Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 20
uliiasi spune:
Buna dimineata la burtici !!!! 

Pony, ce frumos, si eu l-am simtit pe bebe de ziua mea, mi-a zis la multi ani se dimineata cu cateva suturi, ce senzatie minunata...
.
Si eu am joi ecografie, abia astept!!!!!
Eu m-am trezit azi noapte cu durere in burta, dormeam cu burta in sus, ma gandesc ca poate de asta...nu e o durere mare, dar e o jena, asa, inca o mai simt acum, sper sa nu fie nimic grav, numar orele pana la ecografia de joi...
Sa aveti o zi usoara, fara greturi si alte probleme!
Luanambro, unde esti tu de ploua asa tare la tine?...Esti in Bucuresti? Ma gandeam ca poate suntem in parti diferite ale orasului si la tine ploua si la mine nu....(nu ca mi-as dori...)
Va imbratisez cu drag pe toate!
Iulia
18+ 
dcmkarmi spune:
Buna dimineatza :)
Am fost si noi si am facut aseara DD, si totul a iesit ok 
Bebele are deja 7.3 cm
, si avea 149 heart beat 
Se misca, si se juca foarte mult, ca doctorul nu avea timp sa il prinda in pozitia necesara.
Aseara am adormit cu sunetul batailor inimioarei in gand, si abia atunci mi-am dat exact seama ca in corpul meu bat 2 inimioare (a mea + a
) 
13+
dcmkarmi spune:
Am uitat sa intreb cam care au fost la voi statisticile la DD.
Mie mi-a iesit pentru Down Syndrome 1:17684 .
Domnul doctor a zis ca totul pare in regula 
13+
adrianafedorca spune:
neata
ieri n-am avut timp sa intru am gatit toata ziua, limba cu masline, zacusca, saratele, pacat ca inca nu pot manca mancarica dar am facut un pas inainte , am reusit sa gatesc pana acum daca puneam mana pe carne muream cu wc in brate
pogos mersi de pontul pt pepene azi il trimit pe sot sa caute ieri am fost in auchan dar am uitat pur si simplu pt ca am fost si cu Cezar dupa noi si am fugit dupa el prin tot magazinul, am uitat complet sa ma uit dupa pepeni
blanca l-am vzut pe bubi mic se vede super in poza de la eco, eu inca nu am o poza clara cu fata bebelinei, sper acum la 20 de saptamani sa ne faca si noua una ...daca ne lasa
lorelay_28 bine ai venit la zmeurici sarcina usoara si bebe santos 
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
18+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
dariaioanaxx mersi de info despre dr Ion Ionut peste o saptamana merg la dr care ma urmareste acum si probabil urmatoarea vizita va fi la dr Ion Ionut, sper sa fie bine si s anu fie in vacanta cand nasc eu
alynakiss nici eu nu pap carne, inca, sper sa-mi treaca ca tare as manca si eu o friptura
mai ai putina rabdare si o sa-l simti mai bine pe bebe acum e inca mic, sa vezi mai pe la 7 luni ce fotbal o sa joace in burtica
Pony la multi ani!!!
noce sper sa nu fie in concediu ..eu am DPN 7 iulie dar dupa ultima eco se mutase pe 1 iulie deci ar fi sf lui iunie inceputul lui iulie, o s avad , sper sa nu am ghinion sa nasc cu dr de garda
Moniland eu am simtit-o pe bebelina in partea de jos mai spre stanga si o data pe mijloc tot jos
_
19+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:

pentru fetele care merg azi la eco, va asteptam cu vesti bune 

_
19+
it's a girl !!!
uliiasi spune:
Adriana, ce lucruri multe si minunate gatesti tu 

....nu vrei sa te iau la mine acasa?
Tu mai si lucrezi, sau stai acasa? Ca daca mai ai si servici si ai timp sa faci atatea lucruri gustoase...cred ca esti wonder-mom...eu cand ajung acasa de la servici nu stiu decat directia pat...eventual mai am energie sa-mi curat niste portocale si sa le iau cu mine in pat...
Iulia
18+ 
adrianafedorca spune:
Giova bine ai venit la zmeurici sarcina usoara si bebe sanatos
buburuza1979 bine ai revenit
, ma bucur ca sunteti bine si eu tot 7 kg am luat , cat despre haine de gravi vezi ca inca mai sunt reduceri prin mall-uri...poate mai gasesti ceva dragut...eu mi-amluat o pereche de blugi de la next cu 100 lei, mai am o salopeta de la prima sarcina, si-mi ajunge, la vara o sa fie mai simplu cu rochite largi
ma ucur mult a nu ne-ai parasit si ne-ai scris din nou 

Micaalsa felicitari pentru fetita 
_
19+
it's a girl !!!
Moniland spune:
Buna dimineata!!!
Azi sunt vesela
, ce-ti e si cu hormonii astia. Bine cel putin ca nu ma tine mult. Ai auzit Muffi, starile sunt trecatoare. hai si tu cu retete gustoase, ca nu ai auzit ca numai 2 kg m-am ingrasat.![]()
15+

adrianafedorca spune:
uliiasi acum sunt in medical altfel sotul manca salam cu paine
...
almiona bine ai venit l azmeurici sarcina usoara si bebe sanatos
cred ca o sa ajungem la 100 de zmeuici in curand
monica2008 felicitari pentru baietel 
fetelor eu am ajuns abia la pagina 16 cu cititul...merg sa pap ceva si revin...
_
19+
it's a girl !!!