Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
ClaraJ spune:
Salutare dragi mamici de zmeurici,
PONY - LA MULTI ANI cu multa sanatate si voiosie pe toate planurile.
GIOVA, ALMIONA, CLAUS 78 - bine ati venit si sa dea Dumnezeu sa aveti parte de o sarcina de vis si de copii super sanatosi si prea putin pingaciosi.
Felicitari tuturor mamicilor care au fost deja la eco precum si celor care au aflat deja sexul la bebic.
Bafta multa tuturor celor care se preagtesc de eco saptamina asta si sunt sigura ca or sa vina cu vesti super bune.
Eu, dupa cum scriam si ieri, am fost la o tura de cumparaturi cu mama soacra. Bine, nu vrem sa cumparam inca prea multe chestii ( si noi asteaptam sa vedem exact ce o sa fie) dar cind intri in magazinele astea de bebei, jur ca nu te poti abtine asa ca am cumparat un fel de trusou asa, e compus din 5 chestiute, o haiosenie. L-am cumparat vernil, o culoare neutra si l-am sunat pe tatic imediat si i-am povestit isprava. A ris de nu mai putea.
Miercuri se intoarce si al meu sot acasa si ma gindeam sa-i preagatesc o ciorbica de perisoare si parca mi s-a facut pofta de chiftelute. Offf, eu sunt cam lenesa cu gatitul dar trebuie sa ma urnesc.
Greturile nu mai sunt asa de puternice, inca nu maninc ca o sparta, dar oricum resimt o oarecare imbunatatire mai ales ca nu mai depind de canapea asa de mult.
Doamne ajuta si sa ne continuam sarcina cu cit mai multe pofte.:)
Pupici si o seara buna,
Clara
Mamica de bebica de 13+
CRIXIA spune:
Ely_cta felicitari pentru bb baiat! Ce a spus tati?
Eu am mai facut eco la dr Ciufu, e un om calm, linistit, isi face treaba cu rabdare, nu-i expeditiva. Chiar ma gandeam sa te intreb dupa, cum decurge ecografia. Iti multumesc!
Drum bun si sa va intoarceti sanatosi!
Noi suntem singuri sapt asta, Alexia a plecat la Predeal cu bunicii paterni. Eu nu prea am fost de acord, dar nu ma puteam pune contra vantului. Sper sa ninga un pic sa vada si ea un peisaj de iarna, ca-n rest nu are ce sa faca acolo, nu stie ski si nici nu e cu cine trebuie s-o invete. Deja ne este dor de ea, parca suntem cuci.
Din categoria "Pofte" in we am cumparat pepene verde fara samburi si a fost bunicel. Pofta a fost mai mare!
Am mai gatit bame cu pui, o iubere de a mea din copilarie! EU tind mai mult spre legume, carnea o ignor.
O sapt usoara va doresc burtici!
Crixia mami de
Alexia-Maria ( 22.iul.2003) &
+11 sapt
Motana spune:
Bine ati venit fetelor noi, imi e teama ca poate uit pe cineva, de aia vorbesc la general, sorry.
buburuza, ce bine ca ai revenit si cu mult optimism! ![]()
muffin, daca nu ne mai zici de mancaruri, zi-ne de altele ce vrea muschiu tau, dar sa te vedem aici activa, ai grija de tine si de bebe! 
mQQm, eu dau numa' retetele si linkurile, ca de pus in practica nexam
, dar o data si-o data cand m-oi face mai gospodina, o sa ma pun si eu pe banana bread.
Sa stii ca mai am si eu greturile de pasta de dinti, in primul trimestru era jale, mai ales seara si cand ma spalam de fapt pe limba
, de parca eram terorizata ca aia micii ca nu aveam chef sa ma spal inainte de culcare
.
Maine am echo, ce bine, caci asa ma simt "free", nu burtica nu nimica, e ca si cum n-ai verigheta pe deget si te simti single, faci toate nebuniile. Poate daca vad burti pe mine ma comport si eu ca o mama responsabila, fara chef de vinuri si alte nebunii. Am visat ca fumam...
nu ca mi-ar fi dor, ca m-am lasat usor si cu mult timp inainte, eh, crek e doar ispita.
Ah, ce va ziceam ca intr-o saptamana am slabit juma' de kg mananc numa sanatos asa, ei, sapt trecuta am pus 700 gr. caci aproape in fiecare zi am mancat ceva dulce
of of... nu ma iarta deloc.
Scop pe saptamana asta: sa revin la mancare sanatoasa legume, fructe si chestii integrale. Sa vedem ce iese!
Va pupacesc! 
