu ce am dar imi doresc mult inca o fetita si in acelasi timp ma consolez ca daca data asta am un baietel-dulcel,totusi am si o fetita in casa
.
Tu esti asa de tinara,poate mai tirziu iti mai aduce barza si un carucior roz.
Pony ,La multi ani,fericiti!.
Micaalsa ,felicitari pt caruciorul roz
.Poate lunea viitoare voi afla si eu,sper ca e roz.
Multumesc tuturor fetelor ce mi-au dat sfaturi despre maioneza
.
Luanaambro,cred ca 5 kg nu-i asa mult,din cite imi amintesc erai slaba,cam ca mine.Daca ma gindesc bine,si eu am cam 5 kg in plus,am aproape 53 si am plecat de la 48.Totusi eu nu am mai pus de 3 sapt nimic,maninc normal si nu mult,nu prea am nu stiu ce apetit,am pofte,gatesc,gust putin si gata-s,saturata
.
Moniland ,te cred ca nepotica isi doreste fetite,e ca si fiica-mea de 7 care vrea numai si numai surioara
.
mQQm ,cum ai petrecut la intilnirea de canadeze?
Scuze,retin ca m-ai intrebat ceva de clogs.De care vrei,de plastic,de lemn?
Tuturor gravidutelor le doresc o saptamina usoara,plina de vesti bune.
Revin,ma duc sa controlez lectiile
.
Alina,mami de printesa si baby 
CriPOD spune:
La multi ani, pony!
Bine ati venit, Lorelay, Giova, clauf, almiona, claus78!
Bine ai revenit, buburuza!
micaalsa, felicitari pentru fetita, Monica felicitari pt cuculetz! Dienutza, felicitari pt rezultatul la amnio.
muffinuta, priveste partea buna: starile astea ale tale, most likely, nu-s altceva decat hormonii care marsaluiesc prin tine, semn clar ca e totul bine cu bebe.
romanitza, s-r putea sa fie ligamentele, iti tin pumnii la echo, da un semn cand iesi de acolo. Eu te pandesc! Vremea a fost de vis, ar fi grozav sa tina asa pana dupa weekendul urmator, ca avem minivacanta, nu? Plus ca se mai topesc din muntii astia, poate-mi apare si mie jumate de driveway la iveala.![]()
Vreau si eu instructiuni de peste la gratar. Asa, mura-n gura... de care cum cat, etc. Noi de cate ori am incercat, ori s-a uscat, ori s-a fierto-imprastiat. Please...
Eu am constatat sambata ca am mai pus 4 kg de la ultima masuratoare, care era +4 deja de vreo sapt jumate, am tot facut tara la cantar, si cu oameni si cu obiecte, da-de, da-de e stricat. Atata e, cred ca ma rostogolesc pana la capat. Nu prea stiu unde sunt kg, ca nu le vad prea clar, dar socul mental la vederea "acului", e major.![]()
Sambata am fost la resto cu fetele de pe forum, am mancat precum o sparta, aia de acasa nici nu stiu ce-au mancat ca n-am facut nimic. Duminica am constatat ca pieptul de curcan planificat era pe cale de disparitie, marturisit barbatul ca el facea de o vreme snitele din el, si noi credeam ca-s din piept de pui.
Asa ca, cu schimbarea de temperatura de care zice romanitza, ne-am delectat cu frigarui la gratarul de afara, cartofi la ceaun si salata.
Aseara am facut pita de banane, ca n-am mai scapat. Apropos, am incercat reteta de pe youtube (era asemanatoare cu a mea, dar cantitati mai mari si cum la noi era prea putina de obicei...) , pusa de motana, cu nuci multe, a iesit foarte bine, chiar mai buna ca a mea. O fi de la smantana!
Pepitzel misca mai bine la muzica, am observat, desi nu prea stiu ce program are el acolo. Cand il simt cand nu, cand ma linistesc, cand ma panichez vreo zi. Azi imi cumpar stetoscop, de cand m-am hotarat misca adesea.