17+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
muffinuta spune:
Motana,am intrat special sa iti urez bafta multa pe maine..sunt curioasa foc cu ce culoare vii la carucior..cred ca ti-e dor de bebe!O dau si eu sapt asta pe mai multe legume si fructe ca " am pus" masiv si tot noi ne chinuim pe urma
Mqqm..stii hormonii,grijile..trec si astea..
Fetelor noi venite..sunteti multe..felicitari tuturor,bine ati venit la zmeurici!voi scrie personal numele fiecaruia..dar am ramas mult de tot in urma cu cititul..va doresc sarcini usoare,bebelusi sanatosi si frumosi!!
Noapte buna tuturor gravidutzelor!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
jojo_miha spune:
Buna seara si LA MULTI ANI ! cu intarziere sarbatoritei !
Felicitari lui Ely si Micalisa pt carucioare.
Bun venit noilor fete!
Eu m-am ingrasat 1kg intr-o saptamana cu poftele astea
.Am o burtica zici ca sunt in 7 luni
,o sa facem si noi poze sa punem.
Am citit atat de mult ca am obosit si nu mai am putere sa scriu.Noapte buna si sa ne visam zmeuricile
.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
15+
Motana spune:
Muffin, maine vedem ce culoare de carut punem, deci ce iese la mine e si la tine, caci la mancare ne potrivim.
Fetelor, am ajuns si eu la faza "Eu cu cine votez", adica "Eu cu ce ma vopsesc?" Am fost azi sa imi iau o vopsea fara amoniac, bine ca am dat peste zanul cel bun la magazinul de unde iau in general vopselurile, e un magazin care vinde pentru saloane, produse pro dar nu chiar ca la pret de salon. Ei bine, am stat de vorba cu nenea patronu vreo jumatate de ora si pana la urma mi-a zis ca vopseaua asta naturala nu schimba culoarea deloc, adica cum am eu nevoie sa imi blonzeasca un pic radacinile. Hmm atunci eu ce fac? Mi-a recoamdat o vopsea profesionala mai noua, cica cea mai buna, care are un continut de amoniac mult mai redus decat cele normale. Dar nu stiu ce sa fac, sa iau de asta sau nu? 
Daca nu si nu poate raman doar la niste suvite, sau sa ma vopsesc mai inchis, cumva castaniu...
Stiu ca ati mai zis cate ceva despre vopsea, dar eu eram bazata ca imi iau una gen Henna si n-am treaba.
Any help?![]()
17+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
flosideea spune:
Motana prietena mea-fosta colega ce a nascut in decembrie-se vopsea normal,parca cu Garnier.atata tot,neavand amoniac,la radacini se vopsea cam la 1 luna-1 luna jumate.
Abia astept joi rezultatele de la analize sa pot merge la doctor apoi ca mi`e dor de bb.Noi avem deja 16 saptamani si sper ca in curand sa`l simt pe bbik.in fiecare zi vorbesc cu el dar inca nu`mi raspunde....![]()
mi`e tare greu la servici pt ca inca nu se stie si nu mai am imediat cu ce sa ma imbrac sa nu fie burtica asa vizibila.am un sef cam nebun asa-n`are familie,pt el munca e tot-si nu am idee cum va reactiona,mai ales ca a mai pierdut 2 fete anul trecut.insa,marea mea problema e somnul.nu mai pot.dorm pe mine,mai ales dupa ce pap.
acum va las pt ca trebuie sa ma pregatesc de servici.nu prea am chef,dar....
va pupik pe toate si ne vedem diseara.
Luanambro spune:
Buna dimineata,
Tocmai am trimis si eu pe gmail o poza cu burtica la 15s; sper sa nu faceti si voi misto de mine, asa cum fac prietenii ca "am tras prea mult aer in piept" si altceva nimic.. 
Motana numai vesti frumoase azi la ecografie si la toate fetele de care nu stiu dar poate ca azi au emotii sa isi vada puiul din nou.
Aici ploua de se rupe cerul, sper ca voi, oriunde ati fi, va bucurati de soare!
O zi buna,
Luana
+15
pony spune:
Pupici la toate si multe 

Multumesc mult pentru urari!
Eu ieri nu am avut timp sa intru pe forum dar am recuperat. astazi.Sunteti toate niste dragute.
Joi trebuie sa ma duc la eco si abia astept.
De aseara mi se pare ca am inceput sa-l simt pe bebe.
Mi se pare cel mai frumos cadou de ziua mea!
Multa sanatate si sa auzim numai vesti bune.
Pony
Motana spune:
flosideea, Garnier de care zici ca folosea prietena ta era cu amoniac sau fara? Nu prea am inteles, sorry, deh, la mine e deja noapte ![]()
Luanambro, dragute pozele, se vede o burti micuta si frumusica, tu esti slaba tare, fain de tine, nu o sa te stresezi prea tare cu kg in plus, ai unde pune. 
Pupici 
17+