Am ajuns sa imi fie frica de periuta de dinti, imi vine sa vomez, mai e cineva?
O saptamana super!
edit, c-au mai aparut 2 pagini de cand ma tot compun.
Alina, ai avut curaj sa te pui pe patine? Nah, bine, eu sunt marcata. Mare patinatoare, nu cad niciodata, figuri, mi-am rupt wristul acu' 3 ani si-am tras-o 8 saptamani, cu operatii, tije, chestii. De atunci mi-am cunoscut frica.
Intrebam de marca birkenstock, eram curioasa care este price-range acolo la mama lor.
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Alina spune:
Fetele,scuzeee,am vazut ca sunt mai multe noi-venite:
Lorelay,clauf, claus78,bun-venit!
mQQm ,da,m-am urcat pe patine.La inceput mi-a fost putin teama sa nu ma vad pe jos dar nu s-a intimplat nimic,nici macar febra musculara nu am facut
.
Sa stii ca si mie imi e greata cind ma spal pe dinti.Nu stiu care-i treaba,am probat deja vreo 5 paste de dinti,tot astept sa-mi treaca de la sine.
Eu am planuit sa fac in seara asta ciocolata de casa.Am gasit lapte praf la cutie,am luat alune si migdale,le-am pus putin la cuptor si is asa de bune ca le-am pus gind rau
.Am deschis de 50 de ori cumptorul,le-am injumatatit...
Revin io...
Alina,mami de printesa si baby 
ely_cta spune:
Buna seara fetelor!
Cand am deschis si am vazut cat am de citit,nici nu stiam ,sa va citesc sau sa va dau inainte vestea cea mare!Azi am avut eco de 12 sapt!Totul e perfect,si avem 90% un
.Puteti sa ma treceti in lista ,pentru ca eu eram sigura ca e baiat.Am avut un vis si in ziua aia mi-am facut testul si am vazut ca sunt insarcinata.De atunci,la toata lumea spun ca vom avea un baietel,dar pana azi nimeni nu prea ma credea!In rest totul e super si lichidul amniotic,si placenta,si colul.Doctorita a fost super si mi-a dat si doua poze si un cd cu cateva poze si un filmulet.Cred ca am revazut filmuletul de 100 de ori de cand am venit acasa!Doamne,si este plin de energie,chiar si doctorita a ras cand a vazut cum se misca...Eu dupa calcule sunt in 12 sapt,dar cand s-au terminat masuratorile,dr mi-a spus ca ecograful ii arata 13 sapt.Mi-a zis ca e mai lungut.Are cu cine sa semene,pt ca sotul meu are 1,82cm.Parca acum o sa suport mai usor si greturile si varsaturile.Chiar ma trezisem foarte rau de dimineata,la 4.30 mi-am vomat fierea,apoi am stat 2 ore cu ochii pe pereti si cand m-am trezit de tot,iar am vomat.Nu aveam pic de energie...pana sa-l vad pe bebe.Apoi mi-am revenit total!!!!Chiar se merita sa trecem prin orice,numai sa avem parte de bb-ei sanatosi!!!
Pony,
la multi ani si un bb sanatos!
Crixia,dr.Ciufu nu mi-a facut eco intravaginal,ci pe burtica.Eu ma asteptam sa fie intravaginal.Nu cred ca a avut vreo importanta ca era sotul cu mine.E o dulce,o sa-ti placa!Iti da explicatii.Mi-a spus ca nu are rost sa-mi fac triplu test,pentru ca totul e ok.O sa vb si cu dr. ginecolog.
Eu nu stiu daca o sa mai intru in seara asta,maine nu o sa prea am timp,pentru ca miercuri plecam intr-o mini vacanta si ne intoarcem duminica!Va pup pe toate,sa aveti o zi a indragostitilor super,plina de iubire si rasfat!
+12 sapt
doinique spune:
buna seara la zmeurici, am reusit sa recuperez tot ce ati scris azi.
felicitari ely_cta pentru bculoarea caruciorului. chiar ma intrebam ce mai faci pt ca nu am mai vazut nici un mesaj. mini vacanta placuta si un bebe sanatos.
Micaalsa felicitari pentru fetita, si monica pentru baietel. si eu inainte de a ramane insarcinat bma gandeam la un eventual copil doar ca fetita si acum imi doresc din suflet un baiat. e vb de hormonii nostri sau de neuronu' virusat
va pup pe burtici 
miercuri sper sa pot aduga si eu o culoare la carucior
12
Luanambro spune:
Alina multumesc pt incurajari. Intr-adevar si eu am plecat de la 49 si acum am ajuns la 54kg, 54 +. Asa cum spunea si mQQm socul mental e major mai ales ca inca mai incap in vechile haine iar burta are "usoare urme" de balonare. Si eu mananc moderat, sunt fara pofte si consum foarte multe lichide. In sfarsit...incerc sa nu ma crizez si sa imi spun ca bebe e sanatos si va sti el sa o ajute pe mami sa revina in forma.
Lorelay,clauf, claus78,bun-venit si din parte mea si sarcini usoare!
Micaalsa felicitari pentru fetita! Nici nu stii cat ma bucur sa mai vad putin roz printre carucioare, mai ales ca si eu pe al meu tot asa mi-l doresc.
Va imbratisez,
Luana
+15
lorelay_28 spune:
Buna fetelor,
multumesc pentru primire. Sunteti extraordinare. Imi pare rau ca nu am aflat mai repede de voi si de odiseea care se scrie. Eu sunt o viitoare mamica in 13 saptamani. Nu stiu inca ce este bebele dar suntem foarte curiosi sa aflam. Noi ne dorim mult o fetita, asta poate si datorita faptului ca in familie avem pana acum numai baietei. mai am si cateva prietene care tot baietei au asa ca toata lumea asteapta de la noi o fetita![]()
vad ca sunt printre noi mamici care au aflat de la 12 saptamani....si eu as vrea sa aflu mau repede....
in 25 februarie merg la control si sper sa primesc si eu un raspun.
In rest ne bucuram de bebele nostru (este primul) si ne tot facem planuri: cum amenajam camera, cum o sa-l tinem dimineata intre noi si o sa ne jucam cu el, cum o sa ne zambeasca. oare cu cine o sa semene? O sa aiba parut sau nu? care va fi culoarea ochilor?.....o multitudine de intrebari ![]()
ma bucur ca fac parte din clubul mamicilor de zmeurici![]()
va imbratisez si va pup pe toate 
CriPOD spune:
ely_cta, felicitari pt baietel!
Alina, cu spalatul pe dinti macar e una din trei, dar daca imi bate vantul un singur fir de par inspre zona gurii deja ma "gag". Asta-i mod garantat sa mai "oac" si la varsta asta, si-i nasol ca mi se poate intampla in public. Nu are gres metoda, e penibil...
Vad ca ati inceput discutii cu aranjatul camerei lui bebe, eu la capitolul asta nu prea am chef si tragere. Zice-se ca inainte de nastere ne-ar apuca "nesting instinct" mai serios si la mine asa a fost in trecut, dar exact acum, desi am eliberat o camera, eu as vrea sa fac nursery abia dupa ce mai creste bebelea. Deocamdata il bag in dormitor la mine cu cateva piese... un cosulet, o masa de infasat, un balansoar si cam atat. Mai vedem noi cum ma mai schimb, dar cred ca-s defecta rau.
Si daca va fi un plangacios noaptea, ptiu, ptiu, cred ca ne da tac-su afara din dormitor, nu mai conteaza ce vreau eu.
Si nici de hainute n-am nicio tragere de maneca, sa vedeti voi ce minunatii de fetite am vazut, insa, nu te poti abtine. Magazinele sunt 75% haine de fetita, alea de baieti trebuie sa le cauti prin spate si-n colturi.
Nu's de ce, am asa o viziune ca il voi tine tot timpul dezbracat, in scutecel si in brate! Las' ca-mi trece...![]()
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">